MarvinX Odesláno 18. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Bylo to příjemné, ostatně jako vždycky. Jsem rád, že se včerejší večer vydařil a hlavně jsem opět poznal pár nových zajímavých lidí. Děkuji všem za účast a doufám, že se ještě mnohokrát uvidíme abychom si řádně "pošpitali" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Tez se pripojuji s dikem organizatorovi akce. Muj velky dik potom patri Primovi a Arturovi, za odvoz do Prahy - kam se hrabe Pendolino Sraz hodnotim velmi kladne, at uz tim, ze jsem si mohl osahat spoustu zajimavych hodinek nebo tim, ze jsem vas konecne mohl nektere poznat osobne. MarvinX: k tomu hotelu GEMO, pridej na zacatek A a precti si to pozpatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artur Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2007 Trochu se zpožděním a tedy i s omluvou přidávám pár fotek z Olomouce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 Koľko chronomagistov nepoznam Teda poznam tam len kubsona,MarvinXa,Prima a toho pana,čo ma Seastary a bol aj v Žiline,ale neviem meno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 už bych měl asi fakt začít hubnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 tiger open mám pořád v živé paměti, ani jsem si je neměl zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 už bych měl asi fakt začít hubnout nic, alespoň je vidět, že se máš dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2007 tiger open mám pořád v živé paměti, ani jsem si je neměl zkoušet Člověk by měl pořád mít nějaký cíl (skoro jako by to řekl nějaký klasik, chacha)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 25. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2007 Jakubisko: To opravdu nevím co vznikne když dám A na začátek názvu hotelu GEMO a budu to číst pozpátku, hm hm hm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2007 Jakubisko: To opravdu nevím co vznikne když dám A na začátek názvu hotelu GEMO a budu to číst pozpátku, hm hm hm já myslím, že vznikne omeguletoha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2007 V Olympii mají také zastoupení ROAMER - stojí za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2007 V Olympii mají také zastoupení ROAMER - stojí za pozornost Pardon, ta hláška měla jít úplně jinam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Dobre vidiet zname tvare zo Ziliny. Pozdravujem zpoza mora... Milos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2007 napiste mi nicky v poradi z lava do prava na poslednej fotke pls kedze som z BA tak chcem vidiet vase gzichty aspon takto ! alebo je to tu este niekde inde? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 GDY bude dalsi sraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aviatik008 Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Dobrý nápad, rád také příjdu. Už jsme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 Taky bych si rád přišel. Jaká je šance že bych konečně uviděl Orlíky orig. ...no třeba ty co máte vy kolego aviatiku008? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aviatik008 Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2008 Určitě bych je vzal sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2008 Taky bych se stavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2008 Tak vypustíme nějaký termín a uvidíme, kdo se ještě přihlásí ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se