Promoe Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Shogun a sbdc001 jamek rozdíl? Oboje automaty samo.
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 shift leader kamoTo je ten hned pod dry cleaning general managerem?
Promoe Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Podle sebe soudím tebe,pobavil já čekal ze se někdo chytne
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Já mám na vizitce vše hezky česky. Inženýr popelářských věd.
USER47 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Shogun a sbdc001 jamek rozdíl? Oboje automaty samo.Shoguny jsou titanový a maj diashield...Strojek maj stejnej (6R15). Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem USER47
vraby Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Mate typ na nějaké pěkné "potapky" kolem 15-20t chápu ze omega seamaster za to nebudou ale něco lepšího než jsou ty seiko sbdc? Nebo alternativa?Orient Pro Saturation Suma jsem měl(3x) a na MM nemám prachy tak jsem volil Orient. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gabik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Promoe: Trváš na Seikách, nebo můžou být i jiný? Páč když ses v Albionu, tak co Christopher Ward? http://http://www.christopherward.co.uk/mobile/watches/dive.htm[lURL] Můžeš koupit z jejich webu, máš 60 dní na vrácení. Dneska sem si je dal cvicně do košíku a to potápky vlastně vůbec nechci :-). Odkaz: http://www.christopherward.co.uk/mobile/watches/dive.html
Promoe Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Ahoj gabik děkuji za odkaz, hodinky pěkné to ne ze ne ale ty za tři kila jsou Qwarz a za 650 automat už dam dvě kila víc a mám jety marinemaster.
azeppelin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Myslím, že tohle vlákno je již informačně vyčerpané. Chceš Seiko? Chceš. Jaké modely v požadovaném rozpětí? Víš. Kolik dáš za hodinky, to se musíš rozhodnout sám. Cenový rozdíl mezi modely je logicky opodstatněný technologií, zpracováním, marketingem postaveným na historii atd. Konkrétní specifika najdeš snad i v eshopu. Dobře budou sloužit i základní modely. Maximum co můžeš udělat, je jít do obchodu a vyzkoušet co jak sedí na ruce.
gabik Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Promoe: Jj, taky to resim, jeslti novy, nebo neco lepsiho z druhy ruky . A jak pise azeppelin - cena za hodinky je takova jaka je, je holt na kazdym jeslti mu ten kterej model / firma za to stoji. Kazdopadne hodne stesti s vyberem, at ses hlavne spokojenej, ja budu jeste chvili setrit a vybirat.
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Sakra teď se dívám na ten původní Cepelínův výběr a koukám, že během zhruba půl roku jsem měl všechny čtyři modely (resp. SKX009, SBDC003, SBDX001(2x) a SBDB001), to jsem teda dobrý chuj... K Tvé otázce - být Tebou, bral bych Suma. Má volba by byla asi modré, černými však taky nikoho neurazíš, nicméně do oranžových bych asi nešel.
azeppelin Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 No jo, ale Ty se vymykáš i zdejším poměrům. Počkej až se dostaneš do kumulačního období.
dacanko Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Z těch čtyř jako alternativu k vintage jedině SBDX001, který přímo navazuje na model z 60. let. Som rovnakeho nazoru
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 No ale tam se nevlezeš do budgetu...
Promoe Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 tak uz slouzi dik za rady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Promoe Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se