Andrew Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Ahoj, založil jsem profil na instagramu "jakub_audemarspiguet", feed mnou focených fotek bude samozřejmě o hodinkách AP. No tak ahoj Jakube, jsem rád, že o Tobě vím
AndyAaron Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Instagram mam a sleduju. Priznam se, ze nejradsi mam posty kluku tady z fora pripadne jinych nadsencu.S tema luxusnima hodinkama si moc nerozumim. Nemam rad fotky drahych hodinek typu (Hublot, AP, RM, Rolex), kde jsou same skeletony, turba, diamanty a hodne zlata k tomu. Tech fotek je tam spousta. Hublot na ruce za volantem Veyronu nebo AP na kapote Rollse, to mi prijdou takove prvoplanove fotky ve stylu "ja na to mam". Nemuzu si pomoct, ale nelibi se mi to. To se daleko radsi podivam treba kdyz Prischera postne fotku starych Primek s hrnkem kavy. To ma daleko vetsi caro pro me.To JamesLurk: neni to mysleno jako nic proti tobe, mluvim z obecneho hlediska.
Sacíbagr Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 (upraveno) ...podobně jako Andy. Mimoforum tipy: mlcor, crudotaco, watches_es, aidenire, danhenrycollection, mechanical_time, articcollector, nywatchguy a další. Upraveno 5. května 2016 uživatelem Sacíbagr
Moty Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 co to sloučit do jednoho Instavlákna? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90902-instagram/page-2?hl=instagram
Sacíbagr Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 ...zapomněl jsem na pro mne absolutně skvělou sestavu hodinek-nick: doobooloo
Moty Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 asi sem při pátku pomalej, ale nejsem schopen najít účet Applu
Irma Bunt Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Jak jste spokojeni s novým designem? Mně se změna moc nelíbí. Navíc mi přijde, že aplikace teď chodí mnohem pomaleji a často padá...
MJ. Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 mě přijde naprosto v pohodě, díky černobílé apce vyniknou fotky
panedge Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Taky mi prijde pomalejsi,jinak to bude asi jen o zvyku.Ikona se mi nelibi vubec.
AndyAaron Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Mne to silene laguje. Pri kazdem otevreni tak 5-6s nez jsem schopnej vubec pohnout obrazovkou. A potom v osobnich konverzacich, kdyz druha strana posila zpravu, tak nejsem schopnej nic delat. Zase tak zamrznuti na 5s. Pokud je clovek ve skupinove diskuzi, tak si v podstate ani neskrtne. Jinak cernobilej design je ok, ale to logo je otresne. Stare byla uz klasika. Kdyz ho chteli zmenit, proc ne treba neco v tom cernobilem duchu, at drzi fazonu?
Povidláček Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Jak to tak čtu tak to asi aktualizovat nebudu
Moty Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 ikona strašná, změny uvnitř na zvykačku, ale je fakt, že to pomohlo k lepší vizibilitě fotek, lagování nepozoruju
siwi Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Se to nějak rozmáhá. FB je toho taky plný.
Roland Sands Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Djka/herečka Ruby Rose a Rlx Datejust Bicolor https://www.instagram.com/p/BFibCdrMZUO/?taken-by=rubyrose
Anela Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 Seikowatchczech je fakt oficiální účet, nebo někdo místní? nebo oboje? Některé fotky mi přijdou jako z vlákna co máte na ruce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se