Flico Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tak sem tu po nich tak dlouho koukal az sem taky neodolal a jedny s matnym pouzdrem poridil. Jsou to jediny quartz co ted mam a ikdyz jsem mel strach ze opet nepreziju “skakani” tak me nijak s tou vterinovkou neiritujou. Rovnou jsem je prezbrojil na hnedaka ze strapshopu a musim rict ze jsou to fakt moc libivy univerzalni hodinky na moji sloni packu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jsem zpátky a jsem za to rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Paráda, mám stejné leštěnky, ale na hnědém řemenu. Už pár dní zabírají místo na ruce ostatním hodinkám a asi to ještě nějakou dobu vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 V 27. 11. 2020 v 5:58, vietor007 napsal: Tak som tiez nevydrzal a objednal V prepocte asi 6700Kacek Ahoj, už je máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Tak ještě jeden dotaz - má tu někdo reálně vyzkoušené, zda když jsou na tahu, jde tam dát i nato nebo kožený řemen? Zjišťuji tuto informaci kde to jde, protože jedni tvrdí že to nejde a jeden má vyzkoušeno, že to jde. A nerad bych utratil peníze za hodinky, které budou bez možnosti změn. Díky moc za každé info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Kdyz jsou na tahu, tak nevidim duvod, proc by tam remen nesel. Akorat muze hrozit, ze budes mit vetsi diru mezi remenem a telem hodinek. Pokud jsou hodinky defaultne na remenu, tak tam ten tah nejde, protoze ma prave jinak vrtane dirky na stezejky. Ale nejsem majitel, tak pokud to tak neni, tak snad me nekdo opravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) Kdyz je tam tah, tak tam jde pak remen normalne. V origo baleni je mimochodem k tahu i nylon strap a jdou tam i jakekoli jine. Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Jen bych doplnil, že i k hodinkám na řemenu bez originálního tahu jde samozřejmě přikoupit jakýkoli tah s rovným zakončením, ale to snad všichni chronomaníci vědí. Díky jinému vrtání a stěžejkám blíže pouzdru ani tato kombinace nevypadá úplně blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Frantik a tombas: určitě? Tyhle Bulova to mají právě prý jinak. Ten nylon a řemen je v balení u těch bez tahu a na ty tah dát nejde určitě kvůli jinému vrtání pro stěžejky. Frantik-ty jsi zkoušel na těch s tahem to měnit za řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) Ajo, mas pravdu. Je v tom baleni s remenem. Nicméně ja měl kdysi tu verzi na tahu a NATO strap i řemen tam šel bez problému. Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 4 hodinami, Fordik napsal: Frantik a tombas: určitě? Tyhle Bulova to mají právě prý jinak. Ten nylon a řemen je v balení u těch bez tahu a na ty tah dát nejde určitě kvůli jinému vrtání pro stěžejky. Frantik-ty jsi zkoušel na těch s tahem to měnit za řemen? Originální tah nejde, ten nejde ani oficiálně dokoupit, ale aftermarket s rovnými koncovkami by měl jít. Mám na cestě mesch, tak vyzkouším a dám sem fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Ahoj všem. Mám Lunary na tahu verze 96B258 a NATO se mi na ně podařilo dostat. Má to svý ALE. Stěžejky jsou hodně blízko k pouzdru a není místo na podvlíknutí. Takže jsem stěžejky dával přes NATO a uprostřed není žádná vůle, je to na fest. Jsem rád, že se to povedlo, NATO jim sluší Řemen tam asi dostat nepůjde. Jo a díky všem za příspěvky, který mi pomohly vybrat parádní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Můžeš zkusit jinej typ stěžejek a kůži bys tam měl dostat bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 A abych jen nekecal. Potřetí a snad už vybráno dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Ty stěžejky jsou opravdu hodně blízko pouzdru a zároveň hodně tlusté. Já mám určitě tenší a od číňana přišly s řemenama ještě tenší, ale ty už se bojím použít, aby některá nerupla a já hodinky neobouchal, nebo nedej bože neztratil. Včera jsem nasadil mesh, tak sem večer šoupnu fotku, jak to vypadá, ale zdá se mi moc jemný na tak velké hodinky, asi to bude chtít něco masivnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Foceno mobilem už celkem v přítmí, tak omluvte kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Hele, když ti nevadí ta mezera mezi tahem a hodinkama, tak celkově to vůbec špatně nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Mám je už nějakou dobu na ruce a krom toho, že mezera vůbec nevadí, protože jinak by zase trčely konce nožiček a takhle jsou hezky v rovině s tahem, tak je ten mesh vážně velmi pohodlný a poddajný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Co zahnuté stěžejky? Mám i fotky od kluka co je má na tahu a stejně tak na nato řemenech a kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se