Strocek Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 taky si myslim, že za tyhlety lóve je to cajk, díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 to je von, já ho kupoval tady https://www.ebay.com/itm/Automatic-Watch-Winder-Mute-Motor-Carbon-Fiber-Watches-Display-Box-Case-Storage/323931924657?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 a už koukám trošku podražilma EU zastrcku alebo USA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 samolitr, že EU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 tiez v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Pánové, měli jste někdo vedle sebe želvy PADI a Blue Lagoon SRPB11? Jsou ty odstíny modré stejné? Mně přijde z fotek PADI spíše tmavší a Lagoon takové hodně světlé blištivé Díky za vaše případné postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 povedal si to spravne, farby su ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Jestli pomůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Pomohlo :-), diky. Ty PADI jsou podstatne tmavsi a pro me tak nejak mnohem hezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Tak to je v pohodě, že už máš vybráno, páč za mě bych si ty PADI vybral jako poslední. Mě ty ručičky, každá v jiný barvě docela rušej (obecně u všech hodinek). Ty zelený jsou moc hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Pomohlo :-), diky. Ty PADI jsou podstatne tmavsi a pro me tak nejak mnohem hezci. Sranda, u mna uplne naopak. Kebyze som nekupil hned ako vysli zelvy pepsi, tak idem prave po blue lagoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Tak uz jsou tak jak mají být.Sorry za hroznou fotku. Musel jsem sahnout po starem rezervním telefonu. Dikes potvoro za gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Mě ty Blue Lagoon taky berou nejvíc. Ale i vedle nich mají PADI svoje místo. Jestli nějaký půjdou pryč, tak zelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Jsou perfektní i v zimě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Ahojte, chel by som sa opytat, ci mi neviete poradit, kde by sa dali zohnat poistne trubicky na piny do tahu na turtle. Samozrejme, ze som jednu stratil, nastastie som si vsimol vysunuty pin a turtly mi nespadli na zem. V Coscome ich maju, ale dost sa to predrazi postou na SK (celkovo 500kc za jednu trubicku). Neda sa to niekde zohnat za "normalnejsiu" cenu? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Skus sa spytat tuhttps://www.domhodinmax.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Skus sa spytat tuhttps://www.domhodinmax.sk/ Dakujem za odpoved, pojdem sa tam opytat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 nemaju, ja som pri jednych turtloch to vzal ku hodinarovi do petrzalky - haanova 13 / Tomas Sintal a prevrtali sme dierku na tahu tak aby tam vosla klasicka stezejka. je to na nervy s tymi tubes and collars ja som koli tomu kupil dalsi tah na turtle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Ach jaj, skoda ze je to taky problem, lebo aj co som tu cital, obcas sa tie trubicky "stracaju" :-) Vrtat do neho nechcem, to radsej kupim tu trubicku z coscomu. Zatial som ho dal na kozeny remienok... Rozmyslam, ze na leto dokupim este tropic a bude vybavene. actionman1: nenasla by sa jedna volna poistna trubicka, urcite by sme sa dohodli ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 napisem Ti sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Tak přidám svoje želvy Save the Ocean na inženýrech, fascinuje mě ta modrá a ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se