M@chino Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 dnes meshlove.jpgJj k zelvam nejlepe Shark mesh ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ahoj, rád bych vám za Helveti nabídl první 2ks v naší prodejně. Můžete se tak na ně přijít podívat a vyzkoušet. Jenom pro členy chronomagu budou za 9990 Kč. Více o nabídce v našem obchodním vlákně. PS: hodinky jsou bez zmiňovaných neduhů a skvěle lícují Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tak opravdu jsou tam k prohlédnutí. Naživo ještě lepší než jsem si představoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsn Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ahoj,rád bych vám za Helveti nabídl první 2ks v naší prodejně. Můžete se tak na ně přijít podívat a vyzkoušet. Jenom pro členy chronomagu budou za 9990 Kč. Více o nabídce v našem obchodním vlákně. PS: hodinky jsou bez zmiňovaných neduhů a skvěle lícují JirkaNo za ty prachy si myslim, že budou zanedlouho pryč.Moc pěkná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tak opravdu jsou tam k prohlédnutí. Naživo ještě lepší než jsem si představoval. a koupils?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ahoj všem, dnes jsem si vyzvedl nové pracanty.. Na ruce byli jen chviličku,musím zkrátit tah. Ale za mě jsou "na pohodu" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Hezky,ale Suma sem nepatrej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Hezky,ale Suma sem nepatrej;-)Sorry pokusim se smazat.? Odesláno z mého Lenovo TAB 2 A8-50F pomocí Tapatalk Upraveno 16. února 2016 uživatelem ben.liszok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 nic nemazej,jsou to krasny hodinky,skoda,ze si je alespon nevyfotil trochu lichotiveji:-} Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Je to mobilem.. Foťák máme taky , ale nejsem žádný fotograf.(asi si pořídím nějakou literaturu o focení a snad něco kloudnějšího vyfotím) Upraveno 16. února 2016 uživatelem ben.liszok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 a koupils?:-)Nekoupil, ale objednal jsem si zlaťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ahoj,rád bych vám za Helveti nabídl první 2ks v naší prodejně. Můžete se tak na ně přijít podívat a vyzkoušet. Jenom pro členy chronomagu budou za 9990 Kč. Více o nabídce v našem obchodním vlákně. PS: hodinky jsou bez zmiňovaných neduhů a skvěle lícují JirkaTo je pěkná cena Budou i modré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 To je pěkná cena Budou i modré? Modré Seiko SRP773K1 budou (dorazí cca do 14 dní) a tam by cena měla být cca 10990 Kč pro Chronomag členy. Zlaté + Pepsi vidím tak horizont 1-2 měsíců. Ceny stejné (ocel 10990 Kč, polyuretan / pryž 9990 Kč). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 polyuretan / pryžJirko, mám prosbu. Jeden z kluků tady shání samotnou gumu jako náhradní díl. Případně alespoň označení, pod kterým se dá objednat. Uměl bys v tom směru něco udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 ... pocitově na ruce ... je vnímám úplně stejně jako původní (měl jsem 3x 7040/49 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66890-seiko-turtle-6309-7049/ ) ... jediné co bych vyčetl já je úplně jiná vteřinová ručka ... nejvíce sluší shark mesh, seiko tah z Monster Tuna a guma (ne new silikon) s rovnýma vlnkama (jako na původních) ... pokud zůstanou déle doplním pouze safír ... takže velká spokojenost ... ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Jak jsem psal už v sousedním vlákně tak na Sharku jsou úplně nej. Takhle až se mi ty hodinku opravdu líbí! Jo a té vteřinovky je fakt škoda, je to ta stejná co na SKX007 kde ten 'koláček' nelogicky na opačné straně :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Terčík je na druhé straně, ale důležité je, že se tam ve tmě něco točí. Taky jsem si nemohl zvyknout, ale už mi to nevadí. Hlavně že plněj nějaký ty diver požadavky. A jsem tu zase se stejnou otázkou na Seiko znalce: Když mají tu vlnu na dýnku, splňují iso na divery nebo ne. Právě jsem četl, že jo, ale pak jsem viděl vlnku i podkovu, což by zas znamenalo, že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 ... pocitově na ruce ... je vnímám úplně stejně jako původní .. Já měl taky ty původní, ale nevím jestli se mi to jen zdá, nebyly ty staré víc do kulata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Jirko, mám prosbu. Jeden z kluků tady shání samotnou gumu jako náhradní díl. Případně alespoň označení, pod kterým se dá objednat. Uměl bys v tom směru něco udělat? Už jsem dostal SZ. Řeším, zjišťuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Zájem je trošku větší, než jsem čekal. Napište mi prosím všichni zájemci SZ, kdo by některou variantu chtěl (SRP777K1, SRP773K1, SRP775K1 a SRP779K1). Ať můžu udělat hromadnou objednávku s rozumným datem doručení. Ceny budou platit samozřejmě i při doručení za 1-2 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se