hejdik Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Do seznamu se zatím psát nebudu,ale myslím,že bych mohl taky dorazit.Když tak se napíšu až to budu vědět jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Do seznamu se zatím psát nebudu,ale myslím,že bych mohl taky dorazit.Když tak se napíšu až to budu vědět jistě.Koleduješ si o druhé "Áčko" !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Ještě nevím jak se tam dostanu nebo co, ale na diáři jsem si už uzlík udělal...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Ještě nevím jak se tam dostanu nebo co, ale na diáři jsem si už uzlík udělal...... Tak snad to vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Tak já tedy dorazím, když jsem minule absentoval 19.7.Účast :Ondrej71Eman2208NERO.8Juraj11Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Ještě nevím jak se tam dostanu nebo co, ale na diáři jsem si už uzlík udělal...... http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusy/spojeni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Zamluveno, takže účast povinná !!! To pivo co tam mají, to budete mlaskat !!!********************************************************************************* Dobrý den,potvrzuji Vám rezervaci. Mohu požádat den předem o upřesnění počtu osob?Děkuji. S pozdravem Ivana Dvořákovávedoucí provozuSVATOVÁCLAVSKÝ PIVOVAR s.r.o. Mariánská 4, 779 00 Olomouctel.: +420 585 207 517info@svatovaclavsky-pivovar.czhttp://www.svatovaclavsky-pivovar.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 19.7.Účast :Ondrej71Eman2208NERO.8Juraj11JarettHejdik Nicméně bohužel nebudu mít nic zajímavého....momentálně procházím klidovým obdobím. Cyrile,pokud bych jel autem,tak bych tě vzal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Zamluveno, takže účast povinná !!! To pivo co tam mají, to budete mlaskat !!!********************************************************************************* Dobrá práce Honzo, už ted mám žízeň :-) Dobrý den,potvrzuji Vám rezervaci. Mohu požádat den předem o upřesnění počtu osob?Děkuji. S pozdravem Ivana Dvořákovávedoucí provozuSVATOVÁCLAVSKÝ PIVOVAR s.r.o. Mariánská 4, 779 00 Olomouctel.: +420 585 207 517info@svatovaclavsky-pivovar.czhttp://www.svatovaclavsky-pivovar.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Zamestnanci se konecne vrati z dovolene, tak se asi taky ukazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Taky se objevím 19.7.Účast :Ondrej71Eman2208NERO.8Juraj11JarettHejdikStýf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 To vypadá na hojnou účast :-), paráda Honzo, jak je to tam s parkováním, dá se parkovat přímo před restaurací nebo je to problém ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Zamestnanci se konecne vrati z dovolene, tak se asi taky ukazu Už bylo na čase !!! To vypadá na hojnou účast :-), paráda Honzo, jak je to tam s parkováním, dá se parkovat přímo před restaurací nebo je to problém ?Parkování je cca 150 m od hospody na Náměstí Republiky. Od 18:00 se neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Účast :Ondrej71Eman2208NERO.8Juraj11JarettHejdikStýfCyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Účast : Ondrej71 Eman2208 NERO.8 Juraj11 Jarett Hejdik Stýf Cyril Bobisek (snad do toho nezapadne dovolena) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Honzo, zatím máme včetně GASe 10 lidí, domluvis to prosím? Asi by bylo dobre nechat nějakou rezervu, rekneme dalších 10 :-) Valis při posledním setkání říkal, ze se pokusí, ze jo Jirko :-)? A nejaka rezerva se hodi. Zamluveno, takže účast povinná !!! To pivo co tam mají, to budete mlaskat !!!********************************************************************************* Dobrý den,potvrzuji Vám rezervaci. Mohu požádat den předem o upřesnění počtu osob?Děkuji. S pozdravem Ivana Dvořákovávedoucí provozuSVATOVÁCLAVSKÝ PIVOVAR s.r.o. Mariánská 4, 779 00 Olomouctel.: +420 585 207 517info@svatovaclavsky-pivovar.czhttp://www.svatovaclavsky-pivovar.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Honzo, zatím máme včetně GASe 10 lidí, domluvis to prosím? Asi by bylo dobre nechat nějakou rezervu, rekneme dalších 10 :-) Valis při posledním setkání říkal, ze se pokusí, ze jo Jirko :-)? A nejaka rezerva se hodi. Ondro domluvím, ale furt je čas, je to 19.7. a paní to stačí den před, takže víc jak týden !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Ondro domluvím, ale furt je čas, je to 19.7. a paní to stačí den před, takže víc jak týden !!! Jasně, ok. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 (upraveno) Tak teď váhám jak mám dorazit,jestli autem,nebo třeba na kole.Vidina abstinenčního večůrku se mi moc nezdá,ale tak zase na druhou stranu nebudu alespoň blábolit jako vždycky Když pojedu autem,tak mám 2 fleky k převozu....jeden jsem již nabídnul Cyrdovi.Bohužel nebudu mít nic zajímavýho do placu,snad jedině Festiny Tour d. F. To jsem zvědavej,jakej sklidím úspěch....ale tak snad nebudu vyloučen z klubu ...tak vás kluci alespoň zase zblejsknu Upraveno 10. července 2013 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Tak teď váhám jak mám dorazit,jestli autem,nebo třeba na kole.Vidina abstinenčního večůrku se mi moc nezdá,ale tak zase na druhou stranu nebudu alespoň blábolit jako vždycky Když pojedu autem,tak mám 2 fleky k převozu....jeden jsem již nabídnul Cyrdovi.Bohužel nebudu mít nic zajímavýho do placu,snad jedině Festiny Tour d. F. To jsem zvědavej,jakej sklidím úspěch....ale tak snad nebudu vyloučen z klubu ...tak vás kluci alespoň zase zblejsknu No a Cyrda nejede ? Že by tě vzal tím jeho gazíkem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se