rudusko Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Je tak veru :-) Odoslané z P00A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Poprvé želvím a jsou fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 První automaty, první Seika, první želvy (vysněné). Díky za tu slevu, jinak bych do nich asi nikdy nešel. Jsou krásný. Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipalm Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Zdravím pánové , nevím zda jsem na správném vlákně , ale je to můj první příspěvek. Chtěl bych se zeptat jestli jsou to originály a vše sedí jak má být a není to slátanina. Podle fotek a porovnání na internetu co jsem se díval tak si myslím že by to mělo být cajk. Než pošlu peníze tak bych chtěl znát názor více znalých. Díky.https://aukro.cz/pekne-panske-japonske-potapecske-hodinky-seiko-date-wr-50m-17j-6953034957?utm_source=transactional_email&utm_medium=email&utm_content=NOTICE_TO_SELLER_AUCTION_END Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem pipalm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Ceho se tyka tva otazka?Ze by mely byt vsechny dily original, tak o tom tam neni ani zminka.Vetsinou je lepsi se tady zeptat pred vydrazenim hodinek. Mne se tam nelibi ta jednicka na lunete.........Jen podotykam, ze nejsem prodejce a ani odbornik na Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Mně se moc nezdá cifr, barva lumi je divná a moc svítí, navíc wr nápis by měl být zelený. A s ohledem na zbytek aukcí od tohoto prodejce, bych čekal skádačku. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipalm Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Díky za info , ještě není zaplaceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 A prodejce to má i v komentech, tak bacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipalm Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 No zřejmě jsem si prodávajícího měl lépe proklepnout a klást správné dotazy. jak říkám není ještě zaplaceno tak uvidím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 A duvod, proc nechces zaplatit za vydrazenou aukci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tenle typ přihazujících mám nejradši, vlastně neví co kupujou a zjišťují to až po vyhrání aukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipalm Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Pokud je vše v pořádku rád zaplatím není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tak jsou to hodinky, ktere popisuje.A ze tam jsou AM dily je evidentni.Takze tam neni duvod, proc bys nezaplatil......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Nějak mi želvy jedou napřed. Má někdo tip kde to v Práglu srovnaj? Někdo dobrej, nechci to dávat týpkovi co opravuje hodinky, dělá klíče a když má chvíli, tak opraví i botky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 @Strocek http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118331-pražské-hodinářství/page-15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Bude se jim do toho chtít, když to nejsou Rolády? Ale dík za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Mě se želvy předbíhají, což mi přijde krajně podezřelé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Korunka na Želvách chodí proti SKX jako po másle, lehce naběhne do závitu, lehce se dotahuje, tak u mě paráda.Jo a taky mi uháněji jako koně, cca 50s/d, ale dám jim ještě čas na zklidnění. Upraveno 1. září 2019 uživatelem Panchart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 potápky jedině s extenzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se