Přejít na obsah

Letecké Prim Sport II s kovovou lunetou

Doporučené příspěvky

Jak PSII nemusím, tak tyhle hodinky a návrh se mi na monitoru líbí, a moc.

Co je pro mě nepřekonatelná překážka je absence data. Hodinky bez data mi prostě na ruku nesmí.

Neuvažuje se alternativně o možnosti vyrobit cifr s datem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 299
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zatímco čekáme na číselník, zkusili jsme s Kristianem kouknout na ručky.

důvodů bylo víc:

• jednak, to tady trochu nakopnout
  • pak, zejména na základě vyjádření Eltonu k výrobě těch stávajích "lomených" ruček, co máme v návrhu, a taky na základě skutečnosti, jak vypadají eltonem vyráběné ručky bombírované. Vypadají hezky, o tom žádná, ale jak jsou povrhcem leštěné oko hnidopichovo v světla odrazech uzří, že o kategorii "Class A" se nejedná. Jednoduše tenhle důvod se spíše opírá o předpoklad, že ploché ručky budou vypadat líp, než lomené.
  • a třetí důvod vycházel z "nepsaného" asi pravidla, nebo zvyku, že ručky by měly "nejak" korespondovat" s indexy.
  • navíc budou ploché ručky na tutáč levnější, že ty stávající lomené

v našem případě jsou indexy číslicové a zkosené o úhel 7,5ts s kulatými "konci"

takže jsme nejpve bez uvažování poměrů všech souvisejících prvků vytvořili ručky které nemají plochy a tvarové určující entity kolmé k podélné ose, ale stejně jako indexy zkosené a stejný úhel. A mají "kulaté" konce s respektováním zkosení.

nákres ukazuje co se tím výše napsaným myslí

no a pak jsme udělali první návrh, pracovně nazvaný lopaty

a pak další

a v tuhle chvíli máme v podstatě 16 variant, o kterých si myslíme, že k tomu sedí nejlépe

úzká, krátká hodinovka a k ní čty různé varianty ?téhož? tvaru minutovky.

Úzká krátká; úzká dlouhá; tlustá krátká; tlustá dlouhá

Tlustá krátká hodinovka

Úzká dlouhá hodinovka

Tlustá dlouhá hodinovka

Upraveno uživatelem Sedlin
Odkaz ke komentáři

to pude, reálně jde v podstatě o 4 varianty, hádám, že nikdo nebude chtít úzkou jednu a tlustou druhou.

a jelikož jsou si všecky tak podobný, zásadní to, hádám, jako date/nodate nebo stroj, nebude.

spíš jde o to, abychom zjistili, jestli ten náš první nástřel ruček - alá sokolII lomené, niklované jsou da bezt, a nejistotám ohledně finálního vzhledu budem odvážně čelit, nebo pudem do něčeho jiného, plochého, ať už letecké, nebo něco z návrhu výš.

Odkaz ke komentáři

Chladnejma nee ale zlatý komunysti. Všichni měli stejnou kuchyňskou linku,obkladačky...............

Já jsem narozenej ve znamení vah- víš jak je těžký něco rozhodnout když je na výběr! Super práci jste odvedli. Líbí se mi ty původní ručky ale i tady bych si dokázal favoryta najít. Radši obě delší a tenký,ale čumim na to jen na telefonu a tak ty rozdíly nejsou tak patrný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...