honza71 Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Jedny jediný / univerzální atd. atd. tu zkoušel řešit už kdejaký pacient. Tak se stavím do řady s následujícím zadáním :-) Vyjímečné hodinky, inhouse, použitelné od obleku po tričko s krátkým rukávem, klidně nošené - budget 300.000,- CZK.Max. 44mm, WR min. 100m. Prosím nic od RLX, Seiko, Omega (děkuji). Těším se na vaše tipy (v ideálním případě i s odkazem, kde je vámi doporučovaný kus aktuálně k mání). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Nedávno tu letěly jedny takové... Putinovky. Myslím, že je má teď Sibiř.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89053-blancpain-aqualung-grande-date/?hl=blancpain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Za mě AP 15300/15400, ale vodotěsnost je jen 50m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlubix Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Za mě AP 15300/15400, ale vodotěsnost je jen 50m +1 S tímhle budgetem už Rolby neradim Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 Bílej chleba má pan moderátor, páč jsem PetroviK cuknul od nákupu, takže ty ne. AP dobrý, teď je ještě sehnal za můj budget Andrew :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dlubix Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Ad bilej chleba... Putinofky neeee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Jako léčbu bych nasadil hodinky téměř neznámé značky / ideálně provenience Holesovicka tržnice / budget do 750 Kč nosit měsíc bez sundání na noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Piaget Polo Fourty Fivehttp://www.luxurytimewatches.com/watch-info.php?id=1154 Jsem na mobilu, nejdou mi vkladat odkazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Bílej chleba má pan moderátor, páč jsem PetroviK cuknul od nákupu, takže ty ne. AP dobrý, teď je ještě sehnal za můj budget Andrew :-( Tak ty 39mm by se do rozpočtu vejít mohly (když si představím, že jsem je před 2 lety mohl mít za 170KKč ) Ty 41mm bude sehnat těžší, ale pokud by ses rozhodl, tak +/- pár procent by se to také dalo řešit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 Piaget jsou bohuzel dalsi krasny hodinky, ktery nekdo imho do.ebal trojdatumovym oknem :-( Ale jinak super smer. Cim mensi vyrobce, tim lepe. TO Andrew: ja v budgetu dohledal pouze 36ky. 330 je moje maximum !!! To, zes je nevzal, te holt bude strasit porad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Co tohle?http://www.chrono24.cz/rogerdubuis/la-monegasque--mod1642.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&query=Roger+Dubuis+La+Monegasque&sortorder=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 Na RD jsem jiz koukal. Bohuzel jsou za "slusnou" cenu jen za velkou louzi a tam se mi fakt nechce. Ale paradni jsou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Tak ještě takhle...http://www.chrono24.cz/patekphilippe/aquanaut--mod92.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&query=Patek+Philippe+Aquanaut&sortorder=1 K obleku samosebou jdou Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Me se jeste hodne libi sedive Glashutte Seventies na tahuhttp://www.chrono24.cz/glashuetteoriginal/senator-seventies-panoramadatum--id3105690.htm?dosearch=true&query=Glashütte+Original+Senator+Seventies&resultview=list&searchexplain=false&showpage=2&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htmale modre ma Max tady, tak nejsou az tak jedinecne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 a jeste me napadl Vacheron Constantin Overseas, a uz dam pokoj a budu sledovat http://www.chrono24.cz/vacheronconstantin/overseas-date-automatic-stainless-steel-mens-watch-model-no-47040b01a-9094--id3639236.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted October 16, 2015 Author Report Share Posted October 16, 2015 O Aquanautech taky vim, jenze se mi vubec, ale opravdu vubec nelibi.Do tech GO jsem se zamiloval, kdyz byly novinka, ale vyprchalo to driv, nez jsem si na ne stihl udelat budget.VC se mi nelibi.Nenapada vas neco mimo tradicni fabriky ? Nejaka pidivyroba, kde novy stoji majlant, ale u jetych uz se da v mem budgetu neco koupit ?Tradicni vyrobce mam projety a tam si radeji vezmu dva jety modely, abych si mohl hrat a stridat troje hodinky ( i s GP).Ale kamarad me dnes privedl na myslenku prodat i Jestraba ( je ochotny mi od nej pomoci = koupit je :-)) a koupit neco uplne mimo standard, abych si mohl hrat chronodusicku pocitem, ze mam svym zpusobem vyjimecny hodinky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Ktery pak prodas pod cenou, protoze prestanou bavit jako vsechny ostatni. Prodej jestraba, kup si na 2 mesice seika a pak mudruj... Radsi bych 2-3 kousky na stridacku nez jedny jedinecny a vlastne definitivne neprodejny hodinky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluk jako buk Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Upřímně mi hlava nebere, jak se speciálně modrý Seventies Panorama Date můžou někomu okoukat. Navíc univerzály jako žádný jiný, "classy" za všech okolností. Úplně mimo mainstream bych se asi taky neodvážil (mít na to rozpočet), tím spíš, pokud by to měly být moje jediný hodinky. Od JLC ani ťuk? To se mi nechce věřit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 A JLC už znovu nechceš? Podle mého splňujou jak vyšší hodinařinu, tak částečně i tu vyjímečnost. Já mám třeba vysněný Tribute to Deep Sea, ale je tam otázkou ta univerzálnost (hlavně kvůli absenci tahu). Každej to máme jinak- já bych si je ale dokázal představit jak k obleku, tak ke kraťasům na pláž Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanoBare Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 Pozrel si si aj niečo od Carla Bucherera? Rada Patravi alebo Evotec (napr. model Big date alebo day/date), hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.