PEtrS Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Wardy se za plnou cenu nekupují Přijde mi, že už nejsou slevy tak často jako dřív, ale pořád bývají a dost velké.
Dokusan Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Koukám samé nové Wardy na fóru. Pro mě osobně jsou ty jejich akce spíš zklamáním, trošku si tím IMO podkopávají reputaci a znevažují zákazníky, kteří koupili za normální cenu... Mám pocit, že ten výprodej trochu souvisí se změnou loga.
xmurphy Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Já objednával 27.12., odesláno 4.1. a zatím stále někde na cestě mezi britskou poštou a GLS (stav už od 5.1.). Tak nakonec se to zrychlilo a dnes dorazily
Dokusan Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Gratuluju, bude nějaký foto?Jelikož zde Ward nemá jiné použitelné vlákno, dovolím si zde jeden post. Sice to není akce ani sleva, ale předobjednávka, ale velice se mi líbí tohle:https://www.christopherward.co.uk/c65-trident-classic-vintage-edition-2-1 C65 Trident Vintage EditionNové logo je velmi diskutabulní, ale zde mi vcelku sedí (ač si jej nedokážu představit na oblekovkách)
Robero79 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Gratuluju, bude nějaký foto?Jelikož zde Ward nemá jiné použitelné vlákno, dovolím si zde jeden post. Sice to není akce ani sleva, ale předobjednávka, ale velice se mi líbí tohle:https://www.christopherward.co.uk/c65-trident-classic-vintage-edition-2-1C65 Trident Vintage EditionNové logo je velmi diskutabulní, ale zde mi vcelku sedí (ač si jej nedokážu představit na oblekovkách) ale tyhle hodinky byly jako novinka představené už vloni, myslím v květnu, byly první s novým logem... tak asi se vyprodaly a teď budou zase k mání...
Robero79 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 spíš bych upozornil na novou lednovou slevu -50% na 38mm GMT tridenty a hlavně na inhouse 5denní COSC C9, v přepočtu za 25tis., při kvalitě CW, kde tohle koupíte... :-)
Dokusan Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 (upraveno) Velký povánoční výprodej u Wardů. Klasický Tridenty jdou za půlku... Ono už tady to upozornění je a několik lidí již hodinky spokojeně nosí Upraveno 17. ledna 2017 uživatelem Dokusan
xmurphy Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Na jeho obranu je pravda, že tam postupně přidávají do 50% slevy nové modely. Ty GMT tam byly přidány až včera.
Dokusan Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Na jeho obranu je pravda, že tam postupně přidávají do 50% slevy nové modely. Ty GMT tam byly přidány až včera. Jasně, já to také sleduji průběžně. Připomenout výprodej není nikdy od věci. Škoda, že tam aktuálně nemají za půlku C5 Malvern Slimline Square s modrým cifrem. Ty by se mi hodily https://www.christopherward.co.uk/watches/dress/c5-malvern-slimline-square-00d8ae
Robero79 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Jasně, já to také sleduji průběžně. Připomenout výprodej není nikdy od věci. Škoda, že tam aktuálně nemají za půlku C5 Malvern Slimline Square s modrým cifrem. Ty by se mi hodily https://www.christopherward.co.uk/watches/dress/c5-malvern-slimline-square-00d8ae po těch taky dlouho koukám, ale ty modrý nechtějí nějak slevnit... :-( ale už to řešit nemusím, "proklínám" svůj chronobundus, který způsobil, že jsem právě utratil 25 táců za tyhle 40mm krasavice na tahu https://www.christopherward.co.uk/events/half-price/c9-5-day-automatic-2 ale já se tak těším...
Dokusan Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Gratuluji, ještě, že u mě zatím choroba nepropukla zcela. Tak budu jen tiše závidět a těšit se na fotky. Možná by nebylo od věci založit Christopher Ward sekci
Kluk jako buk Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 To by rozhodně od věci nebylo.
Robero79 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Gratuluji, ještě, že u mě zatím choroba nepropukla zcela. Tak budu jen tiše závidět a těšit se na fotky.Možná by nebylo od věci založit Christopher Ward sekci to mě také právě napadlo, po té Vánoční a teď lednové akci se to tu asi s Wardama dost rozroste... ale netuším jak to udělat správně, asi nejdřív napsat modum Swiss made subfora...
Maro Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Taky jsem neodolal, bohužel nebo bohudík? :-D čekám na trident GMT. Měl jsem je už v košíku před vánocemi a nakonec jsem odolal, teď už to nevyšlo.
freddy87 Odesláno 18. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Mne dorazili včera na Slovensko po týždni od odoslania cez GLS. Fotku by som dal, ale nejde mi to, asi mám na to málo príspevkov. Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem freddy87
TOMASS Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 nemate pls nekdo volny voucher 50 ci 100 liber? ikdyz nevim zda plati i na zlevnene hodinky?kdyz tak SZ.diky moc!
Robero79 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 ahoj, platil do lonskeho roku a pouze na hodinky nad 500? myslim
Jean Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Ahoj, doufám, že to tu ještě není https://www.christopherward.eu/events/half-price Akce 50% na C9 5 day small-second. Jsem v silném pokušení... moje srdcovka. Nebo je snad něco s lepší strojovnou, ručním nátahem a 40 mm za 800 Euro?
Dokusan Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) Máš pravdu, je to paráda, už to tam nějakou dobu visí....byly tam i Tridenty a C5 Malvern. Jo a Jumping Hour.Já jsem koupil C5 a pořád jsem zvažoval ten Jumping Hour. Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem Dokusan
Robero79 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 jj chlapci, tohle premysleni vam nezavidim - ja to takhle mel pred 14 dny, ale zitra - ZITRA! [emoji2] uz se me strasti vyresi a DHL mi doruci 40mm modre C5 automaty! nad tema SS jsem taky vahal a po diskusi s Andrewem od CW malem i zmenil objednavku, ale nakonec jsem zustal u tech modrych. v nejhorsim je vratim... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se