Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

prodal jsem dražší Fortisky a pořídil nový želvy a musím říct, že jsem na konečný... naprostá spokojenost.  :cool02:

Odesláno

Popravdě, černý 777J jsem měl a byly to fajnový hodinky, měl jsem i ZIMBE, ty byly suprový ... a napadá mě, že bych zase jedny pořídil ... ale tolik barev mě mate. Řeším jestli PADI nebo Blue Lagoon ? Chci je na gumě, ale k PADI je jen tah, zato Blue Lagoon mají v ceně oba ... no nevím ... nebo znovu ZIMBE ?  :frusty:

Odesláno

Jarette... u mne vede BL!! Podle mne se jim povedly nejvíc. Ale je fakt, že ty pepsiny v PADI jsou taky fajn!!! Ale ty laguny... Ach ty laguny...!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Mám PADI, Blue Lagoon a Green a musím říct, že BL mě baví nejvíc. Ten jejich ciferník nádherně vynikne za většiny světelných podmínek a kombinace se žlutou se opravdu povedla. Víc než u zelených. Jestli váháte, tak neváhejte. :)

Kdyby se někdo zbavoval Zimbe, tak bych si asi taky dal říct. :D

Odesláno

Kluk jako buk: vůbec se nedivím! Já BL viděl 2x a zamiloval se hned. Abych je viděl podruhé, jel jsem na rodinný výlet do Brna

Neváhám...spíše finance teď úplně nejsou.

Odesláno

Poprvé se mi povedlo nosit Želvy měsíc v kuse, tak že se nezastavily. Výsledek je přesně 1 minuta odchylky za 1 měsíc. To není špatné...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Dneska jsem byl v Práglu u Jirky v Helveti.cz pro nový géčka, páč želvy už mám :) a vyděl jsem tam želvy blue lagoony a in natura jsou neskutečná pecka, kdo o nich uvažuje ať určitě neváhá... Jinak přístup Jirky ke kolegům z chronomagu je perfektní ;) . 

Odesláno

Včera jsem si jel u nás Blue Lagoony objednat.Když už došlo na složení 5 litrové zálohy,tak paní prodavačka telefonicky zjistila ,že už je nemají skladem.

Tak nevím,jestli si mám nakonec objednat Padiny ? Těch prý mají skladem dost.V šufleti totiž leží přes půl roku nepoužitý Super Jubilee,tak sem ho chtěl na něco kloudnýho nahodit a vzít k velkýmu rybníku :D .

Odesláno

Dneska jsem byl v Práglu u Jirky v Helveti.cz pro nový géčka, páč želvy už mám :) a vyděl jsem tam želvy blue lagoony a in natura jsou neskutečná pecka, kdo o nich uvažuje ať určitě neváhá... Jinak přístup Jirky ke kolegům z chronomagu je perfektní ;) . 

Díky za slova chvály Jardo :) Byla fajn tě zase vidět a ať ti GShocky dobře slouží! 

Včera jsem si jel u nás Blue Lagoony objednat.Když už došlo na složení 5 litrové zálohy,tak paní prodavačka telefonicky zjistila ,že už je nemají skladem.

Tak nevím,jestli si mám nakonec objednat Padiny ? Těch prý mají skladem dost.V šufleti totiž leží přes půl roku nepoužitý Super Jubilee,tak sem ho chtěl na něco kloudnýho nahodit a vzít k velkýmu rybníku :D .

Máme poslední kus Seiko Blue Lagoon skladem. 

Odesláno

Modro hnedé.

Super! Vypadají fajn na kůži! Pocitově? Já si na želvy budu muset počkat..:( Na helveti.cz už prodali poslední Blue Lagoon, fňuk...

Odesláno

...nosim ich v lete iba na nato, ale aj koza je fajn. Mam rad kombinaciu modrej a hnedej, takze som spokojny :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...