Viktor Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Želvy na Hirsch Pure Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Řěkl bych, že každý jiný řemen jim sluší víc ... :/
McStinger Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Som si spomenul na tú bájku, kde jeleň súťažil v behu s korytnačkou. Skončilo to myslím jeleňovou smrťou.
bobi Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Já bych řekl,že jim ten mesh sedí perfekto -yes.
bigwolf Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Mesh dobre, guma ne, ta k nim tedy nejde.
Daemonultimate Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Je to úplně ale úplně jedno, záleží co Ti je pohodlný.
MejlaG Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Dnes dorazily Seiko Padi. ...rozbalovačka :-). Ta modrá je fakt dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clovenhoof Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Sakra! V KOSCOMu zase skladem a HELVETI pořád nic. :-/ Závist.
MejlaG Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Možná má Koscom lepší zdroje odkud bere, sám nevím. Jen doporučení...hodinu jsem teď hledal takový ten mini čudlík, který jistí tu osičku mezi články.... ulít při zkracování tahu...docela blbě se s tím manipuluje,,,takže opatrně ¨:-). A nevím, jestli jsem ho nazpět správně narazil. Je na to nějaký gríf?
Jiří Štencek Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Koscom ma stejneho dodavatele jako my Kusy, ktere nam prisly, jsme ihned rozeslali lidem podle poradniku. Cekame na dalsi dodani. Jirka
Iggi Kali Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 A aké su tie PADI? vyhotovenie, ako sa nosia? Vieš porovnať kvalitu voči klasikám skx009 alebo aj sumo?dík
tomas1346 Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Jen pro informaci moravakum, Oplustil v Bilovicich zase distribuuje Seiko a ma tam i nove Padi.
Marcus Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Jen pro informaci moravakum, Oplustil v Bilovicich zase distribuuje Seiko a ma tam i nove Padi.Zhruba před půl rokem tvrdil, že Seiko je strašný šmejd, a proto je přestali prodávat. Zajímavý obrat.
People Odesláno 28. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Zrkadielko, zrkadielko povedz, ze mi kto ma najkrajsie zelvy na svete?...Si to ty People Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomas1346 Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Zhruba před půl rokem tvrdil, že Seiko je strašný šmejd, a proto je přestali prodávat. Zajímavý obrat.Mne kdysi rikal, kdyz asi pred 4 rokama Seiko prestaval prodavat, ze u nich ma velky problem se servisem a nahradnimi dily..
Marcus Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Mne kdysi rikal, kdyz asi pred 4 rokama Seiko prestaval prodavat, ze u nich ma velky problem se servisem a nahradnimi dily..Ano, se servisem problém on určitě má. Byly u něj na servis Monstra, protože se začaly předbíhat, a po jeho odborném zasahu se předbíhaly ještě víc a po dvou dnech se zastavily úplně. Reklamaci vyhodnotil tak, že hodinky určitě spadly na zem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se