Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Ok :-) Ten mesh z některých úhlů vypadá na ruce moc fajn, ale někdy tam ta mezera přitahuje moc pozornosti. Nicméně myslím, že na želvách by to bylo podobně. Kdybych si z těch všech cca dvaceti tahů a strapů, co mám, měl vybrat jen jednu věc, tak stejně volím presidenta. Kdybych mohl mít dvě, tak přidám černošedýho Bonda.

A taky mě pořád víc berou moje SKX než ty nový želvy. Na nich se mi nelíbí hlavně index dvanáctky, a pak, hlavně se mi víc líbí pouzdro SKX. I když dial jako na PADI bych snesl...i s tou dvanáctkou :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím naprosto souhlasit a to si bez jubilee nedovedu SKX představit, u želv je to nepřirozená kombinace (imho), díky Jakube, mám to vyřešené, na staré želvy mesh a nové nechám být (hlavně ať už jsou) :mellow:

Kromě klasického oyster tahu nebo olongapo na želvy jedině jetá vyšisovaná kůže, jubilee na mne působí jako falešný zuby, strap nedospěle a mesh v jakékoli kombinaci želv tak nějak romsko-buzerantsko-vekslácky, ale chápu, že každý to máme jinak.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Ja teda jeste zadnyho vekslaka ani cikoru nepotkal s hodinkama na meshi. Ale co neni, muze byt...

Já mám z mládí u všech tří skupin zafixovanou tendenci nosit nejrůznější řetězy, řetízky, cingrlátka a další kovové cetky v různě propletených variacích a mesh mi to prostě evokuje, nic víc, nic míň. Jak jsem psal, každý to máme jinak.   

Odkaz ke komentáři

Já mám z mládí u všech tří skupin zafixovanou tendenci nosit nejrůznější řetězy, řetízky, cingrlátka a další kovové cetky v různě propletených variacích a mesh mi to prostě evokuje, nic víc, nic míň. Jak jsem psal, každý to máme jinak.

Opatrne, Cegy by si to mohl vzit osobne:-)

Odkaz ke komentáři

Opatrne, Cegy by si to mohl vzit osobne:-)

To je v pohodě, to už je vyšší rovina antropologické narace, kdy člověk třeba podobné cetky nosí jako trofej: něco na způsob bojovníků domorodého kmene z jednoho souostroví, kteří měli ve zvyku poražené nepřátele rozmlátit obrovský kyjem na placku, v té pak vyříznout díru a zavěsit si ji na krk :D

Odkaz ke komentáři

Už jsem to zmínil v recenzi, mě na nich právě jubilee baví víc než origo oyster, sedne podle mě líp. To jednoznačné odmítnutí mě celkem překvapilo. Ale to je věc názoru. Mesh je super, určitě se na nich pravidelně objeví. Canvas (a NATO a další řemeny na cestě) mají výhodu, že opticky víc vynikne pouzdro, podrobnější srovnání bude pozdějí, už se těším až dorazí další várka. Jinak já na hodinkách točím všechno možné sem a tam. Nehledám dokonalý řemen/tah. Prostě podle nálady vyberu hodinky a co na ně, takže mám ty obzory prostě širší :).

Odkaz ke komentáři

Kromě klasického oyster tahu nebo olongapo na želvy jedině jetá vyšisovaná kůže, jubilee na mne působí jako falešný zuby, strap nedospěle a mesh v jakékoli kombinaci želv tak nějak romsko-buzerantsko-vekslácky, ale chápu, že každý to máme jinak.

Třikrát si se do mě trefil. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...