jacob Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Od začátku se rozhoduji mezi černými a zlatými. Jak přibývají fotky naživo, jsem rozhodnutý pro ty zlaté, které vypadají fakt retro a žádné podobné hodinky nemám. Asi si je dovezu po novém roce z USA, ať to mám s nějakým příběhem :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Jak na to tak koukám, tak zůstanu u původního rozhodnutí - nechám si staré želvičky bez "X" na cifru a pořídím si k nim novou zlatou vložku do lunety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Nechapu co všichni tak šili a jsou ochotni platit trojnasobek ceny SKXek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 "A good friend of mine who lives in Philippine just bought a gold version from an AD. He paid 230 USD" Zdroj watchuseek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Za 230USD by to sakra šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 To pokud by se tady plánoval nějaký dovoz pak bych určitě k SKX asi želvu pořídil taky.Jediný co mě vadí je index 12 ale to je asi dle vkusu každého soudruha.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 230USD je opravdu velice rozumna cena. Cekam nejaky hacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Jsem psal svemu seiko dodavateli a prisla mi prekvapiva odpoved, ze ho nema, pac se v Japonsku neprodava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Moj philipinsky diler cez viber mi ponuka cierne na gume, alebo pepsiny za 15000 phil. pesos. s postou do svajcu. Zatial sa cukam, tretina ceny je postovne s poplatkami za platbu. Navyse som chcel modre na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Myslíte že budou nositelný na zápěstí 16,5cm? Já doufám že jo, nožky maj krátký. Ale stejně si ještě počkám do jara, potřebuju aby měly rok výroby 2016. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Myslíte že budou nositelný na zápěstí 16,5cm? Já doufám že jo, nožky maj krátký. Ale stejně si ještě počkám do jara, potřebuju aby měly rok výroby 2016. Určite áno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Však si ich vystrihni, rozmery vo vlákne sú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Myslíte že budou nositelný na zápěstí 16,5cm? Já doufám že jo, nožky maj krátký. Ale stejně si ještě počkám do jara, potřebuju aby měly rok výroby 2016. já jsem si je vystřihl a na 16.5cm zápěstí v pohodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 "A good friend of mine who lives in Philippine just bought a gold version from an AD. He paid 230 USD" Zdroj watchuseekTak to by byla hodně slušná cena já jsem si je vystřihl a na 16.5cm zápěstí v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Od stezejky ke stezejce snad 48 mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) Dik, to oramovanie som zatial videl len na tejto jednej fotke. Inac to vsade vyzera na nejaku obycajnu potlac. Photoshop som myslel tak, ze niekto ukazal ako by cifernik mal idealne vyzerat Ked budu oramovane, zlate skor ci neskor skoncia na ruke.Tak mala zmena, jejich majitel píše na wus - Yes, hands are gold. So are the index surrounds... Takze na tech zlatých je i oramovani indexu zlate, akorat je asi slabší a ne tak vyrazne.. Pry byla tato verze jako prvni vyprodana v te prvni varce.. :-) Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 V tom případě je ta zlatá asi jako byl/je modrý ciferník na SKX009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Problem nebude asi ani tak v odstinu te barvy, ale spis v tom, ze kovovy bude jen maly prouzek boku toho indexu, takze to neni tak vyrazne... Narozdil od treba MM300, kde jsou indexy pekne macate :-) ... Ale to uz tu diskusi dovadime do krajnosti :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Neřekl bych. Co jsem tak viděl, tak mi ty indexy přišly indexovité dostatečně. Problém bude v barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Kdyby měl někdo zájem o vintage želvy http://uhrforum.de/seiko-6309-7040-diver-turtle-automatik-t238207 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 SKX399 maju tiez take jemne kovove oramovanie, hlavne ked sa porovna s inymi hodinkami je trosku nenapadne. Indexy sa zle fotia, ale nazivo pri pohybe ruky hadzu pekne odlesky. Ak budu take aj zlate, za mna moze byt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se