Přejít na obsah

Flanelová košile

Návštěvník Strocek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Nemá někdo dobrej tip v Praze na pěkný flanelky? Asi né nějakýho návrháře..., ale něco pěknýho za rozumnou kačku. Klidně i českýho výrobce.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Van Graaf mám v plánu omrknout. Jako vůbec neznám ceny za kolik flanelky jdou, ale 15kill je docela dost, sem počítal tak do litru, ale jestli bude pěkná...

Návštěvník Strocek
Odesláno

A nějakej konkrétní tip na výrobce? Nebo to chce prolízt celý?

Návštěvník Strocek
Odesláno

Mrknu tam. Já teda nejsem zrovna typ co vymetá krámy, ale asi mě to nemine. Ty Štěrboholy nemám rád, protože když sem něco sháněl, tak tam nikdy nic neměli, ale po těch košilích se mrknu. Superdry znám, ale na tom Chodově sem ještě nebyl, tuším že něco měli i Van Grafu kdysi dávno, ale vždycky měli všechno napálený, takže obyč mikiny za dva a půl a ták, ale chce to asi proběhnout, třeba se zadaří.  

Odesláno

Zkus Carhartt nebo Dickies. Mam od obou a super. A nebo Fjallraven, ale ta je za nesmysl. A jednu uz dlouho od Foxe a taky drzi.

tl

Návštěvník Jagman
Odesláno

Já si je nechávám šít žádná mi v obchodě nesedí přesně a ve skladu mám tolik flanelu ........... hold výhoda mít šicí dílnu a cenově no litr bych za flanelku fakt nedal :D

Odesláno

Nějak se mi zdá, že flanel trochu vymizel. Dříve bylo tolik teplých flanel.pyžam ,košil a naposledy jsem měl flanelové bermudy a roztrhal jsem je totálně nošením.Od té

doby vídám flanel čím dal míň. O těch tenkých hadřicích,kterým se teď říká flanel (rádoby)se nemá cenu bavit. Co děláš, že flanel máš plný sklad ?klidně SZ

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jeste Tchibo.

jako koukal jsem takhle na obrázky a tam docela pěkná flanelka tak to rozkliknu a Tchibo...  :)  možná že by se tam taky asi něco našlo. 

Já jsem flanelky nosil na základce po bráchovi... ale byly nesmrtelný a docela pohodlný a bejvalo toho

Odesláno

To jsem netušil, že flanel ještě existuje a letí. Jako dítě a mladík jsem s ním byl spokojen. Snad bude i dnešní kvalita dobrá. Ještě pamatuji " krimplénové" kalhoty.

Odesláno

A co Pendleton? Pokud vím je to nejtradičnější značka co šije flanelky, made in USA a co jsem se koukal na ebay tak to ani nestojí tak strašný prachy... 

Návštěvník Strocek
Odesláno

z íbeje se mi to moc nechce, protože jak to nemáš vyzkoušený, tak dávat litříka na zkoušku se mi moc nechce, ale některý ty Pendltonky nevypadaj špatně, tu značku sem neznal.Třeba něco časem risknu.

Ale jdu takhle si koupit pilotky propisky do Teska na Národní a říkám si, že to tam taky projdu, občas tam maj slevy na nějaký ty hadříky. A heleho, Tom Tailor sleva z litru na 6kill tak jsem vzal 3... Přesně to co sem hledal, sedí mi, příjemnej matroš, né uplně ten silnej, nechtěl jsem ty silný košile co maj dřevorubci... Značku mám prověřenou,  jejich trička vydržej, tak uvidíme. Jsem nachystanej až mi dojsou Red Wingy  ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...