Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

nespavost se dá léčit, člověk hned nemusí vysírat do limitky, který se núčastní, no ne?

Až uvidím výsledek tvojí iniciativy, třeba změním názor, ale takhle jsem furt za, že insomnie způsobuje vážné psychické i fyzické problémy. Nechci strašit, ale vypadáto, že některé příznaky už se žačaly projevovat.

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k faktu, že jsem nabízel pomocnou ruku hed ze startu a o limitku jsem měl poměrně zájem, tak ten výlev nepadá na úrodnou půdu. Výsledek iniciativy jsi viděl rovněž v mém nástřelu představ. Názor na použitý font Ti tu psalo xy lidí bez valné odezvy. Možná si nedostatečnou účast způsobuješ spolu se svým týmem patetickým kopáním kolem sebe při nejmenším náznaku nesouhlasu s uměleckým dílem. Analýza mého psychického stavu labilním srandasatanistou je jen třešnička. MUCK

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno
špatně jsem se vyjádřil. soráč.

výsledek iniciativy = dokončená limitka, ne NFL font.

zájem = účast na hlasování, položka v seznamu, ne remcání.

Slíbils, že posleš font, poslals hovno, teď nebreč, že se je to prasácký.

jestli máš ještě něco "objektivního" k mé osobě, napiš mi SZ a nezarírej, prosím tě, vlákno

Odesláno

Tak liebesbriefy si posílat nemusíme. Navrhl jsem ti font, bylo smeteno ze stolu, nebyl důvod posílat. Konec příběhu. Prasácký to prostě je a jakkoli to neokecáš. Do seznamu se zapíšu v momentě, kdy se mi bude líbit výsledek. Vzhledem k tomu, že máš půl seznamu prázdný, tak asi automaticky nebude platit rovnice výsledek iniciativy, rovnítko, dokončená limitka. Pak nechápu proč se vám zdá tak od věci zkusit nahodit jiný font. Tím nemyslím můj, jakýkoli. Třeba by to sedlo více lidem. Myslím že je to relevantní diskuse k limitce. Posláním každého potenciálního zájemco do dža to moc nenastartuješ.

Odesláno
jo, navrhl, ale tvůj návrh prostě nezaujal, nebylo dál co rozpracovávat. Nikdo ze stolu nic nesmetl, jednoduše tvuj návrh nebyl dost na to, aby vyvolal nějakou vlnu zájmu. Se tady teď nečil.

Prasacký to přijde jen tobě, to ale neznamená, že to takový je. Btw: nepřijde ti to prasovský jen proto, žes sám dostatečně nezaujal?

Minimálně lidem ze seznamu se to, hádám, líbí.

až vlastní limitku, nebo podobný projekt zde, dotáhneš minimálně do stejného stavu, jako je toto, budu tvým názorům, co dělat, aby se přihlásilo víc účastníků, přikládat větší význam, do té doby seš jen kafral.

navrh je dokončený, uzavřený a v této podobě naceněný. Nic se měnit nebude.

času na vlastní erupce tvořivosti bylo dost. buďto se to v téhle podobě chytne a napíše se dost lidí, nebo ne a "něco na tenhle způsob" oprášíme později.

Odesláno

Isumi Hatátitlá isumi...

Jak sem už psal, pokoušet se zavděčit každému nejde a nejednou to způsobilo akorát rozepře...

Limitka je v tuhle chvíli nastavena tak jak je BER nebo NEBER...

Pokud se nezrealizuje teď, třeba bude větší hlad po limitkách za nějaký čas... A nebo se bohužel nikdy nezrealizuje... Nebylo by to prvně a ani bohužel naposled.

Odesláno (upraveno)

Suhlasim so Zepelinom. Myslienku mate peknu, cenu tiez. Ale bez urazky ten font je priserny. Do vianoc nikoho nezozeniete, v januari budu vypredaje a financne suchoty, takze tiez nic. 

