Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

Montbell je v outdoor segmente známa značka. Predtým boli ťažšie dostupný, ale už sa to mení. Nedávno vymysleli vestu s ventilátorom pre odvetrávanie v horúcom počasí. Po vypnutí to máš ako normál vestu v chladnejšom počasí.  Je použiteľná v kombinácii s batohom. Koumáci, no.

Túto limitku so Citizen ale vidím prvýkrát!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tyto Skyhawky-Blue Angels mám od roku 2008. Mají na sobě hodně šrámů, ale pořád vypadají slušně. Dlouho jsem je nosil jako jediné hodinky v režimu H24. Splňovaly vše, co jsem od hodinek/chronografu očekával. K dokonalosti mi tehdy chybělo radiocontrolled a osvětlení displeje. Pozdější modely tyto fičůry myslím měly.

Baterka je původní, více než 16 let stará. Když nechám hodinky nabíjet přímo na ostrém sluníčku, nabije se na 3 čárky ze 4. Do plna to už nejde. Zasloužily by si servis, nové sklíčko, baterku, vyčistit vnitřek, pár věci se hůř ovládá. Souvisí to s ovládáním hlavního menu skrz korunku. Asi jsou tlačítka a korunka jen zaneseny nečistotami. Jinak samotná strojovna  s baterkou pořád funguje.

Shrnutí: pohonu Eco-Drive se člověk vůbec nemusí bát ;)

image.thumb.jpeg.db7c7e883cc9f532a5d4b487c917027a.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

@abraka111 ukazatel nabití je mi záhadou. Nikdy jsem ho nedostal na maximum, na druhou stranu ani mi při mém způsobu použití neklesá... (u těch modrých, co mám o pár postů výš).

Eco-drive mi přijde jako velmi dobře zvládnutá technologie. Něco, na co člověk nemusí myslet a ono to dlouhodobě funguje. To je vlastně pro mě v hodinovém světě něco jako symbol, pojem. 

Jen musí člověk u Citizen vybírat ohledně designu aby mezi všemi těmi divočinami ještě dokázal přečíst čas.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...