Daemonultimate Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Suma nejsou v Prospex ... nebo ... a? Jo. Některý. Problémy? Taky některý. Bude to stejný. Je třeba se s tim naučit žít. Těšim se na ně na všechny. Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Ono Seiko s řadou Prospex změnilo v roce 2014 celou obchodní politiku. Tato řada původně nebyla určena pro US trh. Až na Baselworldu 2014 najednou oznámili, že Prospex bude odteď i na US trzích a nacpali tam celou diver řadu. Samozřejmě, beze změny výrobních procesů. Jen se najednou na cifru objevilo X. Takže kvalita, kterou se do té doby řada X pyšnila, vzala za své... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Hezky to píšeš takže by želvy s udávanou vyšší kvalitou zpracování v řadě Prospex musely být vyrobeny před rokem 2014, to jsem zvědav, jestli to stihnou, ale jak říkal Sobota, nevylučuju nic, tady, teď... ale já si stejně myslim to, že hodinky je nejlepší vybírat osobně ať už je to cokoli za jakoukoli cenu. Ostatně JLC nový v regále za třetinu míče s nefunkční datumkou hovoří za vše. No a nebo nevybírat, ušetřit, ale pak se nedivit a nestěžovat si. Tak to prostě je a asi nikdo z nás na tom nic nezmění. Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Přesně, jak píšeš Mám stejný názor a proto si nikdy na Seiko stěžovat nebudu. Mám je rád i s tou jejich kvalitou. Vždyť život si člověk musí nejak spestřit Loterie s celnicí, loterie s kvalitou... No není ten život krásně napínavý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Neodvážil bych se tvrdit, že úroveň zpracování na SKX je horší než na želvách, bude to zas o štěstí. To, že jsou želvy o něco výše jsem pouze předpokládal, přesně jak napsal JaRooN, kvůi tomu, že jsou v té Prospex řadě a pak taky kvůli tomu, co psal Kostra o pář řádků výš, ohledně kolegy z německého fóra a jeho pocitech.. Pokud jsem správně zachytil informaci, tak SKX007/009 se přestávají vyrábět. Co tento "terminus technicus" znamená a kdy se výroba úplně ukončí, asi neví nikdo přesně...Nové želvy by měly být o malý stupínek výš - o tom svědčí, že jsou v řadě Prospex a také tah s plnými koncovkami a potápěčskou extenzí.V konečném důsledku ale kvalita bude asi srovnatelná Jelikož se teď řada SKX v mnoha shopech vyprodáva a je možné je pořídit i za cenu pod 150$, tak bych já osobně kupoval, pokud bych měl zájem. S ukončením výroby a distribuce přijdou na řadu spekulanti, kteří levně nakoupí a draze prodají.., Díky za informace! Různé stránky obchodů samozřejmě sleduji a vím, že se střídají fáze kdy jsou "out of stock" a pak je zase mají, spíš mi šlo o to zjistit, jak dlouho to takhle bude pokračovat, než to "out of stock" bude napořád. To, že se přestávají vyrábět jsem právě někde na zahraničním fóru taky četl, ale chtěl jsem zjistit, zda někdo tady k tomu neví něco blíž. No nic, asi opravdu nemá smysl moc otálet... Jinak k té kvalitě jak jste řešili. Seiko beru takové jaké je, kór za ty peníze. To, že občas někde nelícuje kroužek, nebo je horší přesnost beru jako takovou loterii, stejně jako s tou celnicí jak píšete Když jsem v létě objednával SKX009 měl jsem štestí, nějakých vad na cifru jsem si nevšiml a přesnost byla pár vteřin do plusu... prostě štestí na kus. Začaly mi ale moc chybět a zachtělo se mi černých klasik 007 tak si asi zahraju lotinku znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Zelvi recenze a video na worn and wound:http://wornandwound.com/2016/01/20/seiko-prospex-srp777-775-review/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 na zlate a cierne mate moje pozehnanie. so zvyskom chodte za peoplom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Najlacnejší priekupník v Thajsku 210 EUR na gume a 230 EUR na ťahu. O chvíľu ich budú rozdávať. Bežne ale cca 240 a 260.Osobne neviem, mám z nich zmiešané dojmy. Chce to dať na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Instant nam vybral idealne funeral/last way watches. Leto bude urcite vo farbach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Osobne neviem, mám z nich zmiešané dojmy. Chce to dať na ruku.No rozhodně to nemaj jednoduchý, jestli maj nahradit skx, který jsou podstatně normálnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 kuaa... tie zlate mi nedaju pokoja. Faktom je, ze skx mi lepsie sedi s telom, tie zelvie cushion sudkove tela mi nerezu uz nejaky rok. ALe plochy dial na skx proste nedam. Na zlatych 775 su krasne indexy aj vsetko... az na to telo, to este musim porozmyslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 kuaa... tie zlate mi nedaju pokoja. Faktom je, ze skx mi lepsie sedi s telom, tie zelvie cushion sudkove tela mi nerezu uz nejaky rok. ALe plochy dial na skx proste nedam. Na zlatych 775 su krasne indexy aj vsetko... az na to telo, to este musim porozmyslat.To pouzdro bude o dost pohodlnejsi,nez SKX.Co se tyce indexu,otazkou je,jaky to bude nazivo.Ja mel SKX399,tam je to ohraniceni hrozne tenoucky,ale je to pekny, nicmene s indexama treba na MM300,respektive tloustkou toho ohraniceni, se to srovnat neda.Mne by treba zrovna na tehle novejch zelvach tistenej index vubec nevadil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Dycky, když jsem viděl želvy, přišly mi takové...ožužlané jak bombón. Kartáčování takové jako by ho někdo opravoval, nejistý přechod mezi kartáčováním a leskem.Říkal jsem si- staré hodinky, mají něco za sebou a někdo je popravoval. No a teď vidím fotky nových a je to to samé. Škoda. Chybí mi tam ten šmrnc střídání lesklé/kartáčované, co dělá Seiko Seikem. Prostě túly. Už je někdo kupte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) ggrand: nic, co by Jeronimo a jeho bruska nezvládli vylepšit Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Dycky, když jsem viděl želvy, přišly mi takové...ožužlané jak bombón. Kartáčování takové jako by ho někdo opravoval, nejistý přechod mezi kartáčováním a leskem.Říkal jsem si- staré hodinky, mají něco za sebou a někdo je popravoval. No a teď vidím fotky nových a je to to samé. Škoda. Chybí mi tam ten šmrnc střídání lesklé/kartáčované, co dělá Seiko Seikem. Prostě túly. Už je někdo kupte Tak bude asi tím žes viděl vždy jen ty ožužlané.Mezi kartáčovanou a leštěnou plochou je jasná ostrá hrana která se táhne po obvodu,včetně výřezu pro korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 ggrand-to je divny,kdyz to jsou 30roku stary hodinky.Co by si rad?Zdcadlovej brus,nebo mat,je-libo lestena plocha?Videl jsi,resektive mel v ruce,autentickej kus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Ja bych je testnul. Kde je maj v asii za 230? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Jsem na telefonu a nechce se mi projíždět celý vlákno, jaký v nich bude strojek? Bude mít manuální nátah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Jsem na telefonu a nechce se mi projíždět celý vlákno, jaký v nich bude strojek? Bude mít manuální nátah?Oficiálně jsou to SRPy, takže 4R36 s hackingem a ručním nátahem, stejně jako dvojková Monstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Super díky. Mám odzkoušené, že dvoje automaty neunosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se