Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

taky si myslim, že za tyhlety lóve je to cajk, díkes  ;)

Odesláno

Pánové, měli jste někdo vedle sebe želvy PADI a Blue Lagoon SRPB11? Jsou ty odstíny modré stejné? Mně přijde z fotek PADI spíše tmavší a Lagoon takové hodně světlé blištivé  :helpsmilie:  Díky za vaše případné postřehy.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Tak to je v pohodě, že už máš vybráno, páč za mě bych si ty PADI vybral jako poslední. Mě ty ručičky, každá v jiný barvě docela rušej (obecně u všech hodinek). Ty zelený jsou moc hezký!  

Odesláno

Pomohlo :-), diky. Ty PADI jsou podstatne tmavsi a pro me tak nejak mnohem hezci.

Sranda, u mna uplne naopak. Kebyze som nekupil hned ako vysli zelvy pepsi, tak idem prave po blue lagoon 

Odesláno

Tak uz jsou tak jak mají být.Sorry za hroznou fotku. Musel jsem sahnout po starem rezervním telefonu. Dikes potvoro za gumu.

post-67078-0-93409000-1578899004_thumb.jpg

Odesláno

Ahojte, chel by som sa opytat, ci mi neviete poradit, kde by sa dali zohnat poistne trubicky na piny do tahu na turtle. Samozrejme, ze som jednu stratil, nastastie som si vsimol vysunuty pin a turtly mi nespadli na zem. V Coscome ich maju, ale dost sa to predrazi postou na SK (celkovo 500kc za jednu trubicku). Neda sa to niekde zohnat za "normalnejsiu" cenu? Dik

Odesláno

nemaju, ja som pri jednych turtloch to vzal ku hodinarovi do petrzalky - haanova 13 / Tomas Sintal a prevrtali sme dierku na tahu tak aby tam vosla klasicka stezejka. je to na nervy s tymi tubes and collars ja som koli tomu kupil dalsi tah na turtle...

Odesláno

Ach jaj, skoda ze je to taky problem, lebo aj co som tu cital, obcas sa tie  trubicky "stracaju" :-) Vrtat do neho nechcem, to radsej kupim tu trubicku z coscomu. Zatial som ho dal na kozeny remienok... Rozmyslam, ze na leto dokupim este tropic a bude vybavene.

actionman1: nenasla by sa jedna volna poistna trubicka, urcite by sme sa dohodli ;-)

post-62837-0-33757300-1580037723_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...