Sacíbagr Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 ...myslím, že v tom má prsty Chumpus.
Chumpus Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Oficiální účet s mojí podporou, takže prsty v tom opravdu mám. Fotky některých místních tam jsou protože je kluci ochotně a rádi poskytli, za což jim ještě jednou moc děkuji. Plánuje se toho víc, časem se to (doufám) rozjede.
Chumpus Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Díky za zpětnou vazbu, vážím si toho
Vit Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Ahoj, uvažuju o používání Instagramu.Mám dotaz na zkušené uživatele, dají se v Instagramu upravovat fotky v PC?Nemůžu tuto volbu najít.V mobilu je to jasné, ale v PC to nmohu najít.
m.n. Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Ne, desktopová verze IG slouží v podstatě jen k prohlížení a psaní komentářů, nic víc tam neuděláš.
Vit Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Ne, desktopová verze IG slouží v podstatě jen k prohlížení a psaní komentářů, nic víc tam neuděláš. Díky za info, to je pro mě na nic, na mobilu fotky šmudlit nebudu.
SCIFI Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Na úpravu fotek si stáhni snapseed a žádný smudleni to není. Smudleni jsou instagram filtry.
sibirnaya Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 tak je vysmudli v pc, nahraj to mobilu a dej na insta. tvoje fotky by si to zaslouzily
siwi Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Přesně, jak říká Sibiř. Nicméně jen pro zajímavost: Možnost, jak nahrát na Insta fotky rovnou z PC, existuje. Používá se k tomu služba Pixbuf, přes kterou lze fotky sdílet na různé sociální sítě včetně Instagramu. Problémem by po někoho mohlo být, že je placená. Ovšem pro předplatitele Zoner Photo Studia je součástí předplatného. Takže v Zoneru fotky dle libosti upravíš a odešleš.
Tea Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Do Lightroomu jde (vedle několika SW řešení) nainstalovat plugin (zdarma, popřípadě donate) pro snadný upload z app do instagramu.
AndyAaron Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Na Mac je nekolik aplikaci zdarma, ktere umoznuji nahravat fotky z pocitace. Predpokladam, ze bude neco i na windows. Na druhou stranu instagram zas neni nic extra na prezentaci fotek. Je to spis na jejich konzumaci a lajky. Uploadnes fotku, spousta lidi ti ji olajkuje nasledujici den dva a pak upadne v zapomeni.
siwi Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Aplikace Instagram pro windows 10 sice existuje, ale právě, že s její pomocí fotky uploadovat nejdou.
Anela Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 já fotím tak 99% foťákem, na pc proženu lightroomem, uploadnu na google drive. drive jde otevřít na mobilu a z tama odeslat do instagramu. ale protože je to pro mě moc kroků, tak instagram aktualizuju tak 3-4x do roka a to ještě jen pár fotek. stejně je u mě největší problém krok 2 (z foťáku přes lightroom).webový klient pro instagram by mi byl mnohem milejší, na mobilu je to na můj vkus moc pomalé...
JamesLurk Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Zdravím pánové, z důvodů podmínek AP jsem musel upravit název Insta profilu na neutrální jakub_pragueboutique, takže followujte a užívejte fota našich hodinek od nás z butiku, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se