Potom by sa to mohlo rozbehnut s decentnejsim pismom. 

Odpoved a reakcie na moj prispevok nevyzadujem. Dakujem. 

Prajem vela uspechov, Vesele VIanoce a Stastny Novy rok.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

No, s tou pěknou cenou bych si tak jistý nebyl. Vysolit dvacku za prázdný pé es dvojky bez řemenu (ruku na srdce - míň to nebude), to už fakt chce to srdíčko. Nebo koule.

Odesláno
  V 16. 12. 2015 v 13:26, People napsal:

Suhlasim so Zepelinom. Myslienku mate peknu, cenu tiez. Ale bez urazky ten font je priserny. Do vianoc nikoho nezozeniete, v januari budu vypredaje a financne suchoty, takze tiez nic. 

Potom by sa to mohlo rozbehnut s decentnejsim pismom. 

Odpoved a reakcie na moj prispevok nevyzadujem. Dakujem. 

Prajem vela uspechov, Vesele VIanoce a Stastny Novy rok

Ono by možná stačilo použít to původní. Ale tohleto ciferní háže doprava a na lunetě ve vztahu k indexům to už je úplné peklo. Ale co už...

Odesláno (upraveno)
  V 16. 12. 2015 v 13:58, RedAce666 napsal:

No, s tou pěknou cenou bych si tak jistý nebyl. Vysolit dvacku za prázdný pé es dvojky bez řemenu (ruku na srdce - míň to nebude), to už fakt chce to srdíčko. Nebo koule.

Tak plastický cifr a kovová luneta je IMHO dost odlišujou :)

EDIT: a řemen zase není taková rána a kde kdo má doma spoustu plonkovních řemenů...

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odesláno

Byť tam není to, co bych rád, tedy nový stroj a automat, tak hodinky sou to z pohledu Prim chronomag limitek víceméně převratné, jdu do toho. Diskuzi o fontu moc nerozumím, přijde mi vyladěný nadmíru dobře. Jirka

--------------------

0. Jagman
1. ensi
2.
3. Sedlin
4.Miroslavek
5. hopsahejsa
6. Jan S.
7. Kristian.nov
8. Jörg8X
9. Denjl
10. dadama
11. Georgeisin
12. marbrz
13. RC3
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.Miroslávek
23.
24. Mirek
25. bob.zizka
26.
27.
28.
29. Obraz ( číslo je mi jedno )
30. Guzmic

Odesláno

Já si myslím, že ty hodinky vyšly po tom všem velmi dobře.

Berme v potaz, že tu asi nikdo není profesionální návrhář designu hodinek a kdo si myslí, že to může dělat každý od stolu, ten se plete.

Digitální čísla mi nakonec přijdou lepší než hranatý evidenční čísla na trupech letadel. Nakonec je tam i spojitost s moderními letadly s digitální avionikou.

Asi největší / jediný problém je tedy cena, na kterou tu nejsme zvyklí.

ad Zeppelin - naprosto chápu, já se večer taky občas ožeru a plácům tu věci, za který se ráno stydím. Ani tak nejde o obsah, ale formu.

Odesláno

já teda azepeline teda nevim, ale když vo něco nemám zájem tak do toho nerejpu.... prostě sklopim uši a přiznám, že Sedlinův návrh prostě vyhovuje víc lidem.... a šlapání po bábovičkách? to jako myslíš vážně?? jako vopravdu?????????  :fyou:

Odesláno

Vyhovuje 17 lidem z potřebných 30. Fakt úspěch. A když vám někdo naznačí, co možná potenciálním zájemcům vadí, reagujete systémem PMS. K tomu fontu se vyjadřovali zájemci průběžně, všechny jste zamázli a teď se ukazuje, že to možná chtělo více zvážit. 

Odesláno

Jen dotaz mimo soutěž, ta kovová luneta už fyzicky existuje aspoň jako prototyp, viděl jí někdo naživo? Předpokládám správně, že je bez aretace?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...