Beet Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Jak PSII nemusím, tak tyhle hodinky a návrh se mi na monitoru líbí, a moc.Co je pro mě nepřekonatelná překážka je absence data. Hodinky bez data mi prostě na ruku nesmí. Neuvažuje se alternativně o možnosti vyrobit cifr s datem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Už se to tu řešilo - cifr s datem = nová matrice. Takže předpokládám, že když si zaplatíš matrici (seženeš lidi), tak můžeš mít cifr s datem a třeba i červenou karkulkou, ale jako bonus stranou (třeba jako u Davosy54) to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Od Sedlina jako vždy super odvedená práce! Díky! :-) Co si myslíte o téhle druhé variantě ruček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Trochu mi vadí konce ruček, takže za mě spíš ten původní návrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Zatímco čekáme na číselník, zkusili jsme s Kristianem kouknout na ručky. důvodů bylo víc: jednak, to tady trochu nakopnoutpak, zejména na základě vyjádření Eltonu k výrobě těch stávajích "lomených" ruček, co máme v návrhu, a taky na základě skutečnosti, jak vypadají eltonem vyráběné ručky bombírované. Vypadají hezky, o tom žádná, ale jak jsou povrhcem leštěné oko hnidopichovo v světla odrazech uzří, že o kategorii "Class A" se nejedná. Jednoduše tenhle důvod se spíše opírá o předpoklad, že ploché ručky budou vypadat líp, než lomené.a třetí důvod vycházel z "nepsaného" asi pravidla, nebo zvyku, že ručky by měly "nejak" korespondovat" s indexy.navíc budou ploché ručky na tutáč levnější, že ty stávající lomené v našem případě jsou indexy číslicové a zkosené o úhel 7,5ts s kulatými "konci"takže jsme nejpve bez uvažování poměrů všech souvisejících prvků vytvořili ručky které nemají plochy a tvarové určující entity kolmé k podélné ose, ale stejně jako indexy zkosené a stejný úhel. A mají "kulaté" konce s respektováním zkosení. nákres ukazuje co se tím výše napsaným myslí no a pak jsme udělali první návrh, pracovně nazvaný lopaty a pak další a v tuhle chvíli máme v podstatě 16 variant, o kterých si myslíme, že k tomu sedí nejlépe úzká, krátká hodinovka a k ní čty různé varianty ?téhož? tvaru minutovky.Úzká krátká; úzká dlouhá; tlustá krátká; tlustá dlouhá Tlustá krátká hodinovka Úzká dlouhá hodinovka Tlustá dlouhá hodinovka Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Skvělá práce, nejvíc mi tam sedí hned druhá varianta. Jak z tolika variant vybruslíme k jedné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 to pude, reálně jde v podstatě o 4 varianty, hádám, že nikdo nebude chtít úzkou jednu a tlustou druhou. a jelikož jsou si všecky tak podobný, zásadní to, hádám, jako date/nodate nebo stroj, nebude. spíš jde o to, abychom zjistili, jestli ten náš první nástřel ruček - alá sokolII lomené, niklované jsou da bezt, a nejistotám ohledně finálního vzhledu budem odvážně čelit, nebo pudem do něčeho jiného, plochého, ať už letecké, nebo něco z návrhu výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 O téhle limitce neuvažuju, ale stejně musím pochválit - dobré to máte! a ty varianty ruček jsou boží - skvělá práce Sedline a Kristiane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 ještě toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Ty vole chlapy čekal jsem trochu diskuzi vo těch ručkách! To vás to nechává chladnejma?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Tak to teda ani jedny, všechno naprostej děs...za mě jedině ty Eltoňácký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Chladnejma nee ale zlatý komunysti. Všichni měli stejnou kuchyňskou linku,obkladačky...............Já jsem narozenej ve znamení vah- víš jak je těžký něco rozhodnout když je na výběr! Super práci jste odvedli. Líbí se mi ty původní ručky ale i tady bych si dokázal favoryta najít. Radši obě delší a tenký,ale čumim na to jen na telefonu a tak ty rozdíly nejsou tak patrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Je to hrozný, jako se ženskou, když má deset svetrů. Taky nemá co na sebe. Ale asi ty původní.Možná první lopaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Dobra praca pani ale mimo moj vkus. Za mna urcite povodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Mě teda naopak tyhle ručky evokují konečně letecký hodinky... Ty z Orlíků jsou hezký, ale prostě podle mě potápkový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan S. Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Mě teda naopak tyhle ručky evokují konečně letecký hodinky... Ty z Orlíků jsou hezký, ale prostě podle mě potápkový...Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Ručky super, za mě asi aMFH15 až 18. Moc se mi nelíbí, když hodinová je dlouhá a překrývá 10 (a asi to bude stejné u 11 a 12) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 u 11 a 12 to nehrozí, desítka je moc "tlustá" a příliš se "rozcapuje" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Ty původní lomené ručky mi stále přijdou nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Za mě to vidím na minutovku z těch prvních, hodinovku z těch druhých.---Jinak to musím celkově pochválit, limitka začíná vypadat celkem k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se