Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Watchwinder nutne potrebuji (viz. jine vlakno). Potrebuji minimalne na 4, nejlepe vsak na vic hodinek. Pokud tedy najdete nejaky, o kterem si budete myslet, ze to neni uplny smejd, pocitejte i se mnou :-)

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ať přemýšlím jak přemýšlím, ww přece není nějaký kus vysoké mechaniky ... byl by takový porblém vyrobit - řekněme - 15-20 kousků? Uměl by to tady někdo?

Za ty prachy už si to raději poskládám z merkuru nebo z lega sám ...

Upraveno uživatelem xmenm05
Odesláno
Ať přemýšlím jak přemýšlím, ww přece není nějaký kus vysoké mechaniky ... byl by takový porblém vyrobit - řekněme - 15-20 kousků? Uměl by to tady někdo?

Za ty prachy už si to raději poskládám z merkuru nebo z lega sám ...

Kdekdo..........ale musel by se toho chopit nějaký obchodník nebo organizátor. Zn.:vyrobit umíme , neumíme prodat. :lol:

Odesláno (upraveno)
Kdekdo..........ale musel by se toho chopit nějaký obchodník nebo organizátor. Zn.:vyrobit umíme , neumíme prodat. :lol:

To je nabidka, to me zajima. Posilam mail.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno (upraveno)

Díky foundrymanovi by mi měl jeden kousek přijít příští týden. Není to přesně tento typ, ale je dost podobný. Poštovné je opravdu 30EUR ale navíc ten podnikatel z Hamburku nebere pay pal. Mezi námi, prej je to německý číňan. :) Cena se nakonec vyšplhala docela nepříjemně vysoko:/, všechny boxy má pouze ve dražbě. SAFRA, koukám, že je fotka nějaká nemocná, zkrátka model s odkládáním dalších 6ti hodinek před watchwindery.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno
Díky foundrymanovi by mi měl jeden kousek přijít příští týden. Není to přesně tento typ, ale je dost podobný. Poštovné je opravdu 30EUR ale navíc ten podnikatel z Hamburku nebere pay pal. Mezi námi, prej je to německý číňan. :) Cena se nakonec vyšplhala docela nepříjemně vysoko:/, všechny boxy má pouze ve dražbě.

Preferoval bych neco takoveho radeji, nez nejakou skladacku z merkuru :-) (at se neurazi ten, kdo si watchwinder z merkuru skutecne poskladal - videl jsem tu nedavno takove foto)

Odesláno

Jak již někdo zmiňoval,na stránkách www.regulace.cz nabízejí nejenom krokové motorky ale i toto:

Zakázková výroba ...Zakázková výroba dílů:

Firma je z technologického hlediska velmi dobře vybavena pro malosériovou a sériovou výrobu jednoduchých i tvarově složitých strojních součástí včetně montážních operací dle dodané výkresové dokumentace.

Nabízíme Vám:

Práce na soustružnických automatech. Průměr obráběných součástí od cca. 1mm do průměru 40 mm, délka do 80 mm. Jako obráběný materiál lze použít materiál s dobrou obrobitelností (neželezné kovy, oceli tř. 11, 12, litina) Soustružnické práce Lisování kovů na lisech o tvářecí síle do 1 000 kN (100 tun) Dokončovaní obrábění. Jedná se zejména o vrtání, frézování, soustružení, stružení, závitování, vroubkování přímé i křížové, broušení bezhroté i v hrotech a jiné práce odpovídající strojnímu zařízení firmy Výroba čelních ozubených kol modulů 0,25 mm až 2 mm do průměru kola 80 mm Montážní operace Zajištění tepelného zpracování nebo galvanické úpravy povrchu dodávaných součástí......

Myslím,že by pro ně nebyl problém vyrobit něco takového,jako je watchwinder od firmy Omega.

Ne stejný,aby nás někdo nemohl napadnout z kopírování,ale něco v podobném duchu a třeba s logem Chronomagu....... :thumbsup_anim:

Jen nevím,jestli by na to potom nemuselo být nějaké schvalovací řízení,nebo certifikát či bůhvíjaká další papírová komplikace.....

Ty motorky zase tak drahé nejsou,stojí do 350Kč

Petr.

Odesláno (upraveno)
Jak již někdo zmiňoval,na stránkách www.regulace.cz nabízejí nejenom krokové motorky ale i toto:

Zakázková výroba ...Zakázková výroba dílů:

Firma je z technologického hlediska velmi dobře vybavena pro malosériovou a sériovou výrobu jednoduchých i tvarově složitých strojních součástí včetně montážních operací dle dodané výkresové dokumentace.

Nabízíme Vám:

Práce na soustružnických automatech. Průměr obráběných součástí od cca. 1mm do průměru 40 mm, délka do 80 mm. Jako obráběný materiál lze použít materiál s dobrou obrobitelností (neželezné kovy, oceli tř. 11, 12, litina) Soustružnické práce Lisování kovů na lisech o tvářecí síle do 1 000 kN (100 tun) Dokončovaní obrábění. Jedná se zejména o vrtání, frézování, soustružení, stružení, závitování, vroubkování přímé i křížové, broušení bezhroté i v hrotech a jiné práce odpovídající strojnímu zařízení firmy Výroba čelních ozubených kol modulů 0,25 mm až 2 mm do průměru kola 80 mm Montážní operace Zajištění tepelného zpracování nebo galvanické úpravy povrchu dodávaných součástí......

Myslím,že by pro ně nebyl problém vyrobit něco takového,jako je watchwinder od firmy Omega.

