zhrado Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Riadne hodinky. To musí byť pohľadov náhodných okoloidúcich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Sorry, ale hnus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 "Divný to cibule" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 tlakovku si na ne nechal delal? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Mitaku v pohode o tom to je mne se ty tvoje gruppy taky nelíbí:)Akorat nepíšu hnus apod debility.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Nemyslím, že je to debilita. Je rozdíl mezi hodinkama, které se mi nelíbí a které jsou vyloženě škaredé :-) Ale samozřejmě je to pouze můj skromný názor a navíc byl podpořený pár promilema, takže jsem to sesumíroval příliš stručně. Omlouvám se a konec offtopicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 ok chápu o nic nejde ale jak jsem psal nemusí se líbit každému.Mně se líběj a mněl jsem už toho na ruce dost a tyhle rozhodně po technické stránce i zpracovaním patří k tomu hodně dobrýmu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 ok chápu o nic nejde ale jak jsem psal nemusí se líbit každému.Mně se líběj a mněl jsem už toho na ruce dost a tyhle rozhodně po technické stránce i zpracovaním patří k tomu hodně dobrýmu .Tyhle hodinky jsem měl možnost vidět a mile mě překvapily. Jak zpracováním, tak úžasným efektem, který vzniká díky hodně vypouklému sklíčku. Ten pohled na ciferník je až magický. Tohle fotka zachytit nedokáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Brož Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Nějaká přestavba z kapesních ,jaký stroj ,průměr ?Průhled ? Díky Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blender Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 http://www.prokop-broz.cz/uimages/lapilus-1920-1.jpg Jak bude čas nafotím a napíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 mám ich rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Tohle je mi snad i blby po tech Cartuších sem dat, ale patri to sem. Hodinarsky se to limitne blizi nule, napad a marketing 100%. Podrobnosti zde: http://www.ablogtowatch.com/rec-watches-mark-chronograph-review/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Girard-Perregaux neni zrovna mainstream a tady na foru jich imho take moc neni, tak bych se z dovolenim pridal se svym chronem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 C00l! prosim si este wrist z vacsej vzdialenosti ak sa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Tyhle dvoje jsou tu tuším taky jediné na fóru (alespoň co se aktivních členů týče) Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 C00l! prosim si este wrist z vacsej vzdialenosti ak sa ...Sorry, uz jsem si z mobilu ostatni fotky smazal. Mrkni prosim do vlakna "Co mate prave na pazoure" :-) Minuly a predminuly tyden jsem je tam parkrat daval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Ty GP vypadají vážně skvěle, všiml jsem si už několika fotek v Co máte na ruce a myslím si, že by si zasloužili i své samostatné vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Ty GP vypadají vážně skvěle, všiml jsem si už několika fotek v Co máte na ruce a myslím si, že by si zasloužili i své samostatné vlákno.Dekuji. Ono to zere cas, ale treba casem neco sepisu a nafotim. Taky tyhle do tohoto vlakna imho patri. JR je tu jak safranu a fullgoldy od nich tu budou nejspis jediny. Navic jsou to hodinky s monogramem jejich majitele na korunce a rotoru :-D:-D:-D Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Ty JR jsou fakt paradni! Gratuluju!A abych nebyl OT, davam sem svoje byvalky, urcite sem patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se