Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tomu se říká frajeřina, 

když  to tak obhlížím tak si teprv uvědomuji kolik to musí dát práce, aby to i nablízko vypadalo dobře.  Ale celý to rozebrat a  přeleštit by byla asi práce pro vraha.  Ovšem i on ten hand made look má něco do sebe.

Navíc musí bejt dost dobrý pocit na otázku kdes to koupil říct:  Ále tak si tak doma trochu modelařím.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Se vám musím pochlubit , v úterý jsem jel něco zapojit do Holýšova a na zpáteční cestě jsem v osumdesátce vyválel hodinky na silnici do Stoda , protože jsem je zapoměl na střeše auta když jsem se převlékal. Půl hodiny jsem brouzdal po krajnici a sbíral součástky po úplné rozborce. Měl jsem docela kliku , odneslo to jenom sklíčko a vřeteno vejpůl. Hned jsem se pustil do výroby nového a prvně vyzkoušel svůj nový soustruh . Jinak žádnej jinej čep zlomenej nic , stačilo znova poskládat.

post-24603-0-17749700-1451043130_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Foto ze stavby nemám . I když ho mám nakonec ještě znovu rozebraný a budu mu léčit pár dětských (prototypových nemocí)

krok a stroj  budíka je z 98%   originál Hes (B-90) koukni na fotogalerii tam to mám popsané více nebo mi napiš email.

Jirka

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Už se těším, až budu ve věku, kdy mne nebudou bavit hambatý obrázky. To pak budu projíždět dokola tohle a podobný vlákna...

Sestavit něco je umění, ale mně fascinuje, že někdo z kusu plechu ručně vypiluje třeba ozubený kolečko nebo ty titěrný součástky, které tady ukazujete.

Tohle je pro mne větší machrovina, než třeba umět vydělat miliony na burze.

Odkaz ke komentáři

Už se těším, až budu ve věku, kdy mne nebudou bavit hambatý obrázky. To pak budu projíždět dokola tohle a podobný vlákna...

Sestavit něco je umění, ale mně fascinuje, že někdo z kusu plechu ručně vypiluje třeba ozubený kolečko nebo ty titěrný součástky, které tady ukazujete.

Tohle je pro mne větší machrovina, než třeba umět vydělat miliony na burze.

No ale ty miliony bych nezavrhoval...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...