Atjof Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Paráda. Chystáš velkovýrobu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Tomu se říká frajeřina, když to tak obhlížím tak si teprv uvědomuji kolik to musí dát práce, aby to i nablízko vypadalo dobře. Ale celý to rozebrat a přeleštit by byla asi práce pro vraha. Ovšem i on ten hand made look má něco do sebe.Navíc musí bejt dost dobrý pocit na otázku kdes to koupil říct: Ále tak si tak doma trochu modelařím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 Dovolte abych vám představil svůj nový projekt. Je to soustředěné struhadlo malých rozměrů , které jsem pojmenoval soustruh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Se vám musím pochlubit , v úterý jsem jel něco zapojit do Holýšova a na zpáteční cestě jsem v osumdesátce vyválel hodinky na silnici do Stoda , protože jsem je zapoměl na střeše auta když jsem se převlékal. Půl hodiny jsem brouzdal po krajnici a sbíral součástky po úplné rozborce. Měl jsem docela kliku , odneslo to jenom sklíčko a vřeteno vejpůl. Hned jsem se pustil do výroby nového a prvně vyzkoušel svůj nový soustruh . Jinak žádnej jinej čep zlomenej nic , stačilo znova poskládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Tys je urcite rozflakal schvalne, abys mel co opravovat, priznej se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 26. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2015 Si mě prokoukl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Jen tak pro zajímavost Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Pěkné, moc pěkné. To ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Jasně komplet . vždyť tam mám i svoje jméno jako výrobce Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Nejůžasnjší věc kterou jsem tady viděl. Z čeho si vyřezal ten krok? To jsi smontoval ale někdy teď nedávno ne? Máš foto ze stavby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Foto ze stavby nemám . I když ho mám nakonec ještě znovu rozebraný a budu mu léčit pár dětských (prototypových nemocí)krok a stroj budíka je z 98% originál Hes (B-90) koukni na fotogalerii tam to mám popsané více nebo mi napiš email.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Já nevím chlapi, kde vy ty ruce kupujete....Já ani neuříznu rovně prkýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Je to sice trochu mimo téma "kapesní hodinky" ale už dlouho jsem se snažil přinutit abych natočil tohle video alespoň provizorně a tak je tu. https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=NiQDZrAgQbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Boháč Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Tak nevím zdali jsem poslal správně ten odkaz tak raději znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Raději jsem nekoukat. Pak má člověk ze svojí šikovnosti deprese ..Opravdu to je Jirko nádhera co umíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Dík Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Tak nevím zdali jsem poslal správně ten odkaz tak raději znova. Šikovný na ruce a ještě k tomu fešák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 k tomu lze napsat jen jediné (k oboum). Zlaté české ručičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Už se těším, až budu ve věku, kdy mne nebudou bavit hambatý obrázky. To pak budu projíždět dokola tohle a podobný vlákna...Sestavit něco je umění, ale mně fascinuje, že někdo z kusu plechu ručně vypiluje třeba ozubený kolečko nebo ty titěrný součástky, které tady ukazujete.Tohle je pro mne větší machrovina, než třeba umět vydělat miliony na burze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Už se těším, až budu ve věku, kdy mne nebudou bavit hambatý obrázky. To pak budu projíždět dokola tohle a podobný vlákna...Sestavit něco je umění, ale mně fascinuje, že někdo z kusu plechu ručně vypiluje třeba ozubený kolečko nebo ty titěrný součástky, které tady ukazujete.Tohle je pro mne větší machrovina, než třeba umět vydělat miliony na burze.No ale ty miliony bych nezavrhoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se