Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Panove, diky moc, bylo mi cti a bylo to super. Skoda, ze jsem musel pelasit na vlak.

Uhranuly me bile DJ

bd6af2aad49727c0cfa94effb329be83.jpg

d6f5e8f9af43d07f175d5533a2be62ad.jpg

A Kide, konecne chapu, co mas na tech markach

8f743961b90b30f8930cf0bed23b647e.jpg

No a OP jsou uz jen tresnicka na dortu...

6e512aa3305179b93ef68b8c0c6103c4.jpg

Takze jeste jednou diky moc a snad brzo znovu.

Odesláno (upraveno)

Já jsem něco zkoušel, ale můj telefon je v daných světelných podmínkách nepoužitenej :(

Jinak bylo mi taky ctí a velkým potěšením, díky Andy za milou společnost a za fotky!

Upraveno uživatelem nividic
Odesláno (upraveno)

Sakra sakra, vypada to, ze v Olomouci je velmi vykonna bunka:))))

Andy, jak hodnotis OP 39 ve srovnani s DJ 36? Velke? Akorat?

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Kide, jsou to kazde jine hodinky. Dokazu si predstavit mit oboje vedle sebe, svetle DJ a tmave OP.

DJ miluju a maji svoji auru. Jednickove DJ jsou uz dnes ale vintazky. U OP citis hned na prvni dotek kvalitu novych R. Uz jen treba z tahu.

Mne osobne sedi velikosti na ruce vic DJ, ale jak rikam, OP je skvele doplnuji.

Odesláno

Ptam se, protoze jsem mel 39 na ruce nekolikrat a v porovnani s Markama XVI, ktere jsou dokonce 39.5, mi OP 39 vzdycky prisly hodne velke:) proste co ruka, to original.:)

Odesláno

Ptam se, protoze jsem mel 39 na ruce nekolikrat a v porovnani s Markama XVI, ktere jsou dokonce 39.5, mi OP 39 vzdycky prisly hodne velke:) proste co ruka, to original.:)

Hmm, to jsi mel rict driv, hodil bych je primo vedle sebe. Nejak me to nenapadlo. Ale pokud si dobre uvedomuju, tak bych rekl, ze OP a Marky jsou velikostni plichta. U obou jsem si rikal, ze jako oblekovky jsou uz trosku vetsi, ale jako vikendovky k tricku idealni.

Pravda ale je, ze uz jsem velikostne zmlsany 35mm Rado

Odesláno (upraveno)

Mam jen tohle:

fe4fb665d41cf05bc0faf0fe65421694.jpg

b9facc2efadcfc2329e470d3a910b69c.jpg

8b70d905155c9a35cb99f2be1a72a83f.jpg

faec4efadbf7ef4bb3da32d065b7fcfc.jpg

Do nejakeho srovnavani se poustet nechci, protoze tam se v konecnem dusledku samozrejme Bulovy nechytaji. Ten cifernik u DJ, sklicko a zpracovani je samozrejme uplne nekde jinde.

Realne viditelne rozdily jsou jiny tvar nozek a jejich vrtani u DJ. Pouzdro je hodne podobne a ze vsech homage je B asi nejbliz, ale rozdily proste jsou. Jinak jsou B pomerne verna kopirka R.

Kostra mel jeste Edox DJ a ty v realu pusobi jako jine hodinky, tvarem pouzdra, velikosti atd. Ale musim rict, ze jsou taky moc povedene. Libily se mi bile stredy u rucek a bila sekundovka oproti tmavemu cifru. Zlepsuje to citelnost.

a9b0b2e52bd636b5f49c93fd41ca6a3d.jpg

Upraveno uživatelem AndyAaron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...