Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mám v tom chaos to se teda přiznám. Seiko 5 mě přijdou dost "obyčejné" a marinemaster nové za 50t dost zbytečně pro to na co je chci. Měl jsem omega mk40 a na bežně nošení to byla Škoda. Proto bych chtěl něco kolem tak 15t jestli staré nebo nové to mě je vcelku jedno http://m.ebay.co.uk/itm/SEIKO-ProspEx-diver-scuba-SBDC001-mens-watch-/151849058923?nav=SEARCH jak jsou na tom třeba tyto?

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, Suma jsou v tomhle rozpočtu smysluplná volba. Občasný výtky jsou na náramek, respektive na to, že při 20mm se může zdát vůči zbytku hodinek trochu úzkej. Ale ono to k nim tak nějak patří.

Odesláno (upraveno)

V pohodě. Jinak občas ty bastly jsou i vcelku pěkný, ale zrovna ty psedo MM co linkoval Promoe jsou imho otřesný :-) ... a navíc za ně chce fakt dost... 

Však tam prodejce píše, že jde o MOD. Asi jako všichni Promoe prvním kaufem díru do světa neudělá. Je to v levelu starých primek z Aukra.

ale v poho, jen jsem dnes trochu alergik.

Třeba výrazivo o sr.aní hodinek.. atd, nebo cenové představy kolegů.. docela zajímavá sonda.

Do toho se ty snažíš seriozně zapojit.  I když -  MM za 1100,.USD - to mi neděláš radost, s takovou nezbohatnu :)

Ale  :cheers: , jen se bavím.

No jo, on má zpočátku každý představu, že stará Seika koupí za hubičku a SBDX001 jsou oproti tomu drahé hodinky. :)

Na zbohatnutí musíš koupit SBDX012.

že nekecám:

http://forums.watchuseek.com/f29/fs-seiko-sbdx001-mm300-5-months-old-great-deal***************-2490674.html

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

dépéháčko z ameriky tě asi nemine :)

Ale mě to je jedno

Teď nějak nechápu vo co go? Pouze jsem se mu snažil dát cenové rozpětí a příměr vintage vs. contemporary na typických modelech. Ceny u obou variant zdroj zpravidla WUS, TZ apod. To neměla být disputace o ceně MM300 na WUS vs. CHM.

Odesláno

Mate typ na nějaké pěkné "potapky" kolem 15-20t chápu ze omega seamaster za to nebudou ale něco lepšího než jsou ty seiko sbdc? Nebo alternativa?

Lepší jak suma ale za míň jak MM..? Co Seiko Shogun?

Odesláno

Pokud chces Seiko, tak bych vzal Suma, nebo pritlacil na Shogun.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...