AndyAaron Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Kdy jsou jarni prazdniny? Co jsem pryc ze stredni, tak to nestiham sledovat Navic kazdej kraj to ma jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Tyden 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Kdy jsou jarni prazdniny? Co jsem pryc ze stredni, tak to nestiham sledovat Navic kazdej kraj to ma jinak...Kazdej okres to má jinak.Olomouc je letos poslední, takže 11.-17.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 OK, nastrelim datum. Patek 29.3.2019, at je to i pro nas delnicky lid, co zvelebuje Prahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Zatím tam nic nemám, takže ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 29.3. už mám jiný sraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Jj, 29.3. je "vintage chronograf" sraz v Jihlavě. Taky se tam chystám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Do pytle, chlapi, mate pravdu. To jsem jeste nezanesl do kalendare... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Chomout souhlas, díky za výkop řediteli:-)Termín je mi celkem fuk, jarní prázdniny se naštěstí u nás ve školce neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Máme tedy nějaký návrh termínu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) Díky Ondrovi - dal mi echo o srazu.. rád se opět po dlouhe době přidám!! ) Takže?? Kdy? Kde?? Mohu zajistit místo, kde bude klidek, salonek only pro nás a mají tam super pivo - lokální Kosíř. Hlavně je to v centru OL. A nebo Chomout... Upraveno 21. března 2019 uživatelem tomas.helisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Navrh 12.4. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Za mne ok!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Jo, 12.4. by to šlo. Místo je mi jedno, pokud mi tam nebudou šlapat po hlavě a bude tam aspoň trošku normální světlo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 12.4. je za mě OK. Chomout mám rád, ale je mi to vcelku jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Jak jsem psal, je mi to asi taky fuk... Můžu dojet autem. Jen je pro mne trochu horší překonat schody nahoru - pokud budeme v Chomoutu nahoře. Ale taky už jsem to dal. Varianta č.2 Theresian Hotel v centru OL. Tam bych mohl domluvit salonek. Ale úplně v klidu se podřídím většině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Tož jak....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Podle vseho dojedu autem, takze pit stejne nebudu, tak mi to je fakt fuk. Muzu tedy i Chomoutov, i centrum. Kdyby se chtel opet nekdo pridat na cestu z Prahe, @dr.sphinx - tak bych to asi umel zaridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Aby nás na ten salonek nebylo málo.Datum tedy 12.4.? 1.Dokusan (je mi jedno jestli Chomout nebo centrum) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Datum tedy 12.4.? 1. Dokusan (je mi jedno jestli Chomout nebo centrum)2. Tomas.helisek3. AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se