TomasH Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak monstra maj taky lehce klenutej a moc utopenej neni, tuna taky. Nejde mi o safir, jen skoda, ze nemaj z vyroby klenute. Jo kremy jsem myslel hlavne v souvislosti s tesnenim na dynku. Myslim, ze patlani na ruce, na opalovani k tomu tesneni nebudou moc privetive. Drzet bude, ale jde o to kolik, ale to mi muze bejt jedndo, na to vykoupani se ve vane :-).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Kúpte si MM300,tie majú hardlex s AR :-)20170204_132736.jpgNo jo, ale myslim si, ze zrovna vyroba tohodle double domed hardlexu bude drazsi a narocnejsi, nez obyc flat safir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Neni double dome lepenej hardlex se safirem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Povinna vybava v azii.Zdroj: internet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 ty tyrkysový sou nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Povinna vybava v azii.IMG_6607.JPGZdroj: internetEste snehove retaze, zapalky a AK-47, a apokalypsa moze zacat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 ake zafirove sklicko sa hodi najlepsie na "korytnacky"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Zadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Souhlasim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 kazde jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Já mám double domed se zeleným AR, což je teda dost retro (podle mě), ale jsou to moje první a jediný hodinky, kde nemám ploché sklo, takže mě to zatím baví. Kdybych ale neměl nic jiného, tak by mě to asi časem vadilo, tak pozor na to... Odečet je trochu horší mno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) U toho gumáku na želvách je to kovový očko zbytečně široký (vysoký), takže moc nedrží na pozici a klidně by mohlo být užší, ale vyřešil jsem to náhradním gumovým očkem a to se ani nehne. Musim se pochválit jakej sem šikula Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 skvely napad aj ked mne sedi tento strap uplne perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Jenom na ruku plus mínus 16 cm už bohužel nejde, nevypadá to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Na strapcode už je zase v prodeji jubilee na želvy. Někdo ho tu sháněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 nasiel som foto vsetky pokope. Za mna stale naj zlate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Mě se asi stále nejvíc líbí PADI a ZIMBE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Klasika - černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Mě se asi stále nejvíc líbí PADI a ZIMBE S tím se dá souhlasit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 (upraveno) nasiel som foto vsetky pokope. Za mna stale naj zlate. ty zlatý sou právě nejhorší, ale to je o vkusu a chuti každého soudruha, ale všechny nejsou. Chybí tam verze blue lagoon (SRPB11), která je mimochodem jedna z nejhezčích. Upraveno 11. května 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se