pool1975 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Taky jsem je dnes provetral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Chtěl jsem na želvy mesh, ale vadila mi ta díra v pouzdře. Takže když strapcode vypustilo tohle, tak jsem dlouho neváhal. Tedy chvíli jo, protože ta cena je na zabití. Hodil jsem to na několik barevných variant pro lepší představu. A teď první dojmy a fakta. Kdo má malou ruku, tak ať na tohle rychle zapomene. Pod 18 cm to asi nebude ok. Ono to jde zkrátit možná až na 16,5, jenže spona už je pak na tahu tak asymetricky, že to bude převracet hodinky na malíkový hřbet ruky. Já mám cca 18,5 a to celkem jde. Ani zdaleka to nejde vyladit jako třeba jubilee. Pevné části tahu jsou dost dlouhé. Jinak zpracování je na běžné úrovni strapcode, Tah se zužuje z 22 na 18 mm. Stěžejky 2,5 mm nejdou použít, jsou u toho dodány tenčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Tak to je dobrá kapotáž kritického místečko mezi pouzdrem a páskem. A struktura meshe hraje s ozubením lunety, aspoň tedy na fotce. Kdybych ten pásek viděl samostatně tak tomu snad ani neuvěřím, ale výsledek super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Peťa zase odškrábl kyklopa koukám ty king želvy jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Zase Jardo, ja ty koklopy proste nedavam. A tento byl obzvlast velky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Zrovna toho kyklopa sem dycky chtěl už od doby co sem nosil monstry, tak kyklopa měly jenom vzácný limitky. Já bych ho bral hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Uncleseiko Razor Wire po 2,5 měsících dorazil. Nechci dělat někomu špatnou reklamu, ale asi to byla poslední věc, kterou jsem u nich objednal. Viz druhá fotka. To, že nebyly některá očka na spojovacích tyčkách jsem si opravil, ale tenhle článek je oboustranně lisovaný a není běžně rozebiratelný. Jsem zvědav co mi na to odpoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 (upraveno) jo, některé dílky na montážní mašině předběhly frontu, mršky netrpělivé Za starých časů by japonský kvalitář spáchal harakiri, tedy za starých časů vlastně seppuku... Upraveno 15. srpna 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Tak odpověď mě moc nepřekvapila. Mám si to zmáčnout kleštěmi aby to venkem lícovalo. To že tam ten pravý článek vůbec nepatří, že má úplně jiné rozměry a nenavazuje na sousední, je jim úplně jedno. Tenhle článek zkusím úplně odstranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Tak jenom aby ten aktuálně čtvrtý navazoval na ten co je nyní druhý. Podle fotky ty první dva jsou sražené až moc a chtěly by na pravé straně kousek povytáhnout. Nebo sklepnout ty ostatní, třeba to půjde. No fandím ale nezávidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Když jsem kupoval na želvy super jubille, tak mi došel a u jedný koncovky byly křivě vyvrtaný díry pro stěžejku, takže jedna stěžejka byla viditelně křivě. Takže hned reklamačka a voni, že poslat fotku, krásně sem nafotil a uznali, že je to špatenka a poslali mi 2 nový koncovky i když teda stačila jedna. Kupoval jsem to přes eBay kde je možnost dát prodávajícímu špatnou recenzi a myslim, že ostatní kupující na ty recenze dost daj a tam by si nedovolili se zákazníkem vychcat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 V 2. 7. 2020 v 10:39, junior300 napsal: Tohle je fakt pěkně zvládnutý decentní MOD! Dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 (upraveno) @shewcza Dakujem pane No ma to jednu chybicku. Bol som varovany, ze dlwwatches prave netrpi na vystupnu kontrolu kvalitu predavanych komponentov a vysledok je trosku loteria. V mojom pripade vlozka fajn, zafir fajn, ale luneta mimo tolerancie. Po nasadeni na puzdro rukou takmer neotocitelna. Osobne vobec neprekaza, realne lunetu nevyuzivam. Islo skor o cvicenie zrucnosti. Na druhej strane doma na kuchynskom stole, co by som chcel. Vysledok ma potesil viac nez len trochu. Upraveno 20. srpna 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Ahoj. Nevíte někdo ,kde koupit černou vložku lunety? Nemůžu nikde najít. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Ja som kupoval tu: https://www.dlwwatches.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Klasika, nejsilější lumi v mé sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Tak jsem se dočkal, ještě samuraje a snad už budu mít klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se