Grilko Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna ... jako obvykle, mé nejoblíbenější daily watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna (upraveno) Upraveno 8. srpna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Oprava 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna (upraveno) Upraveno 17. srpna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna V 13. 8. 2024 v 15:40, Peša Tomáš napsal: Se obávám, že si nějaké Carrery budu muset časem pořídit... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Na lítačku i na koupačku. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ V 10. 8. 2024 v 13:33, špelda66 napsal: Oprava Ten barva dialu do fialova byla nějaká náhoda při focení? Nebo tak vypadá i v realu? Nějak si nemůžu vzpomenout, že by tak pěkně vypadal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna (upraveno) před 34 minutami, Jeronimo napsal: Na lítačku i na koupačku. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ten barva dialu do fialova byla nějaká náhoda při focení? Nebo tak vypadá i v realu? Nějak si nemůžu vzpomenout, že by tak pěkně vypadal. Máš pravdu, je to dost korigovaný - aplikace foto v tlf samsung, v mobilu nevypadalo až tak tmavě, ale je možný, že to ten číselník dokáže, má spoustu odstínů, možná i tento. Upraveno 20. srpna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 14 hodinami, špelda66 napsal: Máš pravdu, je to dost korigovaný - aplikace foto v tlf samsung, v mobilu nevypadalo až tak tmavě, ale je možný, že to ten číselník dokáže, má spoustu odstínů, možná i tento. Jo, světlo dělá divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Možná prasknu, možná ne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) Už asi 10 let koukám po Akváčích, kochám se tady fotkama. A batmany se mi taky vždycky taký líbili. Chronobundus uhodil... Takže co vám budu povídat - Acquaracer GMT. Jsou parádní. První mobilem, druhá fotákem. (Račice, fotim pro můj klub veslaře). Upraveno 23. srpna uživatelem gabik 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 34 minutami, gabik napsal: Už asi 10 let koukám po Akváčích, kochám se tady fotkama. A batmany se mi taky vždycky taký líbili. Chronobundus uhodil... Takže co vám budu povídat - Acquaracer GMT. Jsou parádní. První mobilem, druhá fotákem. (Račice, fotim pro můj klub veslaře). Mám v plánu je jít někam omrknout. Podle fotek vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Já je koupil v Koscomu. Jestli bejváš v Praze, není problém Nechal jsem si ukázat i ty zelený a ty jsou taky nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 3 minutami, gabik napsal: Já je koupil v Koscomu. Jestli bejváš v Praze, není problém Nechal jsem si ukázat i ty zelený a ty jsou taky nádherný. Jak budu na podzim v Praze, stavím se tam. Nebo jak budu v Ostravě, tak v Dealu. U nás v Helvetii je zatím nemají. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna V 21. 8. 2024 v 13:15, Jeronimo napsal: Možná prasknu, možná ne. Tohle je fakt parada, videl jsem je, ze je prodavas a za chvili byl inzerat pryc, tos to tak rychle prodal nebo sis to rozmyslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září před 18 hodinami, Edokeke napsal: Tohle je fakt parada, videl jsem je, ze je prodavas a za chvili byl inzerat pryc, tos to tak rychle prodal nebo sis to rozmyslel? Bych prodal v ten den troje. Akorát jsem nevěřil, že mi budou hned chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září před 5 hodinami, Jeronimo napsal: Bych prodal v ten den troje. Akorát jsem nevěřil, že mi budou hned chybět. Nedivim se ani jednomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Vilimek Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galexan Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se