Postal80 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 3 hodinami, branio85 napsal: To Postal80: tak za mňa su viac cool bez podložky :D. Ukáž prosím nejaku foto, jak vyzerá ten nový remeň na ruke. Hmm a cenovka remeňa? :DD No, prave ze nic az je mi to hamba. Dal jsem dvojku a bylo vyrizeno.. Na to, ze se schanela nit, ktera presne pasne k tem indexum to je hodne malo. Ale co, to z obrazku nevyctete.. jak ta kuze voni, jak zni - proste jaky zvuk vydava kdyz je zapinate, jakou ma sytou barvu, jaka je na dotyk. To se proste musi na zivo! Takhle to nejde.. A ted to srovnejte s tim co chcou Hujeri za original a neni jim to blbe. Tadle je proste uplne jinde, jiny level - co jiny level, ve srovnani s tou original - ta byla hodne zalostna - to je jina dimenze. Nekolikanasobne lepsi.. @Peti, jeste jednou moc diky!! .. Ted mam jediny problem - libi se mi s tou podlozkou, nejak na tom sama vynikne, ale libi se mi i bez te original podlozky - to zase vyniknou hodinky.. vaham, nevim. Ale kuze bozi!!! Tak jeste par fotek ; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Za mě fakt asi s podložkou, ale pokud je naživo odlišná textura kůže (na fotce to nepoznám), tak s novou podložkou s modrou nití ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Serhij Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Grand Carrera RS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 11-ky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 4 hodinami, junior300 napsal: 11-ky.. Jj Monaca jsou designovka.. navic takhle v originalu Steve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Ahoj, mám na cestě TH Aquaracer 300m v modré variantě 43mm a zajímá mě, kdo je má taky a jaký alternativní řemen jste si pořídili a fakt jim sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 To postal80: krásny remeň, fakt to za tú cenu stojí. Tak u TH by to bolo okolo 300€, možno aj trošku viac. Za mňa znova bez podložky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 To distar: Na Aquáča jedine kov alebo gumu. Ta guma im sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
distar Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 5 hodinami, branio85 napsal: To distar: Na Aquáča jedine kov alebo gumu. Ta guma im sekne. Na gumě, kov ještě pořeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Taky dneska Tagy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branio85 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 To distar: tak to vyzerá super. Kľudne na pláž baliť pipiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 este raz ich sem od samej radosti prsknem a uz dam pokoj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Ocel a hlinik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Parádne sú s tým novým ťahom ! Mal som vždy za to že oceľ ich posúva vyššie . Ja som mal na svojich ten pôvodný ale ten tvoj nový je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 diky ano, po vzhliadnuti prvych promo fotiek noveho tahu som vedel ze ho potrebujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigmac Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Už tady byly, ale u mě dnes poprvé na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Kolegovia nepatrí to síce sem ale čo sa chystá ?Za 14 hod uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 A pak že zelená s modrou nejdou dohromady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Moje oblíbené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se