Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Chlapi, moc pěkný večer jste měli, jen co je pravda. :-) Moc pěkný kousky.

kontrolní otázka zkoušel někdo ty bulova moony na malý ruce cca 17,5 cm? Jen si potřebuji ujasnit, že jsou na mojí ruku fakt velký.  :lol2:  

Odesláno

Hergot, :-D vzal jsem krejčovský metr a skoro 18 cm před jídlem.

Nooo já je snad fakt budu muset vyzkoušet. ;-)

Odesláno

Toš moc hezké to včera bylo pánové, díky za milou společnost.

Také jsem uhranut Andyho Bulovama, nádherný kousek. Aleš se zase vytasil s horkou novinkou od Zinn, no a když ještě dorazila jeho drahá polovička s datejusty jako třešinkou na dortu, bylo vymalováno.

Co se Bulova moonů týče, 17,5 - 18 je naprosto v pohodě. Na ruce sedí příkladně a troufnu si říct (snad mi to pánové potvrdí) že mají svou speciální auru. A za ty prachy nejde moc šlápnout vedle;-)

Kide OP a Datejust rozdíl bych přirovnal tak k oktavia vs. fabia. Myšleno velikostně. Do obou se vejdeš, s oběma pohodlně zaparkuješ, takže záleží jen na tom, v čem se cítíš lépe;-)

Odesláno

Ahoj, přidám se k děkovačce...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem se při pátku shodl s LovecK a Valisem, že už dlouho nic nebylo v Chomoutově v pivovaru kde bývá vždy vysoká účast, skvělé pivo a fajn obsluha -

http://www.pivochomout.cz/aktualne/

Z čehož vyplývá, že tímto svoláváme další Sraz a to na pátek 7.4.2017 od 16:00 do hooodně pozdě :)

Účast:

1. Ondrej71

2. LovecK

3. Valis

• po 2 týdnech...
Odesláno

Měl bych tam být na ty 4, jediné co mě může zdržet, je to že bych se zaseknul u mistra na tlakovkách, ale myslím, že ho požene žízeň mocně kupředu, takže by to na 4 mělo klapnout.-)

Jo a vemte kluci i nějaké hodinky prosím, ať je trošku na co koukat;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...