Ne stejný,aby nás někdo nemohl napadnout z kopírování,ale něco v podobném duchu a třeba s logem Chronomagu....... :thumbsup_anim:

Jen nevím,jestli by na to potom nemuselo být nějaké schvalovací řízení,nebo certifikát či bůhvíjaká další papírová komplikace.....

Ty motorky zase tak drahé nejsou,stojí do 350Kč

Fajn , tak jim rovnou napiš o informace za kolik nám to vyrobí. Prosím.

Omlouvám se za ten zmatek.

Upraveno uživatelem mechano
Odesláno
Výborně!!!

Mechano umí vyrobit. Kubson prodat.

V čem by spočívala organizace - klidně se toho ujmu.

Jen podotýkám , že dlouho předtím než jsem se zamíchal já , tu byl příspěvek od Honzy , který taky napsal , že to je možné vyrobit. Bylo by dobře , kdyby se k tomu vyjádřil.

Organizace by potom zřejmě spočívala v tom , že by někdo zjistil závazně kolik kusů se má dělat a jak mají vypadat. Event. by se mohli vyjádřit místní páni dizajnéři. Asi by nešlo jich vyrobit dvacet , každý jiný podle indivindi návrhů.

No a potom taky peníze . Myslím , že jeden kousek vydrží vyrábět každý hobysta jen tak pro radost. Dvacel je ale už dost.

Odesláno (upraveno)

A máš odhad, za kolik? Když to bude 10, 15, 20 kusů, za kolik asi tak budeš ochotný to pustit do oběhu? za WW nedám 12K, ale zase chápu, že 500 stát nebude ... takže nějaká hrubá orientace, +- autobus ...

Upraveno uživatelem xmenm05
Odesláno
Jen podotýkám , že dlouho předtím než jsem se zamíchal já , tu byl příspěvek od Honzy , který taky napsal , že to je možné vyrobit. Bylo by dobře , kdyby se k tomu vyjádřil.

Organizace by potom zřejmě spočívala v tom , že by někdo zjistil závazně kolik kusů se má dělat a jak mají vypadat. Event. by se mohli vyjádřit místní páni dizajnéři. Asi by nešlo jich vyrobit dvacet , každý jiný podle indivindi návrhů.

No a potom taky peníze . Myslím , že jeden kousek vydrží vyrábět každý hobysta jen tak pro radost. Dvacel je ale už dost.

HonzuX jsem oslovil, snad se k tomu vyjádří...

Organizačně se do toho klidně pustím... ale předtím by chtělo vědět jakýs takýs nástřel ceny... jelikož tu na chronomagu už skončilo hodně akcí kvůli konečnému rozpočtu, chtělo by to znát dopředu, aby se zjistilo, kolik lidí se do toho eventuelně pustí.

Beru i v úvahu, že toto vlákno vzniklo v podstatě z popudu koupi toho nejlevnějšího ww, který se tak nějak na netu vyskytuje, takže počítám, že účast zas tak velká nebude...

Viděl bych to jako xmenm05 : 12.000,- je moc, ale je jasný, že pětikilo to stát nebude.

Máte-li někdo nějaký konkrétní nápad ohledně výroby, sem s ním.

Odesláno

No asi by bylo potřeba rozsekat od sebe tu směs požadavků.

A to nejlevnější ww od solitérku stylu omega. Myslím, že ww začínají na prachách, za které se asi série pěti kousků udělat nedá. Nevím, možná ano a potom by to byla optimální kombinace solitér za super cenu.

Skoro bych proto řekl, že pro ww poměr cena / výkon je asi nejlepší jich objednat deset najednou. Mám doma rouru Eiluxe, kterého jsem od jednoho člena koupil myslím nějak těsně pod 2,000 a je to super stroj k neutajání, který už mi pracuje bez zaváhání 3 měsíce na původní baterky a osobně mi přijde, že je na plast docela pěknej. Je matnej, černej, pěkně zpracovanej, žádný lepení, nebo švy na plastu a tak. Navíc se dá jak vidno o něco "čínštější" pořídit i za půlku téhle ceny.

Já osobně jsem pro verzi omega, nebo solitér (jak ji nazveme?). Moc se mi líbil i výtvor jednoho místního člena, který ukazoval na starém fóru a jehož fotka už zde není.

Odesláno

Tahle iniciativa me zajima. Uz nejakou dobu hledam ww, ale nejak nemohu natrefit na to prave orechove. Ne, ze bych hledal nejak prilis aktivne, ale pokud by se tady neco zacalo realizovat, urcite bych mel zajem.

Odesláno

Já už o nějakém ww taky delší dobu uvažuju, takže mě tato debata zajímá. Osobně bych preferoval tak na 4 kusy. Myslím, že nemá cenu jít do něčeho levného, chce to nějakou slušnou kvalitu, aby mě s tím žena nevyhodila, že jí to neladí s nábytkem. No a ww made by Chronomag, to zní zajímavě.

Návštěvník YPO
Odesláno
Musim rict, ze se mi nejvic libilo toto, i kdyz to neni klasicky ww.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8867

To se mi taky líbilo - chtěl jsem to,ale hlavně jako "věšák" na hodinky :)

WW bych taky chtěl,ale spíše jako další kravinu která souvisí s hodinkami ... teď už mám jenom samé automaty a přes týden nosím jeden model a přes víkend provětrám zase jiný - takže hodinky seřizuji pouze dvakrát týdně a kvůli tomu WW opravdu nepotřebuji - myslím,že většina z vás je na tom podobně ;) ...... nicméně pokud dojdete k nějakému futuristickému :D závěru tak jdu do toho - já sám bych navrhoval nějaký otevřený WW - prostě žádnou škatuli

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...