nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Tak bude to asi komorní, pokud nedojede Kostra i s paní Kostrovou a zbytkem Kostragangu
Kostra Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Kostra dorazí bez doprovodu:-)Za 5 hodin to vypukne, jupí.
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 No nic, chronopovinnosti volají, pro dnešek padla! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Panove, diky moc, bylo mi cti a bylo to super. Skoda, ze jsem musel pelasit na vlak.Uhranuly me bile DJ A Kide, konecne chapu, co mas na tech markach No a OP jsou uz jen tresnicka na dortu... Takze jeste jednou diky moc a snad brzo znovu.
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) Já jsem něco zkoušel, ale můj telefon je v daných světelných podmínkách nepoužitenej Jinak bylo mi taky ctí a velkým potěšením, díky Andy za milou společnost a za fotky! Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem nividic
Kid_A Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) Sakra sakra, vypada to, ze v Olomouci je velmi vykonna bunka:)))) Andy, jak hodnotis OP 39 ve srovnani s DJ 36? Velke? Akorat? Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem Kid_A
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Neblbni, za Olomouc jsme tu byli jenom tři, Kostra je z Bruntále (sorry)
AndyAaron Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Kide, jsou to kazde jine hodinky. Dokazu si predstavit mit oboje vedle sebe, svetle DJ a tmave OP.DJ miluju a maji svoji auru. Jednickove DJ jsou uz dnes ale vintazky. U OP citis hned na prvni dotek kvalitu novych R. Uz jen treba z tahu.Mne osobne sedi velikosti na ruce vic DJ, ale jak rikam, OP je skvele doplnuji.
Kid_A Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Ptam se, protoze jsem mel 39 na ruce nekolikrat a v porovnani s Markama XVI, ktere jsou dokonce 39.5, mi OP 39 vzdycky prisly hodne velke:) proste co ruka, to original.
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Nojo, ale 556 sou 38,5 a působí ještě větší, toz včíl mudruj!
Kid_A Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 556 nepusobej vetsi nez Marky XVI, to nee:))
AndyAaron Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Ptam se, protoze jsem mel 39 na ruce nekolikrat a v porovnani s Markama XVI, ktere jsou dokonce 39.5, mi OP 39 vzdycky prisly hodne velke:) proste co ruka, to original.Hmm, to jsi mel rict driv, hodil bych je primo vedle sebe. Nejak me to nenapadlo. Ale pokud si dobre uvedomuju, tak bych rekl, ze OP a Marky jsou velikostni plichta. U obou jsem si rikal, ze jako oblekovky jsou uz trosku vetsi, ale jako vikendovky k tricku idealni.Pravda ale je, ze uz jsem velikostne zmlsany 35mm Rado
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 556 nepusobej vetsi nez Marky XVI, to nee:))Větší než OP, ne Mky.
Kid_A Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 No jo, ses rozmlsanej:) Jinak super foto-srovnani tech DJ Bulova vs. DJ Rolex:)
nividic Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Příště je dáme přímo vedle sebe, příště...
Lamiczka Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Ty bulovy jsou parádní, nemůžu je od středy pustit z hlavy Nemáš lepší fotku pro srovnání s DJ vedle sebe?
AndyAaron Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Mam jen tohle: Do nejakeho srovnavani se poustet nechci, protoze tam se v konecnem dusledku samozrejme Bulovy nechytaji. Ten cifernik u DJ, sklicko a zpracovani je samozrejme uplne nekde jinde.Realne viditelne rozdily jsou jiny tvar nozek a jejich vrtani u DJ. Pouzdro je hodne podobne a ze vsech homage je B asi nejbliz, ale rozdily proste jsou. Jinak jsou B pomerne verna kopirka R.Kostra mel jeste Edox DJ a ty v realu pusobi jako jine hodinky, tvarem pouzdra, velikosti atd. Ale musim rict, ze jsou taky moc povedene. Libily se mi bile stredy u rucek a bila sekundovka oproti tmavemu cifru. Zlepsuje to citelnost. Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem AndyAaron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se