petr_cha Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jiste asi neni nikdy nic :-) zajimave je, ze ty katalogovky jsou v anglictine a ne v japonstine.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Když sleduju na WUS ty argumenty, které neustále převracejí ručičku vah fake/nefake zleva doprava a zpět, tak fakt netuším. Ale doufám! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 V tom případě budes potesen prvním primejsim potvrzenim a komentarem od Roba z Monsterwatches: It is announced here in the Netherlands, no hoax... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jo, četl jsem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Tak pořád jsem ve stádiu hledání novinek na watchuseek... A nějak se mi zda, že to utichlo... Kdybyste někdo měl nějaké zásadní novinky postujte to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Tak pořád jsem ve stádiu hledání novinek na watchuseek... A nějak se mi zda, že to utichlo... Kdybyste někdo měl nějaké zásadní novinky postujte to sem.Tohle uz vypada hodne oficialne, ne ? :-) http://www.seiko.at/home/kollektionen/taucheruhrendiver/automatik-turtle.html Dokonce maji turtle v nazvu stranky :-) Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Parada,uz se na ne tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Takze darcek na vianoce bude v lednu. Do ktorej farby pojdete a preco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Paráda, já se už nemůžu dočkat, vezmu si ty zlatý bo k SBDX001 MM to bude skvělý kombo :-D BTW nevíte někdo zda to bude rozteč 20 nebo 22? Pokud to první, dám tam wafle gumu z MM a bude to skoro ouplně jak původní turtly :-) Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Ja pujdu do klasiky-cernocerna,i kdyz ta zlata nevypada spatne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Paradni jsou, za mne modra, nebo pepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Modra nebo zlata.. Nebo modra.. Nebo pepsi, ktete jsem jeste nemel.. Ja neviiim :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Všechny jsou skvělý, ale zlatý jsem ještě nikdy neměl a taky to odkazuje na první Seiko divery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Uplne prvni byly 6217 a tam zlata nebyla,az pak byly 6159 a 6215 se zlatejma prvkama,ale to je sumak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Jasně, já myslel 'jedny z prvních'... ale jak říkáš, je to šumák, tahle zlatá je prostě pro seiko už klasická :-) Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Presne tak,k diverum z tyhle familie to kazdopadne patri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Kluci vi nekdo tech. podrobnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 No kluci, já nevím, při vší úctě ke starým tradicím, ta cenovka je na úrovni Sumo, tedy v odkazu od petra a myslím si, že Suma budou přeci jen o dost výš. Spíš bych počkal, až opadne prvotní nadšení, protože si myslím, že až tenhle model vtrhne na trh, bude to dost masovka, vzhledem k obrovské oblibě původního modelu. Takže i ta cena bude adekvátní hodinkám a nebude těžit jen z toho, že se jedná o novinku. Ale já to asi nemohu objektivně posoudit, tohle pouzdro mne nikdy moc nebralo a tak mi chybí to vaše prvotní nadšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Kluci vi nekdo tech. podrobnosti?Jsou v tom odkazu,kdyz kliknes na konkretni model... Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se