KOCKOPEES Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Nový přírůstek od místního člena. Nasazené černé nato šup na ruku. Ta modrá je naživo supr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Želvi jsou super... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Jj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piktor Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Novy prirustek. V poradi pate Seiko (mam ty Japonce, pres vsecky zname chyby, rad) a prvni zelvy - cerne s menavym modrym cifrem (SRPD11K1). Prvni cerne hodinky (ion-plated v tomto pripade - v realu ovsem sedave). Trochu jsem zariskoval, protoze jsem konzerva, co ma radeji starou dobrou zarivou ocel... Ihned jsem cerny tah prezouval na Jamese Bonda. Mozna pujdou dale (zajemci muzou napsat), mozna si mne postupne ziskaji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Jak modrou na hodinkach moc nemusim, tak v te kombinaci s sedou a cernou SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Dlouho jsem před objektiv nevzal žely. Fotí se krásně, ploché sklo bez antireflexu, plastické indexy s orámováním a silná lumi. Nejdříve dál Trochu blíže Stříbrná vteřinovka vykouzlí vějíř - skx mají vteřinovku lakovanou Lumibod na dvanáctce krytý sklem Hlavní index Index na devítce A detail nanesení lumivrstvy na indexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 To je zase pokoukáníčko, moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 V 13. 4. 2021 v 21:47, piktor napsal: Novy prirustek. V poradi pate Seiko (mam ty Japonce, pres vsecky zname chyby, rad) a prvni zelvy - cerne s menavym modrym cifrem (SRPD11K1). Prvni cerne hodinky (ion-plated v tomto pripade - v realu ovsem sedave). Trochu jsem zariskoval, protoze jsem konzerva, co ma radeji starou dobrou zarivou ocel... Ihned jsem cerny tah prezouval na Jamese Bonda. Mozna pujdou dale (zajemci muzou napsat), mozna si mne postupne ziskaji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkné! Nechápu, proč na produktovkách jsou často černé jak bota a jakoby matné, když reál je tmavá šedá a maximálně polomat. Já mám takovéto jedny pětky a dokud jsem se stopro nepřesvědčil, že vypadají v reálu jinak než jako na produktovkách, tak jsem je nechtěl a nikdy bych si je nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 V 27. 4. 2021 v 9:00, Chronopetr napsal: Pěkné! Nechápu, proč na produktovkách jsou často černé jak bota a jakoby matné, když reál je tmavá šedá a maximálně polomat. Já mám takovéto jedny pětky a dokud jsem se stopro nepřesvědčil, že vypadají v reálu jinak než jako na produktovkách, tak jsem je nechtěl a nikdy bych si je nekoupil. máš recht, ale asi je to dobře. Už jsem se dvakrát na základě reklamních fotografií nadchl a musel jsem to vrátit, až jsem viděl co na mne vybaflo z krabičky ;o) - ale Seiko zatím pokaždé v reálu potěší. Fakt je, že když uvidím své hodinky na těch standardních produktovkách, taky se divím, že mne to vůbec zaujalo a šel jsem do toho. nooski je holt třída.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Želvy pod drobnohledem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Index na dvanáctce má velmi jemné ohraničení a hodně vystouplou lumi výplň... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ... která však není po celé možné ploše Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Kvalitou sa to Nooskiho fotkam nevyrovna, ale patria sem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 @ABCDE Niekto umi a iny cumi. Ja cumim, skvela fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 @junior300 Děkuji, um je spíš na straně mého telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Tu vterinovku mas modnutou nebo co je na nich jeste jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 @AndyAaron Jj dobrý postřeh Jsou tam japonské dny v týdnu, double domed sapphire s fialovým AR a ta ručka. Vteřinovku jsem kupoval origo od Seiko, aby seděla barva a svítivost lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Pánové, ta guma na který dodávají ty želváky jak na tom je? Někde jsem tady četl že je dlouhá jak týden před výplatou. Dá se při nejhorším zkrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 @Kalisport ta guma je pocitově výborná. Měkká a příjemná, ne jako Z22. Bohužel je delší. Já ji zkracoval podle mince lámacím nožem. A pak jsem to tuším vyhladil o nahřátou pánvičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se