McStinger Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 ...a az sa zacnu mnozit, to len bude. Modre so zlatymi ruckami, cervene lunety.. Potom pozor, aby si mal hetero párik, inak budeš mať ružové lunety a ručičky. Teraz máš samičku, či samčeka? P.S: Vieš, aký je rozdiel medzi helikoptérou a vrtuľníkom? Vrtuľník je samček.
Návštěvník Mitak Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 http://www.ablogtowatch.com/seiko-prospex-special-edition-padi-watches/
Jiří Štencek Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Zjistil jsem aktuální informace o době dodání.Oficiální představení teď v BaselWorldu. Do Evropy se hodinky dostanou až v srpnu (snad to půjde dřív). Kdyby se něco změnilo, tak budu informovat. Snažím se rezervovat si první kusy. PS: Zatím eviduji 2 objednávky.
reborn Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Detail těch KINETIC je dost průser... Jinak je fajn, že na těch automatech je ta červená minutová ručka a nápis PADI. Aspoň mi nemusí dále vrtat hlavou a zůstanu u svých 007 :-) Ale ten metalickej cifr se mi líbí hodně.... I tak, kdybych si měl z těch nových želv vybrat jedny, tak by to byly tyhle.
AndyAaron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Proc je detail pruser? Ja tam nic ultra spatne nevidim...
kriznik Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 pridavam se do zastupu stastnejch lidi a zajimam se co je tam za pruser dle odborniku?
villain83 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Koukni nad index na šestce,ta cervena je sejdrem. ..
ggrand Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Kluci, že vy jste ty hodinky neviděli naživo ? Indexy jsou extrémně vystouplé. Tohle je dle mého hra perspektivy a přesné nekolmosti vůči focenému objektu. Průser je spíš ta barva hraničující indexy na 1. a 2. hodině. Jinak krásné hodinky. Ten render/fotka želv je ale průser. Nevím, co to je, jestli blbě nanesená lumi, ale vypadá to divně.
AndyAaron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tak to jsi šťastnej člověk .-) Koukni nad index na šestce,ta cervena je sejdrem. ..Tak to jsem taky bral, ze to je focene z uhlu, proto to jde sejdrem. Protoze tim padem i cisla 10, 14 a 16 nesedi presne na stred indexu. A jelikoz se to tyka vse spodni casti ciferniku, tak jsem tajne doufal, ze to je focene z uhlu. Pokud ne, tak to pruser je. to je pravda.
Waya03 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Já zůstanu u zlaťaků. Právě jsem nahodil řemen.
instant Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 ...do bazena by som ale s nimi neliezol
McStinger Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Drahšie, než vstupenka na plaváreň by to nebolo
Viktor Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Želvy vlezly na mesh Mesh z Alibaby celkem fajn, je má krapet nepraktický zkracování
Jiří Štencek Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Já zůstanu u zlaťaků. Právě jsem nahodil řemen. Vypadají skvěle! Prošití řemenu je opravdu žlutou nití nebo to jenom klame fotka?
Waya03 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Vypadají skvěle! Prošití řemenu je opravdu žlutou nití nebo to jenom klame fotka? Je to hnědý bůvol prošitý žlutou nití, na moji ruku na míru. Má 22mm po celé delce, vypadá dost masivní, ale je krásně měkký a ohebný.
Jiří Štencek Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Aktuální info: už jsme je nahodili na shop. Objednal jsem v první várce 10ks a čekám na potvrzení. Seznam zájemců se docela rozrůstá. Jinak cenu zatím nemám potvrzenou, ale jakmile budu vědět, tak to tady napíšu. Na eshopu je jenom hrubý odhad. A pro členy bude zase akční cena
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se