Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

zdravim, potreboval bych poradit ohledne strojku v hodinkách esprit, dnes jsm pritelkyni vymenoval baterii v hodinkach v hodinkach Esprit es102392007 a nezda se mi, ze by to byly originaly. Bohuzel nikde nemuzu najit jaky strojek se do techto hodinek daval. Predem diky za odpovedi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Spita
Odesláno

Pri hentych "hodinkach" vnutri nebude ziadny megastrojcek. Takze diskusia fake / nefake asi neni na mieste. Proste bude tam obycajna Myiota alebo nieco podobne asi tak za 3 USD.

Odesláno

V těchto 'módních' hodinkách nic jeného než šunt 'strojek' za 2 dolary nečekej. Jsou to vesměs předražený krámy snažící se pro neznalý navodit pocit luxusu.

Odesláno (upraveno)

diky za info, cekal jsem lepsi vnitrek, kdyz za to chteji tolik penez :-)...zkousel jsem googlit a nic jsem nenasel

Upraveno uživatelem Spita
Odesláno

příště si kup hodinky od Hodinářů a ne Hadrářů a uvidíš, že i za méně peněz koupíš hodinky se slušným strojkem ;-)

Odesláno

Narovinu u fashion hodinek, které se vyrábí z 99% v číně, platíš hlavně za módní brand ne za švýcarský mechanický/quartz strojek. Pokud chceš kvalitní hodinky a né módní doplněk tak existují jiné značky :-) Opravdu fake neřeš....

Odesláno (upraveno)

Fake nefake jsou to m.dky

To m.dky nejsou m.dky ale "módky".

Tak se tady říká zkráceně "módním hodinkám".

Aby si to jako někdo nevyložil že se tu snad mluví sprostě nebo tak ;)

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Mas tam myiotu a je to spravne. Muzes byt rad,davaj tam i cinskou napodobeninu tohoto strojku. Kvalita je podobna. Ted si davej bacha na wr,jestli tam nejaka byla.

Odesláno

To m.dky nejsou m.dky ale "módky".

Tak se tady říká zkráceně "módním hodinkám".

Aby si to jako někdo nevyložil že se tu snad mluví sprostě nebo tak ;)

Ano přesně tak :)

Jsou to módky = módní m.dky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...