Baldic Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Omg. Tak bud hodinky nosim a nebojim se vlasecnic nebo je mam v sejfu a kazdy patek z nich utiram prach a davam pozor, aby ji nikdo jiny nevidel...
postul Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Měl ty hodinky o trošku níž a byl o dost mladší, nicméně určitá podoba by tu byla - že by vnuk? :-)
gathis Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 (upraveno) Ja prídem do roboty zlozim hodinky a az potom zapnem komp a zacnem robit. Je to ovela komfortnejšie. A bezpečnejšie. Raz sa mi zasekla spona do klavesy dltbck a vymazal som si poldnovu robotu.Jsou to automaty? Stačí to na dostatečné natažení? U hodinek mám radost z toho že jsou na ruce, takže nesundavám... navíc bych se bál,že je zapomenu a po návratu popř. nenajdu... S nějakým opotřebováním se dle mého názoru musí pocitat Upraveno 26. října 2015 uživatelem gathis
HDS1200 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Myslím, že jsi příspěvek ivana 989 hodně špatně pochopil.Jsou to automaty? Stačí to na dostatečné natažení? U hodinek mám radost z toho že jsou na ruce, takže nesundavám... navíc bych se bál,že je zapomenu a po návratu popř. nenajdu... S nějakým opotřebováním se dle mého názoru musí pocitat
Nick06 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Myslím, že jsi příspěvek ivana 989 hodně špatně pochopil.Prosím tě jak se jeho příspěvek má správně chápat?Já dokážu pochopit že máš hodinky "na všední den a na neděli"(společenské nebo pracovní)nebo že je máš jako investici zavřené v trezoru.
Kid_A Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Todle je hodne vypecene vlakno ano ano:))
raskiscz Odesláno 27. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Myslíš jako že, "tohle to už tady dávno nebylo?" :-D
Nick06 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 OK,jen jsem netušil že někdo si odkládá hodinky i u práce v kanceláři.(ať si zaseknutou sponou do klávesnice nevymaže práci )Ivane 989 neber to osobně jen mě napiš jestli jako fakt nebo ne.
Hozein Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Pořídil jsem si krásné nové hodinky a na ruce je moc rád nosím. Jak to tak tady čtu, tak raději přestanu chodit do práce a celý den proležím v posteli. Tak by se opotřebovat snad moc nemusely :-D
Bert Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Jdeš na to naprosto správně. Konec konců, touto fází si prošel každý, kdo má na Chronomagu více než 1000 příspěvků. Jenom bych Ti ještě doporučil ruku s hodinkami po dobu ležení držet kolo od těla. To aby se hodinky nepoškrábaly o vlněné povlečení. Pokud používáš satén, nebo egyptskou bavlnu, je to jiná, v klidu můžeš připažit ..... :-)
Nick06 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Jdeš na to naprosto správně. Konec konců, touto fází si prošel každý, kdo má na Chronomagu více než 1000 příspěvků. Jenom bych Ti ještě doporučil ruku s hodinkami po dobu ležení držet kolo od těla. To aby se hodinky nepoškrábaly o vlněné povlečení. Pokud používáš satén, nebo egyptskou bavlnu, je to jiná, v klidu můžeš připažit ..... :-)a kolik příspěvků musís mít abys náramkové hodinky nosil na ruce a pomáhali ti orientovat se v čase?přes 1500 nebo víc? Upraveno 28. října 2015 uživatelem Nick06
HDS1200 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Svata prostoto. Upraveno 28. října 2015 uživatelem HDS1200
Nick06 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Svata prostoto.prosím tě ,zasvět mě prostoduchého-Jak jsi ty chápal ty příspěvek Ivana 989.Já měl pocit že to myslí naprosto vážně a v kanclu si hodinky sundává aby nepoškodil jak hodinky tak i svou vykonanou práci.
Maxmillian Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Ja to resim tak, ze nechodim do kanclu. A je to!
postul Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Ja to resim tak, ze nechodim do kanclu. A je to!To je nápad! Šéf je taky ujetej na hodinky, tak to určitě pochopí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se