Roman-ZA Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jira78 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
sauce Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Ježíšek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
cokafola Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Jsou to děla. My už jsme je měli několikrát a jsou už nudné, ale naše děcka za patnáct let se po nich ubijou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
shaggy Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Skuska makra... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sodekcz Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Roman-ZA Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vodomilec Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
matyw Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Dushakx Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Konečně mám doma zase nějaké Citizeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Roman-ZA Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Ford Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna V 14. 1. 2026 v 21:25, Dushakx napsal: Konečně mám doma zase nějaké Citizeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, co je to prosím za model ?
Dushakx Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 6 minutami, Ford napsal: Ahoj, co je to prosím za model ? Ahoj, je to ref. AT2540-57E
matyw Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Starší chrona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Panchart Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Nabít... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Roman-ZA Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna (upraveno) ... uz to pytalo zmenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna uživatelem Roman-ZA 1
Dushakx Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Trošku detail na ty Record Label 1984. I moje BB58 měly co dělat, aby se dostaly na ruku xD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
milomac Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna V 8. 12. 2025 v 15:06, holdMyBeer napsal: Ahojte, dnes mi dorazili Citizeny NB1050-59E objednane z Chrono24. Jedna sa o JDM model, takze su dostupne len na japonskom trhu. Na mojej ruke sedia velmi pohodlne a chystam sa ich nosit ako kazdodenne hodinky, takze pripadne skrabance mi nevadia. Spracovanie case-u a ciferniku je na 9,5/10. Ocelovy remienok je tiez ok, ale to skracovanie "pin & collar" systemu je o drzku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak včera jsem "zprovoznil" ty svoje. Musel jsem prodlužovat tah, dílky navíc mám a chvíli mně to dalo. Ty mrňavé trubičky, to je fakt o nervy. Měl jsem to pojištěné, aby mně nespadla na zem, ale i na stole jsem ji musel chvíli hledat. Tah jsem nejdříve od hodinek oddělil, pak dal zpět. Dneska koukám, že je nějaká větší mezera tahu od pouzdra a stěžejka do jedné jamky v nožce pouzdra nezacvakla. Povídám si, no tvle, to mně mohly hodinky slétnout z ruky! A zase, chvíli mně to dalo, než stěžejka zacvakla, už jsem myslel, že tam bude nějaký problém .... Tak snad už to bude OK. Ten černý cifr je koukavější a čitelnější, ale já chtěl po delší době, co jsem měl hodinky s černým cifrem, ten bílý. Jedinou výtku - zatím - mám k té sponě, že po zaklapnutí odstává od tahu, ale vím, že stejné to bylo u Seiko SARB. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se