Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Tak monstra maj taky lehce klenutej a moc utopenej neni, tuna taky. Nejde mi o safir, jen skoda, ze nemaj z vyroby klenute. Jo kremy jsem myslel hlavne v souvislosti s tesnenim na dynku. Myslim, ze patlani na ruce, na opalovani k tomu tesneni nebudou moc privetive. Drzet bude, ale jde o to kolik, ale to mi muze bejt jedndo, na to vykoupani se ve vane :-)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Zadne :)

Odkaz ke komentáři

Já mám double domed se zeleným AR, což je teda dost retro (podle mě), ale jsou to moje první a jediný hodinky, kde nemám ploché sklo, takže mě to zatím baví. Kdybych ale neměl nic jiného, tak by mě to asi časem vadilo, tak pozor na to... Odečet je trochu horší mno.

post-26392-0-29662900-1492446211_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

U toho gumáku na želvách je to kovový očko zbytečně široký (vysoký), takže moc nedrží na pozici a klidně by mohlo být užší, ale vyřešil jsem to náhradním gumovým očkem a to se ani nehne. Musim se pochválit jakej sem šikula  :rolleyes:  

post-26998-0-61251000-1493489014_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

nasiel som foto vsetky pokope. Za mna stale naj zlate. 

ty zlatý sou právě nejhorší, ale to je o vkusu a chuti každého soudruha, ale všechny nejsou. Chybí tam verze blue lagoon (SRPB11), která je mimochodem jedna z nejhezčích. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...