M3maniac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Jojo, těch pěkných kousků vyrobili docela dost....jsem si je na víkend musel vzít domů a jen tak se s nima pomazlit prostě úchyl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 To je parada, smekam kloboucek! Uchyl nejsi, delame to vsichni :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Je to přesně tak, jak říkáte! :-) Taky Tag Heuer mám tak rád díky oné historii v motorsportu. A vlastně právě proto, že jsem měl vždycky rád auta, byly TAG Heuer hodinky, které jako první upoutaly moji pozornost (už jako dítě) a posléze se staly mými prvními hodinkami, co jsem si pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 To M3maniac: Krásné to máš, klobouk dolů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mig_42 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Dobrý večer vespolek.Pořídil jsem si svoje vysněné Tag Heuer modrý hranatý takový ty co měl Steeve v tom filmu o auťácích.Jsou to moje první Tag Heuery, jedny Monaca jsem koupil dřív paní, ale mně přišly moc drahý. Ale teď přišel čas a udělal jsem si radost.V čem je problém: mám je na tom koženým řemínku a jsem z nich trochu nešťastnej. Ten řemínek příšerně vrže a vzhledem k poměrněsubtilnímu zápěstí mi ani moc nesedí.Bylo by velké rouhání dát je na železo? Nebo se to dá vyřešit jinak? Prosím o mírné zacházení, moc velkej fanda do hodinek nejsu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 no musí to být tak, ja to měl Steve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Migu bohužel železo Ti ko..koti přestali vyrábět, takže jedině starší nebo neorigo....Jen mi nejde do hlavy jak kůže na ruce vrže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mig_42 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 vrže jako kůže:) vidím spřízněnou duši, za BMW bych dejchal:) a hodinky jsem vzal hlavně z lásky kvůli autům:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 tak si dej walkmana na uši :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 ta kůže se snad rozchodí, a dej sem fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 vrže jako kůže:) vidím spřízněnou duši, za BMW bych dejchal:) a hodinky jsem vzal hlavně z lásky kvůli autům:)Neboj, to se rozhýbe...jak je máš dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mig_42 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 od pátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Toho se neboj, za chvilku se Ti přizpůsobí ruce a změkne, chce to nosit a trošku ho zpotit. Máš korunku vpravo, nebo vlevo? Hoď nám sem foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 to si sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mig_42 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 (upraveno) foto? jak se to dělá? a to si myslím, že nejsem úplný počítačový negramot:) prostě to tu nevidím.http://imageshack.cz/images/2016/01/11/IMG_0331.jpg Upraveno 11. ledna 2016 uživatelem Mig_42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mig_42 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 třeba takhle, ten beďár je fakt libovej:(http://imageshack.cz/images/2016/01/11/IMG_0331.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Super, zas tak malou ruku nemáš, takže se neboj je nosit a ten koženej řemen si sedne, já jsem taky chvilku ladil délku řemenu, ale po čase je to paráda :-) Gratuluju a užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mig_42 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 no, budu doufat. dík:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Dnes zrovna na ruce , fotka ale starší , TH Link , calibre S . Jsem s nima spokojenej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 foto? jak se to dělá? a to si myslím, že nejsem úplný počítačový negramot:) prostě to tu nevidím.http://imageshack.cz/images/2016/01/11/IMG_0331.jpgvložení fotky:Tady dole najdeš žluté tlačítko Použít rozšířený editorPak zmáčkeš dole tlačítko ProcházetNajdeš ve složce fotkum dáš enterPod tlačítkem Procházet zmáčkneš Připojit soubora pak ještě Přidat k příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se