t.p Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Tohle se mi nelíbí, přesně jak píše sashator deformuje to při pohledu cifr aještě měnapadlo, že když na tuhle lupu posvítí slunce, tak to vypálí díru do cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Ten rádius sklíčka je příliš velký vůbec to k tem to hodinkám nesedi Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Mě ty vypouklý safíry na Seiku nesedí vůbec. Oboje moje SKX mají sklo vymeněný, ale za plochej safír. Až odřu želvy, půjde tam taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Pokud drbnu Hardlex, tak ho tam dam opet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Ten zakriveny safir je strasny pohlad. Nieco ako ja v rychlokorculiarskej kombineze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Tak to si myslím, že ten safír je ještě zlatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 (upraveno) Ak by som si mal vybrať, radšej by som sa pozeral na ten škaredý zafír P.S. také veľké kombinézy nie sú, či? edit: Saša rýchlejší, predsa len je športovec. Upraveno 7. července 2016 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 ja dostavam triasku uz pri tych hodinkach. a to sa vidim kazdy den v zrkadle. i ked, pravda, po 40ke uz ten zrak tak nesluzi, a nebudeme si nic nahovarat, som svoj najvacsi fanusik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 To sklo je hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Hoši, kde se dají sehnat nový želvy za dobrou cenu? Vím, že jste kupovali v Helveti. Má někdo ještě jinou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Zrovna se dvoje prodávají tady v inzerci. A modrý jsou tuším úplný funglovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Díky vím, zajímají mě jen černý SRP777. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 tak pokud je ti Helveti drahý, zbývá jenom zahraničí, asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 AzWatch....?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 testnul jsem na ne pro inspiraci tah trosku podobny typu Olongapo ... a prekvapive dobre a neco navic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 ... jeste jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 testnul jsem na ne pro inspiraci tah trosku podobny typu Olongapo ... a prekvapive dobre a neco navic ...Jes!!! Olongapo je prostě nejvíc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Olongapo nemám, ale přihodil jsem do svojí galerie další řemenové variace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Nevím jestli už se tady někde neobjevily, každopádně na Instagramu na mě vybafla nějaká asijská "Zimbe" limitka želv. Až na kyklopa mi přijdou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Jj. Vieme o nich. Jeden clen uz stanuje v thajsku pred seiko store-om, aby ich mal ako prvy. Upraveno 12. července 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se