Mar.V. Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Jj, 999 i ne přijde jako skvela cena.. Na bile juknu. Kus hodinek mi nevadi.. Mam ruku skoro 20 cm, tzn.na "kus hodinek" ideální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Nevim jak je tomu ted, ale pamatuju si, ze driv je mel i jeden prodejce ze Svycarska na chrono24 za slusnou cenu, vychazelo to na cca 35, coz neni spatne a bylo to s plnou zarukou narozdil od Ashfordu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Diky za tip.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Nádhera. Krásně čitelný hodinky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Někteří na to již netrpělivě čekají, stejně jako jsem čekal i já a nyní se již můžu pochlubit.Tah na Alpiny včera dorazil a je skvělý! Alpiny jsou po roce, co je mám už opravdu dokonalé a já mám velkou radost, teď už je z té ruky nesundám asi vůbec. Vypadá skvěle a ve výsledku musím říct, že tu cenu si asi i obhájí, zpracovaný je výborně, díky zúžení je i krásně pohodlný a k pohodlnosti ještě přispívá i zakřivení (prohnutí) jednotlivých článků, takže krásně obepíná ruku a nijak netrčí.Jediné, co bych možná vytknul, že díky motýlové sponě jsou možnosti regulace dost omezené, sám bych mikroregulaci asi i využil, ale co, to se dá překousnout a alespoň nějaká možnost regulace je v podobě polovičních dílků, takže úplně zabité to není Zatím jen dva rychlocvaky na ukázku, hned jak budu mít trošku čas, tak se pokusím udělat i nějaké lepší foto, i když už předem vím, že fotit tu naleštěnou parádu zrovna jednoduché nebude Speciální poděkování patří Chumpusovi za zprostředkování a Koscomu za objednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 ahoj, no konečně , fešácké. Asi se opičím, ale počkám až jak se osvědčí ten leštěný prostředek, já je nosím na tomto starém, to originální ukončení, je přeci jen o mnoho lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Leštěné středy jsou pakárna, tuplem na focení, je na tom vidět prostě všechno a všechno se taky odráží, ale zase to vypadá strašně pěkně, holt daň za krásu, kterou já rád podstoupím Oděrkám se taky nevyhnu, s tím už předem počítám, ale na druhou stranu stačí přejetí capecodem a všechno zmizí, takže se toho nebojím a kdyby ne, tak tu máme mistra v oboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 je to námět k zamyšlení, jen ta cena, ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Tak zda se, ze se cekani vyplatilo. Vypada to dobre, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Velka gratulace! Ten tah vypada perfektne. Skoda jen te spony bez mikroregulace. Mel jsem takovou na Sinn a uz je to pro me no go. Ale tobe to tak vadit snad nebude. Tesim se na vic fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 je to námět k zamyšlení, jen ta cena, ta cena Cena je poměrně vysoká, ale upřímně vážně nakonec nelituju, jediné čeho můžu litovat, že jsem to neřešil už před tím rokem, když stál méně. No a ve výsledku v porovnání s jinými značkami a cenami příslušenství to nacenění i sedí, lepší už to nebude Tak zda se, ze se cekani vyplatilo. Vypada to dobre, gratulace. Díky, jak se to říká: "Trpělivost přináší růže". Já jsem teda moc trpělivý nebyl , respektive nedočkavý, ale dočkal jsem se a stálo to za to, jsem nadšený. Velka gratulace! Ten tah vypada perfektne. Skoda jen te spony bez mikroregulace. Mel jsem takovou na Sinn a uz je to pro me no go. Ale tobe to tak vadit snad nebude. Tesim se na vic fotek! Díky pane, jooo je skvělý. Mikroregulaci beru jako daň za krásu celku a že ten tah jako celek vážně vypadá, to mě ba. Nebudu nic nalhávat a už jsem to i psal, mikroregulaci bych asi užil, aby mi hodinky seděli úplně přesně, ale není to žádná tragédie, takže v pohodě. Fotky určitě budou, musím fotit co nejdřív, dokud nemá žádné oděrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Tak ať ti slouží, já ti tak závidím, až se mi za trest ty moje Alpiny zaklely do hranatogumova :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Yachty jsou taky výborné, stejné jsem měl a byly super. Díky tomu tvaru pouzdra možná malinko nepohodlné, třeba proti Alpinerům určitě, ale jinak jsou to skvělé hodinky a hodně fotogenické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 já vím, však jsem je chtěl od tebe odkoupit, ale někdo mije vyfoukl před nosem. Mně se nosí příjemně, mají kratší lug než Alpiny. Přemýšlím ještě o pilotkách to třetice, ale nevím jestli mě manželka už nevyhodíz baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Jo vidiš, teď si vzpomínám, že jsme spolu i mluvili, ale holt pořadí bylo pořadí a já ho ctil, ale tak dostali se k tobě nakonec taky, i když teda ne přímo ty mé, ale to je úplně jedno, konec dobrý, všechno dobré Pilotky můžu jen a jen doporučit, jsou super snad úplně všechny, které dělají. Jak jsem si byl v Koscomu pro ten tah, tak jsem u výlohy Alpin zase pěkně slintal, já bych bral až na pár vyjímek snad všechno co mají, Alpina mě prostě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Nazdar Michale tak si sa ho KONCNE dockal:-))) je to paraaada:-) ako sa ti pozdava??? Ten tah dal hodinkam novy rozmer ako keby si mal na ruke uplne ine hodinky, za mna palec hore :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Ahoj Tome, ano, už jsou naprosto dokonalé, víc možností už nemám Tah je super, hodinky s ním skvěle sedí, je pohodlný, nepřijde mi ani nějak extra těžký, za mě maximální spokojenost. A ano, je to jako bych měl úplně nové hodinky, alespoň si to tak užívám, jako kdyby byly zcela nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Něco málo z víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Na tom tahu jsou fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Moc tady nepřispívám, ale toto už nešlo. Sakra nedávno jsem pořídil alpina seastrong zde na fóru, ale jak koukám zde do vlákna, tak ve mě čím dál tím více zraje pocit, že jsem u Alpina vybral špatnou řadu. Jsou opravdu skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se