Karussell Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 31 stránek a furt je nikdo nemá, to je drama! Rád to tady čtu a vstřebávám různý dojmy a spekulace a jsem moc zvědav, jaký budou v reálu. Nejvíc na ty zlatušky a plastický indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 ggrand-to je divny,kdyz to jsou 30roku stary hodinky.Co by si rad?Zdcadlovej brus,nebo mat,je-libo lestena plocha?Videl jsi,resektive mel v ruce,autentickej kus?Sice nejsem ggrand a nechci vyvolávat zbytečné rozbroje, ale řekl bych, že to "ožužlání" myslel spíš jako srovnání u těch nových. Je jasné, že u 30 let starých, nošených hodinek nebude brus, hrany ani leštění v luxusním stavu, ale z těch zvětšených foto nových želv musím říct, že ten brus je opravdu děs (můj názor). Je pravda, že se mi to pouzdro obecně nelíbí a ani hodinky jako takové a tak se na to dívám bez obecného davového nadšení s určitým nadhledem, nepostižen názorem, že jde o reinkarnaci legendy a tak to přece musí být super. Což ale nevylučuje, že ten brus a spousta dalších věcí je tak udělán záměrně, aby se co nejvíc přiblížil původní předloze. Prostě nelíbí se mi jen proto, že to jsou želvy, oproti SKX mají z mého pohledu určitou výhodu jen v lepším strojku (hacking a ruční nátah) a snad budou lépe zpracované.Ale na druhou stranu mi přijde úsměvné, že někdo je tady urputně obhajuje a někdo hledá chyby a přitom je zatím nikdo nedržel v ruce, takže momentálně všichni vaříme z vody. Tak doufám, že za svůj názor teď neupadnu v nemilost jako ggrand jen proto, že jsem si dovolil pohanět legendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Nikdo racionálně uvažující asi nečeká,že budou stejně kvalitní,jako byly původní 6309,to za ty prachy dneska asi ani nejde....ale takhle se můžeme dohadovat dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Pánové, bavíme se tady o hodinkách za cenu, za kterou Elton neumí udělat ani samotné pouzdro. Takže trochu shovívavosti prosím. Když budeme chtít dokonalost, koupíme si PRIM za 80 litrů. Že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Ano, když budu chtít dokonalost, první kde jdu je Elton :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Za me:+ kalibr (hacking, rucni natah)+ lemovani indexu+ odkaz na legendu+ dle tvaru pouzdra bych tipl, ze budou dobre sedet na ruce+ cena- ? Zpracovani a kvalita, realny vzhled, to ale az na zivo ( minus myslim pokud se objevi obcasne nemoci jako u skx a zpracovani nebude ono, a to jeste k porovnani k cene) Dle plusu bych to videl optimisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 http://forums.watchuseek.com/f21/seiko-turtle-reissue-production-defects-dreaded-bezel-dent-2802074.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 to už tu nekdo psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Aha, já na to natrefil až dnes na WUS. Tak se omlouvám za "dabl". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 28. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) ja som chcel objednavat z filipin, este niekedy po silvestri, ale pred finalnou platbou som cukol, ze reku nemusim byt zase superstar ako z monster tunakama. Ale dnes som zistil, ze kolegyna z prace je na dovolenke v azii, (Hongkong, Filipiny, Malajzia) takze uz ma instrukcie, ze ktore mi ma zohnat. Uvidime. Velku sancu tomu nedavam. Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 cena klesá, na WUS jsou za 360USD na tahu a 330USD na guměpoštovné v ceně, jen tam píše cosi o armováku, že úplně nesedí, taková ta klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 stále nepadl odkaz na ty za 230 To bych se i obětoval pro vás a objednal je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Všichni by kupovali, ale skutek utek, tak jsem se musel obětovat já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Haleluja mame prvniho :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Vypaji dobre prihod dalsi fotky :-) a postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Tak to gratuluju. A jaké teda jsou??? Poprosil bych asi i za ostatní o víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Nevím teda úplně, co na nich fotit, fotek je už všude hafo: http://forums.watchuseek.com/f21/just-arrived-seiko-srp777-turtle-diver-modern-6309-a-2749642.htmlhttp://www.imagli.com/tag/srp777 Mohu případně nafotit s prsy mé ženy, volantem Octavie Laurin a Klement apod. No a jsou dobré. Fajné pouzdro, fajná guma, armovák nesedí, korunka stejně na chuja jak u SKX, atd... Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Ja jsem pro nafoceni s nadry a nahozeni do vlakna Hodinky a Zeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Všichni by kupovali, ale skutek utek, tak jsem se musel obětovat já... Vidím dve krabičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) McS: Ano, v té druhé je to stejné, jedny jsou málo. Navíc je po příjezdu do ČR jebnu do inzerce za 15tKč minimálně, protože druhé místo je taky ještě prestižní... Nic jiného mě u Seika nezaujalo. Teda jo, zelená Suma měli, ale zas o dalších 400EUR výše, než jsme se bavili po SZ předevčírem... Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se