F.B. Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Hosi, ja se budu presouvat z Prahe autem. A jelikoz mam maly koule, tak idealne vrchem, po De Jedna si to netroufnu. Tos vas muzu vzit a bude curina. Ctyri borci v aute, to uz je slusna sausage party Ja som za. F.
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Super, co ostatni bouchaci? Pridate se?@Jarett Pokud budes jeste mit, tak vem SLA017
dr.sphinx Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) ano na sausage party nesmím chybět to bude vtipná srovnávačka celý fórum je stejně jedna velká sausage party, aspoň nevybočíme Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem dr.sphinx
Aetas Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Panove, mohl bych se pridat? V soucasne dobe jsem asi vic zakopany do peated single malt, nez jen hodinky. Ale jelikoz mi strojecky v hlave taky srotuji, tak bych se rad nechal vic zblbnout, byt je to asi na Chocholouska. Sent from my iPhone using Tapatalk
nividic Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Andy, to je nabidka, kterou se neda odmitnout Ale popravde nevim, este zalezi na dalsim programu, ozvu se.
Jarett Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Mám takový neurčitý pocit, že to po dlouhé době bude pařba jak v Bangkoku
nividic Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Dneska potvrzena rezervacka pro 15 lidi od 19h, kdyby se prazska bunka cestou zatoulala, tak ostatni hlaste pristupovy kod "hodinky"
Jarett Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Vezmu i drahou, sdílí hodinkovou vášeň se mnou a bude mě hlídat, abych snad něco neuváženě nekoupil
Axel Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Dneska potvrzena rezervacka pro 15 lidi od 19h, kdyby se prazska bunka cestou zatoulala, tak ostatni hlaste pristupovy kod "hodinky" Super..
nividic Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Vezmu i drahou, sdílí hodinkovou vášeň se mnou a bude mě hlídat, abych snad něco neuváženě nekoupil Máš na mysli tu hezkou ségru, jak psal Koren? Taky bude hlídat, abys neuváženě neprodal, to se taky hodí. Těším se, B. sem neviděl ani nepamatuju.
Eman2208 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Chlapi nebudu tam s Wardama za křupana?...ty si tam bereš hodinky? :-o
Jarett Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Já teda beru hlavně digitálky ... co jiného ?
Eman2208 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 No já bez hodinek chodím jen do postele Se podívej, co tam bude za bandu, tam se bude prodávat ostošest, nech je doma a nějaké si tam koupíš.
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 No já budu na srazu prvně a téměř nikoho tam neznám.
Eman2208 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 No já budu na srazu prvně a téměř nikoho tam neznám. Neboj, dělal jsem si srandu...
Bobisek Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Vidím, že by to mohlo být trochu na déle, takže se zkusím zastavit nějak po půl deváté, mám předtím bohužel zápas. Naposled v Chomoutově jsem ale (už ani nevím s kým) zavíral, takže snad Magnerse dva stihnu :-)
Axel Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Berete nekdo i hodinky....?......Ok, blbej vtip V cem je ponesete? Nemam zadne cestovni pouzdro, tak premyslim, ze vezmu do brasny hodinkovej box.. ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se