Arathorn Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Ahojte všetci,chcem len stručne predstaviť môj nový prírastok a zároveň prvé automaty Tissot Couturier T035.407.16.051.00. Hodinky sú podľa môjho názoru veľmi pekné oblekovky, vhodné aj pre tričko a rifle. Prevedenie hodiniek je na veľmi slušnej úrovni v pomere k cene. Na recenziu je ešte priskoro a bude v príslušnom vlákne. Tu len toľko, že strojček je ETA 2834-2, mal by byť vonkajší antireflex, zafír, 100m vodotesnosť, hacking, priame nastavenie dátumu, kožený remienok s kovovým zapínanim, ktoré veľmi pochvaľujem. Lumi síce nie je ako baterka, ale vydrží celkom fajn 5 hodin a to malé T na konci sekundovky ma proste ohromne dostalo Veľmi sa z nich teším až natoľko, ze vás tu nimi zamorím a kamaráti ma chcú poslať na ústavnú liečbu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Gratuluju! Jsou moc hezký, cifr, pouzdro i průhled na strojek. I ta luminiscence vypadá dobře.Snad jen ten roztáhlý rámeček datumovky mi připadá trochu "navíc" - i když chápu, že to má být nějaká protiváha toho rámečku dne v týdnu.
panedge Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Pro tyhle modely od Tissotu mám slabost,připomíná mi to starý dobrý časy:-)Gratuluju
African Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Velká gratulace, staré logo by jim seklo :-) Ať ti slouží dlouhá léta, já mám s Tissotkama jen ty nejlepší zkušenosti...
Arathorn Odesláno 21. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Ďakujem za pozitívne reakcie Kupoval som ich viac menej na slepo, pretože sa mi ich nepodarilo nájsť v žiadnom kamennom obchode, našťastie realita prekonala aj najlepšie videá na youtube. Veľká spokojnosť, ešte som zvedavý na na presnosť, lebo zatiaľ (po dvoch dňoch) mi skáče okolo +15s/d, čo je dosť. Je šanca ešte, že sa po čase upraví ešte nejako rapídne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 (upraveno) Určitě, nech je zaběhnout, ta Eta bude v pohodě chodit okolo 5s denně. Není zase na druhou stranu nijak upravená, takže +1s za rok jako většina Damasek asi nezvládne :-) Upraveno 21. října 2015 uživatelem African
Sabbath Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Gratulace. Kolega v práci je nedávno dostal k narozeninám, vypadají moc hezky.
Locky Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Parádní hodinky! Aneb v jednoduchosti je síla. Jinak pokud by si strojek nesedl, tak není nic jednoduššího, než je odnést k nějakému šikovnému hodináři, který je srovná.
Kid_A Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 (upraveno) vyborny. moc peknej kousek! P.S. je fajn videt starou dobrou Etu v akci.... Upraveno 21. října 2015 uživatelem Kid_A
Arathorn Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Ďakujem za pekné ohlasy, predbežne začala už klesať priemer na cca 11s/d, takže dúfam, že ešte poklesne. Ešte zistiť správnu polohu na noc, aby som ešte dopomohol. Inak, remienok mi vyšiel na zápästie (18,5cm) len tak tak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se