StefanM Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Riesili ste uz tuto dilemu? Su zmeny pre uzivatela natolko zasadne, aby si priplatil cca 1000?? Maju hodinky dlhsi servisny interval, su presnejsie, maju dlhsiu rezervu natahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Kdysi tady bejval jeden clen, kterej tomu vcelku rozumel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Valjoux v podání DC66 mívá hlavně problém se "skákající" ručičkou stopek. Což u mě znamenalo konec jedné krátké i když intenzivní lásky.. Jak je na tom v tomto ohledu Si nevím. Jinak se mi tato řada líbila strašně moc.Vidět je to třeba na tomto videu (vždy když jde ručička dolů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 měl sem dvoje chrono Si, černé a bílé (pamětníci pamatují) u prvních jsem měl "problém" který popisuje calv - s tím, že to nepřipisuji Damasku, ale strojku - některé tím občas prostě trpí druhé šly podle plotu, respektive přesně, ale blbě (viz obrázek) + následné problémy spojené s opravou, které nebudu popisovat možná sem měl jenom smůlu - nicméně pokud toužíš po inovacích a budeš to kupovat nové, tak existuje něco jako reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 To není na reklamaci? To přeci není normální takhle skákající ručka. Určitě bych se tedy nesmířil s odpovědí, že některé kusy tímto prostě trpí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 To není na reklamaci? To přeci není normální takhle skákající ručka. Určitě bych se tedy nesmířil s odpovědí, že některé kusy tímto prostě trpí :-(samozřejmě, že je to na reklamaci .... prostě špatná výstupní kontrola, ale neobviňuji z toho Damasko jako takové ..... dělal mi to i Fortis na dvou kusech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Jasně, chápu. Co občas ale nechápu jsou ty výstupní kontroly, jestli nekecaj a jsou tam vůbec nějaký :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Jasně, chápu. Co občas ale nechápu jsou ty výstupní kontroly, jestli nekecaj a jsou tam vůbec nějaký :-)vono je to hlavně o tom si to zkontrolovat při nákupu .... ale v rámci nákupní euforie na to většina sere (včetně mňe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Vzhľadom na počty skákajúcich strojov by som sa skôr opýtal, či je to vada alebo vlastnosť tej ETY..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Nevím no. Když jsem se o to zajímal, dozvěděl jsem se, že je to vlastnost valjouxu. Navíc někde na WUS řešili podobný problém právě s modelem DC66 a rovněž odpověď damaska byla v tomto duchu. Tzn. na reklamaci to asi nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Viděl jsem i IWC, kde chronovteřinovka občas poskočila ob zoubek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Skakajici vterinovku stopek jsem mel na Archimede Pilot Chrono. Kubson potvrdil, ze je to vlastnost nekterych strojku a pry to lze poladit. Osobne jsem s tim mel problem, i kdyz jsem chrono skoro nepouzival. Ale stejne jsem je prodal, takze jsem to ladit nenechaval... Podle informaci z netu je to vlastnost 7750 a soude podle informaci uvedenych v tomto vlakne to evidentne zadny vyrobce nepovazuje za problem hodny doladeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Divný. Jako kdyby skákala furt a u všech modelů, ale ona skáče v určité pozici a to jenom u některých kusů. Pro mě jasný impuls k reklamaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Mne niekedy skáče, niekedy nie a niekedy na inom mieste ako predtým.. Ja to dáko neriešim. Kebyže sa to tu nerieši tak si to asi ani nevšimnem Nemuselo by to skákať ale zase svet sa nezrúti a na funkčnosť to nemá vplyv. Hodinár mi povedal, že ten stroj je osvedčený, robustný a spoľahlivý a nemusím sa báť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Mě to skákalo vždy při pohybu ručky dolů. Nahoru to šlo vždy ok. Poladit to tuším nejde. Někomu to samozřejmě nemusí vadit, ale když dám za hodinky desítky tisíc, nebudu přece čumět na jedinou ručičku co se tam hýbe, jak si skáče jak se jí zachce.. Valjoux jsem už od té doby nikdy neriskoval i když na sinn 103ST to slapalo parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Aj mne na amphibiach skakala sekundovka, preto som ich predal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Mně už na ten rozdíll stačí matroš vlásku a ložiska. Mít rozpočet na Si neváhal bych. Nevim jestli to za tu cenu umí i někdo jinej. Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se