Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tártl a meš verss džubilé - schyluje sa nam tu k vojne estetov. Chcelo by to nejaku prirodzenu autoritu aby sme sa ukludnili. Neviete niekto kde sa flaka people? :)

Kuafix doktore,nepřivolávej démony.

Kaji se, měl bych to po sobě číst :-(

Žádné kání,sranda musí byt. :)

Odesláno (upraveno)

naj kombo bude beads of rice a zlatej verzii bude pasovat horcicovy gumeny strap. Modre zasadne na nato/zulu (modry, modro-biely). Pepsi na hnedej kožke vintage-neho typu. Dalsie kombinacie len s povolenim.

Fotka 2 hrozienok. 

12466235_965755060185090_586793228483111

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Proč maj Skx stejně jako tyhle brus, kterej by se dal zvládnout smirkem, v horších případech pilníkem? Napadlo mě, že to bude kvůli tomu, aby nechytaly tolik vlásečnic, tak jsem to zkoušel ... a kvůli tomu to neni. Nějaká tradice? Třikrát smoč a vytáhni, v přestávkách nech ručně brousit mistrem Sugawarou v dobách jeho největší slávy ... to jsem přehnal, to by fakt to pouzdro vypadalo jinak. Na ruce s tim trochu bojuju: zmetek x záměru, rád bych ten zmetek pustil z hlavy, takže záměr, ale jaký? Je to někde v základních kořenech DNA levnejch potápek od Seika? Tak se dívám na ruku a asi jo, ono celkově to zpracování není vůbec žádným zázrakem. A ve větě ... za ty prachy ... odpověď nehledám. Ale ten brus mě fakt zajímá.

Odesláno

To t.p - tohle vypadá fakt hustě,  "tool watch jak sviňa", jen by mě zajímalo jak se to nosí?

......wawrik.....video super, ale asi fakt nepatří do vlákna k novým želvám.

Odesláno

Kokos pride sem seda eminencia so Sagarmathami na pazure ktorym v tretom vyskovom tabore drbal Yetiho za uchom a miestna dorastenecka galerka ho skoro ukrizuje :)

ok,řídký vzduch je prevít,někde sem o tom čet.

Odesláno

Proč maj Skx stejně jako tyhle brus, kterej by se dal zvládnout smirkem, v horších případech pilníkem? Napadlo mě, že to bude kvůli tomu, aby nechytaly tolik vlásečnic, tak jsem to zkoušel ... a kvůli tomu to neni. Nějaká tradice? Třikrát smoč a vytáhni, v přestávkách nech ručně brousit mistrem Sugawarou v dobách jeho největší slávy ... to jsem přehnal, to by fakt to pouzdro vypadalo jinak. Na ruce s tim trochu bojuju: zmetek x záměru, rád bych ten zmetek pustil z hlavy, takže záměr, ale jaký? Je to někde v základních kořenech DNA levnejch potápek od Seika? Tak se dívám na ruku a asi jo, ono celkově to zpracování není vůbec žádným zázrakem. A ve větě ... za ty prachy ... odpověď nehledám. Ale ten brus mě fakt zajímá.

Čemu říkáš brus, že jsem tak smělej?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...