Návštěvník Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Mi dnes přišly další teploušské náramky, tak tu prožívám všeobecný posměch
M3maniac Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Krásné modrásky, už jsem je dlouho nevytáhl... Poslední týden mé první dražší hodinky, Carrery....spadly z lopatky, ale o to víc mě baví když je člověk dá na ruku po delší době, jsou to fantastické univerzály. Dodnes si pamatuji příběh jak jsem pro ně jel do německa s prckem, měl cca 8 let. Tati pujčíš mi je? jasně, je horko...., jedeme pomalinku městem, má otevřené okno a sedí v sedačce a najednou čumím jak má ruku z okna. No málem jsem dostal infarkt dnes mu je 19 a hodinky pořád šlapou jako nové ( bodejd by né, když jsou po servisu ). Fotka sice z pondělí, ale pořád na ruce. Kdo hledá jedny univerzály vřele doporučuji, dokonce je tu někdo nedávno nabízel za 30 a to je moc fajn cena.
kuncák7 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Tyhle mam jiz asi potreti zapujcene a stale nad nimi slintam
hirsch Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Dnes se mi kolegyně v práci chlubila tím, že dostala jako valentýnský dárek hranaté hodinky, tak jsem ji ukázal, že i já "ujíždím" na hranatých
swa Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Už přes měsíc nestřídám s ničím své Formula 1 GMT na velmi pohodlném řemínku Hirsch Performance. Výborná přesnost a nádherné zpracování mi nedovolí je poslat do winderu.
Plina Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Dostaly se ke mě v rámci výměny. Chtěl jsem vyzkoušet chrona, ale stále nevím, zda jsou úplně pro mě...
busmil Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 Venku prší jak cyp, takže potápky...
Robak Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 (upraveno) V 22. 3. 2017 v 23:21, Robak napsal: Nový drobeček, šlape jako hodinky Nový drobeček, šlape jako hodinky Upraveno 22. března 2017 uživatelem Robak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se