misoo Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 Diky Jj, tiez si myslim ze tie farby by sa bili... Inac som prekvapeny ako malo je ta zlta vidno na mojich. Cakal som sportovejsie cierno zlte hodinky, ale nazivo sa z nich vykluli celkom fajn "cierno-biele" univerzalky s velmi jemnym az nenapadnym doplnkom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 (upraveno) shewcza: dakujem, avsak asi pojdu na vymenu za modre keramicke 41...misoo: poznas ich pribeh, popravde ani ja nemam na ne uplne gule ale neslo odolat... jozko: este by mohli byt v coke verzii (cize cierna s cervenou) a mozno ani cierno modra kombinacia by im nezaskodila take GMT batmany... Upraveno 29. července 2018 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Akvarejsry v korunách stromů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 siwi: akváče a Polsko? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Jánky. Ale Poláků tam bylo víc jak Čechů. Takže vlastně jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Myslim ze aj nato moze byt Lajny na nate pekne ladia s lajnami na ciferniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Nato jim sekne dobře, celkově jsou to moc pěkný hodinky. Se mi tento model asi nejvíc líbí i na té jejich origo gumě s překlápěčkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 dikes na tu gumku setrim... 350? kostuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Akváče pětistovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Pekneee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Pětistovky taky moc pěkný. Já o 200 míň: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Tiez o 200 menej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 dikes na tu gumku setrim... 350? kostuje... Docela drahá hračka, ale takový pěkný hodinky si to zaslouží. Jak přesně chodí automaty od Tagů, já ještě s touto značkou neměl tu čest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Mě chodily fantasticky kolem 3 vteřin do plusu, ale kolega co jsem mu je prodal má bohužel momentálně velké odchylky a údajně ani nedrží rezervu :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Moje dělají v průměru 3 sekundy do mínusu, ale odchylka je dost závislá na tom, jak jsou zrovna natažený. Když rukou hejbu málo, dokážou udělat i -5s za den. S tím souvisí i rezerva. Všiml jsem si, že oproti Seikům nebo Orientům je k jejich plnýmu natažení potřeba víc pohybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 V klidu dial up jsou OK, na ruce už hrubě mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 Tady je můj screen, bohužel jsem je měl jen krátce, ale myslím, že to není špatné. Měřil jsem i v jiné aplikaci, ale tu bohužel už nemám :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 (upraveno) Tomak, jj diky Ja to rad striedam, takze urcite bude gumka a casom aj ten nylon ci aky to je matros, taky ten so zltym presivanim...Mne robia +2s stabilne, ale su nove, uvidime ako sa zabehnu... kiezby sa to uz nezmenilo Upraveno 7. srpna 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se