MarvinX Odesláno 18. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Bylo to příjemné, ostatně jako vždycky. Jsem rád, že se včerejší večer vydařil a hlavně jsem opět poznal pár nových zajímavých lidí. Děkuji všem za účast a doufám, že se ještě mnohokrát uvidíme abychom si řádně "pošpitali"
Jakubisko Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Tez se pripojuji s dikem organizatorovi akce. Muj velky dik potom patri Primovi a Arturovi, za odvoz do Prahy - kam se hrabe Pendolino Sraz hodnotim velmi kladne, at uz tim, ze jsem si mohl osahat spoustu zajimavych hodinek nebo tim, ze jsem vas konecne mohl nektere poznat osobne. MarvinX: k tomu hotelu GEMO, pridej na zacatek A a precti si to pozpatku
Artur Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Trochu se zpožděním a tedy i s omluvou přidávám pár fotek z Olomouce.
xlaque Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Koľko chronomagistov nepoznam Teda poznam tam len kubsona,MarvinXa,Prima a toho pana,čo ma Seastary a bol aj v Žiline,ale neviem meno
gas Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 tiger open mám pořád v živé paměti, ani jsem si je neměl zkoušet
gas Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 kubson napsal: už bych měl asi fakt začít hubnout nic, alespoň je vidět, že se máš dobře
Mech Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 gas napsal: tiger open mám pořád v živé paměti, ani jsem si je neměl zkoušet Člověk by měl pořád mít nějaký cíl (skoro jako by to řekl nějaký klasik, chacha)).
MarvinX Odesláno 25. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2007 Jakubisko: To opravdu nevím co vznikne když dám A na začátek názvu hotelu GEMO a budu to číst pozpátku, hm hm hm
mnovace Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 MarvinX napsal: Jakubisko: To opravdu nevím co vznikne když dám A na začátek názvu hotelu GEMO a budu to číst pozpátku, hm hm hm já myslím, že vznikne omeguletoha
začátečník Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2007 V Olympii mají také zastoupení ROAMER - stojí za pozornost
začátečník Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2007 začátečník napsal: V Olympii mají také zastoupení ROAMER - stojí za pozornost Pardon, ta hláška měla jít úplně jinam ...
WatchFan1 Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2007 Dobre vidiet zname tvare zo Ziliny. Pozdravujem zpoza mora... Milos
Filini Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 napiste mi nicky v poradi z lava do prava na poslednej fotke pls kedze som z BA tak chcem vidiet vase gzichty aspon takto ! alebo je to tu este niekde inde? Dik
aviatik008 Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Dobrý nápad, rád také příjdu. Už jsme dva
Gorg Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Taky bych si rád přišel. Jaká je šance že bych konečně uviděl Orlíky orig. ...no třeba ty co máte vy kolego aviatiku008? :-)
Kirn Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 Tak vypustíme nějaký termín a uvidíme, kdo se ještě přihlásí ??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se