reborn Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Ok :-) Ten mesh z některých úhlů vypadá na ruce moc fajn, ale někdy tam ta mezera přitahuje moc pozornosti. Nicméně myslím, že na želvách by to bylo podobně. Kdybych si z těch všech cca dvaceti tahů a strapů, co mám, měl vybrat jen jednu věc, tak stejně volím presidenta. Kdybych mohl mít dvě, tak přidám černošedýho Bonda.A taky mě pořád víc berou moje SKX než ty nový želvy. Na nich se mi nelíbí hlavně index dvanáctky, a pak, hlavně se mi víc líbí pouzdro SKX. I když dial jako na PADI bych snesl...i s tou dvanáctkou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Musím naprosto souhlasit a to si bez jubilee nedovedu SKX představit, u želv je to nepřirozená kombinace (imho), díky Jakube, mám to vyřešené, na staré želvy mesh a nové nechám být (hlavně ať už jsou) Kromě klasického oyster tahu nebo olongapo na želvy jedině jetá vyšisovaná kůže, jubilee na mne působí jako falešný zuby, strap nedospěle a mesh v jakékoli kombinaci želv tak nějak romsko-buzerantsko-vekslácky, ale chápu, že každý to máme jinak. Upraveno 29. června 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Želvy jedině na shark meshi nebo gumě. Olongapo asi zkusím objednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ja teda jeste zadnyho vekslaka ani cikoru nepotkal s hodinkama na meshi. Ale co neni, muze byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ja teda jeste zadnyho vekslaka ani cikoru nepotkal s hodinkama na meshi. Ale co neni, muze byt...Já mám z mládí u všech tří skupin zafixovanou tendenci nosit nejrůznější řetězy, řetízky, cingrlátka a další kovové cetky v různě propletených variacích a mesh mi to prostě evokuje, nic víc, nic míň. Jak jsem psal, každý to máme jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Já mám z mládí u všech tří skupin zafixovanou tendenci nosit nejrůznější řetězy, řetízky, cingrlátka a další kovové cetky v různě propletených variacích a mesh mi to prostě evokuje, nic víc, nic míň. Jak jsem psal, každý to máme jinak.Opatrne, Cegy by si to mohl vzit osobne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Se zelím, s šípkovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Opatrne, Cegy by si to mohl vzit osobne:-)To je v pohodě, to už je vyšší rovina antropologické narace, kdy člověk třeba podobné cetky nosí jako trofej: něco na způsob bojovníků domorodého kmene z jednoho souostroví, kteří měli ve zvyku poražené nepřátele rozmlátit obrovský kyjem na placku, v té pak vyříznout díru a zavěsit si ji na krk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 To mluvíš o mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Už jsem to zmínil v recenzi, mě na nich právě jubilee baví víc než origo oyster, sedne podle mě líp. To jednoznačné odmítnutí mě celkem překvapilo. Ale to je věc názoru. Mesh je super, určitě se na nich pravidelně objeví. Canvas (a NATO a další řemeny na cestě) mají výhodu, že opticky víc vynikne pouzdro, podrobnější srovnání bude pozdějí, už se těším až dorazí další várka. Jinak já na hodinkách točím všechno možné sem a tam. Nehledám dokonalý řemen/tah. Prostě podle nálady vyberu hodinky a co na ně, takže mám ty obzory prostě širší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Mal som na zelvach uz vsetky strapy a najlepsia na leto je origo guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Tak to me u tebe prekvapuje.Asi si dostal rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Farebne strapy nosim len na discoteku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Kromě klasického oyster tahu nebo olongapo na želvy jedině jetá vyšisovaná kůže, jubilee na mne působí jako falešný zuby, strap nedospěle a mesh v jakékoli kombinaci želv tak nějak romsko-buzerantsko-vekslácky, ale chápu, že každý to máme jinak.Třikrát si se do mě trefil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Chtěl bych se zeptat, pasujou na nový želvy tahy z SKX? Vím, že rozteč je stejná ale to zakřivení u pouzdra bude asi problém co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Nepasujou, zakřivení je výrazně menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Diky, myslel jsem si to. Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Pro majitele nových želviček, dneska na mě vyskočila tato úprava s domed safírem a myslím, že by celkem stála za hřích. Sice škoda toho výseku, ale jinak to vypadá fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Mne to prijde hnusny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Mně taky přijde, že to zbytečně vizuálně deformuje cifr. Mírně vypouklý sklo ala SDčka, Moony mám rád, ale tyhle bubliny už se mi nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se