Radimk Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 budou bb 38, jo? wow:)Někde na WUS jsem našel zmínku, jaká by to byla paráda, ale nic víc. Asi je to zbožné přání více lidí. To se neví, ale bylo by to super.Vypustil jsem hoax, třeba si bude žít svým životem dál a dostane se to i k Tudorům
MíraMíra Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Myslím, že nejpozději zítra to mají na stole. Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem MíraMíra
Kid_A Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Panove myslim ze to jen nase prani. 38 neni moc standardni velikost (premyslim jestli ma tudor vubec neco v 38). Ale treba je udelaj ke 40 a la expy 39.
MíraMíra Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 39 by asi taky ještě šlo, jen se trochu bojím, že to nedopadne.
Radimk Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Po delší době sem narazil na tohle vlákno a stále je plně aktuální.Blíží se výročí dvou let hledání , svět se opět o kousek posunul, ale rozhodnutí zůstalo. Proto, abych to víceméně ukončil- ano budou to TUDORy BB Heritage 41mm. v říjnu pojedu do Brna, budou tam k vidění a snad i k dojednání konkrétní podmínky.Navíc, nepletu-li se, budou první na fóru Asi už nenajdu lepší variantu, teď ještě vyprodám domácí spižírnu a jdeme na to.Z původního budgetu jsem cca na dvojnásobku, spíš míň, což je taky zcela v normě!Ale MM300+ Inox + Doxa Grafic a jsme na svých, tak co..Děkuji všem za snahu a nabídky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Super. Jsem zvědavej na dojmy. Taky se mi líbí, jen těch 41 je na mě asi moc. Být tak 39 mm, to bylo.
KubaM Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Doufam, ze das prispevek do chlubiciho vlakna, taky si na ne brousim zuby:)
villain83 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Ta leštěná "luneta" dostane brzo pěkně na prdel, jestli ti vadí každej škrábanec, tak jsem zvědav, jak budou vypadat po roce nošení...
Radimk Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Nemaj datum... :-pA to je velké plus! Ta leštěná "luneta" dostane brzo pěkně na prdel, jestli ti vadí každej škrábanec, tak jsem zvědav, jak budou vypadat po roce nošení...No, snad dobře, jsem na to cíťa, ale sklo je nad lunetou tak to třeba pochytá.
Radimk Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Z těch "small TOP" značek je tahle Eta ještě z těch levnějších.
ramon Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Já nosil dlouho jako jediný hodinky toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Po delší době sem narazil na tohle vlákno a stále je plně aktuální.Blíží se výročí dvou let hledání , svět se opět o kousek posunul, ale rozhodnutí zůstalo. Proto, abych to víceméně ukončil- ano budou to TUDORy BB Heritage 41mm. v říjnu pojedu do Brna, budou tam k vidění a snad i k dojednání konkrétní podmínky.Navíc, nepletu-li se, budou první na fóru Asi už nenajdu lepší variantu, teď ještě vyprodám domácí spižírnu a jdeme na to.Z původního budgetu jsem cca na dvojnásobku, spíš míň, což je taky zcela v normě!Ale MM300+ Inox + Doxa Grafic a jsme na svých, tak co..Děkuji všem za snahu a nabídky!Gratuluji k výběru Ta 41 mm varianta mi přijde vyváženější, myslím tím poměr velikosti pouzdra, lunety, indexů a ruček.Jen proč tam nedali také inhouse? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Pěkná srovnávačka!Na tahu by to bylo zase o něčem jiném, ty proporce by vynikly uplně jinak.ale ty "36" mají taky něco do sebe, jsou takové "plnější"Díky za fotku!
Ketiv Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 BB Heritage je rovněž jeden z mých favoritů na OWG style. Taky se na něj pojedu podívat do Brna...Btw. druhý je nová Autavia 2017. Z té taky učurávám )
Radimk Odesláno 28. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Ještě jednou vytáhnu toto téma, než zmáčknu spoušť:Dostaly se mi nabídky na tyto troje hodinky, v podstatě ve stejné cenovce, cca 60-65. Dávám je sem v pořadí, ve kterém nejvíce vyhovují zadání a jak to asi i u mě v hlavě vypadá Nicméně nějaké vaše připomínky k výběru z těchto tří ( ne, už žádný nový výběr) kusů?Všechny jsou to funglofky, včechny poptány a nabídnuty na Chrono24 z Německa.Každé mají nějaký svůj plus- Tudory tu ještě nejsou, Colty už sem měl a bohužel prodal, Omegy SMP mě sem přivedly. Tady jsou: Tudory Heritage Black bay 41 REF 79540 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Breitling COLT REF A173,8811 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omega Seamaster 300m REF 212.30.36.20.01.002 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem Radimk
Návštěvník YPO Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 brajtlink je mrtvej, omega provarena takze zbejva jenom tudor .... a taky sou nejhezci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se