Přejít na obsah

Jaké Tag Heuer máte na ruce?

p3k

Doporučené příspěvky

Na lítačku i na koupačku. 

IMG-20240820-161327.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V 10. 8. 2024 v 13:33, špelda66 napsal:

Oprava 

20240808_084048.jpg

Ten barva dialu do fialova byla nějaká náhoda při focení? Nebo tak vypadá i v realu? Nějak si nemůžu vzpomenout, že by tak pěkně vypadal. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, Jeronimo napsal:

Na lítačku i na koupačku. 

IMG-20240820-161327.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ten barva dialu do fialova byla nějaká náhoda při focení? Nebo tak vypadá i v realu? Nějak si nemůžu vzpomenout, že by tak pěkně vypadal. :)

Máš pravdu, je to dost korigovaný - aplikace foto v tlf samsung, v mobilu nevypadalo až tak tmavě, ale je možný, že to ten číselník dokáže, má spoustu odstínů, možná i tento. 

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, špelda66 napsal:

Máš pravdu, je to dost korigovaný - aplikace foto v tlf samsung, v mobilu nevypadalo až tak tmavě, ale je možný, že to ten číselník dokáže, má spoustu odstínů, možná i tento. 

Jo, světlo dělá divy. 

Odkaz ke komentáři

Už asi 10 let koukám po Akváčích, kochám se tady fotkama. A batmany se mi taky vždycky taký líbili. Chronobundus uhodil... Takže co vám budu povídat :) - Acquaracer GMT. Jsou parádní. První mobilem, druhá fotákem. (Račice, fotim pro můj klub veslaře).

9CDFA87F-A238-434D-A43E-9D1F7FD37708.jpeg

DSC_2378.jpeg

Upraveno uživatelem gabik
  • Like 3
Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, gabik napsal:

Už asi 10 let koukám po Akváčích, kochám se tady fotkama. A batmany se mi taky vždycky taký líbili. Chronobundus uhodil... Takže co vám budu povídat :) - Acquaracer GMT. Jsou parádní. První mobilem, druhá fotákem. (Račice, fotim pro můj klub veslaře).

9CDFA87F-A238-434D-A43E-9D1F7FD37708.jpeg

DSC_2378.jpeg

Mám v plánu je jít někam omrknout. Podle fotek vypadají dobře 🙂 

Odkaz ke komentáři

Já je koupil v Koscomu. Jestli bejváš v Praze, není problém :) Nechal jsem si ukázat i ty zelený a ty jsou taky nádherný.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, gabik napsal:

Já je koupil v Koscomu. Jestli bejváš v Praze, není problém :) Nechal jsem si ukázat i ty zelený a ty jsou taky nádherný.

Jak budu na podzim v Praze, stavím se tam. Nebo jak budu v Ostravě, tak v Dealu. U nás v Helvetii je zatím nemají.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 21. 8. 2024 v 13:15, Jeronimo napsal:

Možná prasknu, možná ne. :)

IMG-5033.jpg

IMG-20240821-125219.jpg

Tohle je fakt parada, videl jsem je, ze je prodavas a za chvili byl inzerat pryc, tos to tak rychle prodal nebo sis to rozmyslel? 😂

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Edokeke napsal:

Tohle je fakt parada, videl jsem je, ze je prodavas a za chvili byl inzerat pryc, tos to tak rychle prodal nebo sis to rozmyslel? 😂

Bych prodal v ten den troje. Akorát jsem nevěřil, že mi budou hned chybět. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...