Přejít na obsah

Alpina Alpiner 4 GMT

Bells

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Škoda, škoda, tento problém moc dobře znám. Když jsem nasazoval Deluxe nato z Timefactors, tak se tam sotva vešlo, moc prostoru tam opravdu není. Na druhou stranu právě díky tomu malému prostoru pak většina řemenů vypadá líp, protože hodně doléhají k pouzdru a nejsou tam tak velké mezery, které mě osobně vždy štvou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pomoct by to mohlo a ještě to bude vypadat lépe, než s rovnými. Takto mám řešené řemeny na Magretkách, jelikož některé mám opravdu dost tlusté a nenacpaly by se k pouzdru. Druhou sadu stěžejek jsem tedy ohnul a hotovo, problém vyřešen a vypadá to fakt dobře. Určitě se někde budou prodávat už předem ohnuté stěžejky, ale já jsem to neřešil, však ohnout je není zas takový problém, jen je pak potřeba zkusit, jestli stěžejka stále pořádně drží, přece jen ohnutím se trošku zkrátí.

Odkaz ke komentáři

To nato vypadá v reálu líp, respektive hlavně na ruce, takle rozplácnuté na podložce to není úplně ono :) Každopádně Hirsch je nej, v tom se shodneme, ten jim prostě sedí a je super, ale jen s jednou kombinací bych se nudil :) No a mesh, ten beru hlavně účelově, na léto, do vody a tak, takže právě nastává jeho období a fotek bude určitě ještě víc.

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jedna serie s meshem, kterou jsem nepřidal, plus i nějaké makro pokusy, ale je to klasicky jen telefonem, takže jsou to jen takové rádoby makra, ale budu to pilovat a příště už to snad dopadne lépe :)

post-25778-0-09289800-1465803864_thumb.jpg

post-25778-0-47187200-1465803864_thumb.jpg

post-25778-0-81408900-1465803864_thumb.jpg

post-25778-0-16068500-1465803865_thumb.jpg

post-25778-0-49977900-1465803865_thumb.jpg

post-25778-0-04648900-1465803866_thumb.jpg

post-25778-0-39237800-1465803866_thumb.jpg

post-25778-0-73848600-1465803866_thumb.jpg

post-25778-0-06185100-1465803867_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A že je na ně vidět opravdu dobře, čitelnost je skvělá snad za každých podmínek, lumi sice slabší, jak už to u Alpiny bývá, ale za to velké rámování indexů a ruček krásně sbírá zbytkové světlo a hodinky tak skoro ani lumi nepotřebují :)

Andy ty burgery, ty burgery, musíš se víc cpát :D Ne co si budem nalhávat, pro mě jsou hraniční, ale jsem rád, že to ještě jde a můžu je mít a jak to stále vypadá, tak ještě dlouho mít i budu. Chronoklid zatím drží a víceméně bez problémů, jen někde v dáli je ta smršť Omegy, ale nemám kam spěchat, jsem spokojený.

Odkaz ke komentáři

Chapu, ze prumer neni jedinne meritko, dulezity je i lug-to-lug rozmer. A ty Alpiny jsou uz tusim pres 50mm, coz je pro moje 16,5cm zapesti proste moc. Po tom, co clovek vyzkousi pohodlnost malych hodinek, tak velke uz proste nechce. Mohl bych je zkusit, ale nechci utratit tolik penez, abych na ne pak jen smutne koulal...

Odkaz ke komentáři

Já mám takový dojem, že je Andy snad i někde měl na ruce, nebo se pletu? Na 16,5 to je prostě moc, pokud nemá lovečák, já mám ruku taky hubenou, ale díky lovečáku to nakonec dá alespoň cca 18 a více prostoru na hřbetu, takže hodinky lépe padnou.

Juraj11: Chrona jsou taky super, jen škoda toho failu s chapter ring. 

Btw: Nevím na kolik je to pravdivá informace a jesti to půjde do výroby a následně do prodeje, ale někde jsem zahlédl, že by měly být i nějaké Alpinery s vintage nádechem a vypadaly docela dobře. Stejné pouzdro, podobný cifr, jiná luneta a vintage look.

Odkaz ke komentáři

Nemel jsem presne tyhle, ale mel jsem chrona, coz by melo byt vesmes stejne pouzdro. Nerikam, ze by to nebylo nositelne, ale zkratka to uz bylo moc. Kdyz das jednou na ruku SMP, Suby nebo Eterna Heritage Military 1939, tak uz proste moc pres 40mm chodit nechces. Zvlast s velikosti me ruky a pozadavkem, aby se vesly pod manzetu kosile...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...